Коледа 2013 - тема 4

• 80 513
  • 570
  •   1
Отговори
# 135
Джемма, Честит Имен Ден на момченцето ти! Да ти е живо и здраво!
Момичета, страхотни неща правите! Браво!

# 136
Джемма, честит именик! Да ти е жив и здрав!  Hug

Ванилените кравайчета на Наталина на мен ми харесват и веднага след овалването в пудра захар. Не намирам разлика във вкуса след като престоят. Така че, който не ги е направил още, да запрята ръкави (това се отнася и за мен  Laughing).  Peace

# 137
natalyna  Hug
Още един тъп въпрос  Laughing - ще правя и меденките на Джема - как се пекат ? В смисъл - тавата намаслява ли се, или нещо от сорта ?

# 138
natalyna   Hug
Още един тъп въпрос  Laughing - ще правя и линцерите на Наталина и меденките на Джема - как се пекат ? В смисъл - тавата намаслява ли се, или нещо от сорта ?

Аз слагам хартия за печене и не намаслявам.  Peace

# 139
Мерси Фортуна  Hug

# 140
Страхотни неща сте показали. Аз от страх съм скрила всичко. Притеснява ме, че са ми малко твърди бисквитките,които са на терасата и преди коледа ще ги вадя или ябълка да им слагам. не знам newsm78
Тогава ще показвам и снимки. И да ви питам кога за последно поливате АКК-то?
имам и един въпрос от приятелка. Каза, че и е много влажен кейка и че отгоре започвало мъх да се образува като мухъл Sick Пита ме да го хвърля ли, но аз не знам какъв съвет да дам, тъй че вие сте? #Crazy

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 14:34 от tinki_15

# 141
  • До Балкана
Не се ли полива АКК, а не щолените? До сега щолен не съм поливала! Thinking

# 142
Девойки,

Здравейте! От известно време Ви чета и попивам, но днес се престраших да се регистрирам!
Даже  поща нямах.
Наскоро правих меденки - станаха малко твърдички, но с топене в кафенце са страхотни.
Освен това правих и едни други бисквитки / рецептата е от Интернет/ . Бях на дамско соаре,  там ги предложих и ме похвалиха, че са по-хубави от "Белвита" - а аз дори и не съм ги кусвала....
Ако има желаещи ще споделя рецептата.
Имам много да чета от Вас и това ще направя преди празниците. И ще се пробвам.

# 143
Ехееее чак на 10 стр се записвам, но поне не съм валат  Wink

Ролца с коледни аромати

# 144
  • Бургас
Освен това правих и едни други бисквитки / рецептата е от Интернет/ . Бях на дамско соаре,  там ги предложих и ме похвалиха, че са по-хубави от "Белвита" - а аз дори и не съм ги кусвала....

Винаги сме отворени и лакоми за нови рецепти, особено когато са изпробвани

# 145
  • Пловдив
Здравейте искам да попитам за ванилените кравайчета, като се правят във форма пак ли трябва да престоява тестото или направо се нанася с шпатулата?

# 146
Здравейте искам да попитам за ванилените кравайчета, като се правят във форма пак ли трябва да престоява тестото или направо се нанася с шпатулата?
Аз не оставях моето тесто да престои, то и без друго, когато е във формата трябва да е меко  Peace

# 147
Освен това правих и едни други бисквитки / рецептата е от Интернет/ . Бях на дамско соаре,  там ги предложих и ме похвалиха, че са по-хубави от "Белвита" - а аз дори и не съм ги кусвала....

Винаги сме отворени и лакоми за нови рецепти, особено когато са изпробвани

Това е рецепта от "Рецептите на Бени"

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
180 ГР МАРГАРИН,200 ГР ЗАХАР,2 (20 ГР ) ПАКЕТА БАКПУЛВЕР,2 ЯЙЦА,2 ВАНИЛИИ,ЩИПКА СОЛ,2 (200 ГР ) ШОКОЛАДА,400 ГР БРАШНО,100 ГР МЮСЛИ С ПОВЕЧЕ ПЛОДОВЕ В ТЯХ.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
РАЗБИВАМЕ МАРГАРИНА И ЗАХАРТА,ДОБАВЯМЕ ЯЙЦАТА.КЪМ СМЕСТА ПРИБАВЯМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗБЪРКАНИТЕ БРАШНО,БАКПУЛВЕР И ЩИПКА СОЛ.СЛЕД ТОВА СЛАГАМЕ НАТРОШЕНИТЕ ИЛИ НАРЯЗАНИ НА СИТНИ ПАРЧЕНЦА ШОКОЛАДИ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") И МЮСЛИ.С РЪЦЕ ОФОРМЕТЕ МАЛКИ ТОПЧЕНЦА.ПОДРЕДЕТЕ ГИ В ТАВА ПОСТЛАНА С ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ И ПЕЧЕТЕ В ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАГРЯТА НА 180 ГРАДУСА ФУРНА ЗА ОКОЛО 15 МИНУТИ.
КУРАБИЙКИТЕ СА ЕДНА ГОЛЯМА ВКУСОТИЙКА СЪС СТРАХОТЕН АРОМАТ НА ШОКОЛАД,ВАНИЛИЯ И МЮСЛИ.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.
ДА ВИ Е СЛАДКО  

armeria - благодаря, че откликна и изяви желание  и аз да се включа към групичката. Изпробвайте  - мисля, че няма да съжалявате! Предварително съм заявила, че това не е моя рецепта а от Интернет - т.е. Фейсбука....

# 148
  • Пловдив

Аз не оставях моето тесто да престои, то и без друго, когато е във формата трябва да е меко  Peace
[/quote]

Ти по коя рецепта ги правиш

# 149

Ти по коя рецепта ги правиш
[/quote]
Аз ги правя по рецептата на Нудел33

Общи условия

Активация на акаунт