Коледа 2013 - тема 4

• 80 482
  • 570
  •   1
Отговори
# 150
tany3dj, в турската баклава виждам, че има маргарин, може ли да се замени с масло?

Аз успях да направя само капучиновите звезди и меденките на Джемма. То и от тях вече половината ги няма. Надявам се в неделя и понеделник да направя още малко сладки.

Къде има рецепта за тези мини щолени? Те могат ли да не се правят предварително?

# 151
Рецептата за мини щолените съм ползвала от тук:
http://yoli-www.blogspot.com/2013/12/blog-post_6.html

# 152
tany3dj, в турската баклава виждам, че има маргарин, може ли да се замени с масло?

Аз успях да направя само капучиновите звезди и меденките на Джемма. То и от тях вече половината ги няма. Надявам се в неделя и понеделник да направя още малко сладки.

Къде има рецепта за тези мини щолени? Те могат ли да не се правят предварително?
Аз я правих с масло/маргарин не консумираме/никакъв проблем няма

# 153
може ли да си побутна въпроса за мухъла Thinking

# 154
mimi0585, lu4a благодаря ви за отговорите момичета   bouquet

# 155
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Heart EyesЗдравейте вълшебнички! Моля за помощ,не можах да намеря рецептата за меденките,където меда и канелата се разтопяват на котлона и след това се добавят към
другата смес,и също беше отметнато,че се прибавя и кафява захар.Благодаря ви предварително
на който се отзове! Praynig Hug

# 156
Джема може ли рецептата за бисквитките, за силиконовите формички по 6 броя които са.

# 157
  • Пловдив
Направих си сместта за епичния горещ шоколад...Просто е супер !
http://www.24kitchen.bg/recipe/epichen-goresht-shokolad

# 158
  • София
kiara69 много ми харесват портокалово-кокосовите сладки. Отгоре сладко от портокалови корички ли сложи?

Аз днес забърках шоколадовите бисквити трюфел. Сега отлежават в хладилника и довечера ще ги пека.  Wink

# 159
  • Варна
Hug Heart EyesЗдравейте вълшебнички! Моля за помощ,не можах да намеря рецептата за меденките,където меда и канелата се разтопяват на котлона и след това се добавят към
другата смес,и също беше отметнато,че се прибавя и кафява захар.Благодаря ви предварително
на който се отзове! Praynig Hug

redemi, здравей! Много ми е драго да те видя тук! И аз ги правя по тази рецепта, стават супер сполучливи.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434450.msg12863824#msg12863824
И да се похвалиш!

# 160
  • Балчик
Джема може ли рецептата за бисквитките, за силиконовите формички по 6 броя които са.

Маслено тесто. Simple Smile

# 161
kiara69 много ми харесват портокалово-кокосовите сладки. Отгоре сладко от портокалови корички ли сложи?
Отгоре сложих захаросани портокалови корички, домашно производство по рецепта на Джемма - портокалите се белят на тънко, корите се режат по на ситно, завират в три в три води и после в буркан - ред корички, ред захар, после в хладилника. Много са ароматни.

# 162
Незнам кой беше дал рецептата за коледните бастунчета, оказаха се много вкусни. Трябваше да се изчака да стегне тестото, но това няма да попречи на яденето.

# 163
Може ли рецептата за коледните бастунчета?

# 164
Тази година никой не е споменавал пълнената тиква ето една от мен.

Общи условия

Активация на акаунт