София - кв.Овча Купел

• 18 005
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
ice,ти пак ли си варзана и тази седмица от 11 до 12.И другата седмица свободна ли ще си ве4е, 4е гледам sunilly може и сутрин рано , и следобед.та маи аз сам наи зле с графика.ако искате др.седмица сутрин сам на линия

# 106
За другата няма проблеми сутринта Hug

# 107
Аз се оправям и тръгвам след малко и ще чакам да се видим с Айс, пък другата седмица и с теб pa4ova - добре те разбирам - с по-голямо детенце става и по-сложен графика, но нищо пак ще се синхронизираме  newsm10

# 108
Такааа - срещичката ни беше чудесна даже си намерихме и местенце за сядане и нака чакаме следващата седмица и пак ще се видиме - тоз път повече. Хайде давайте предложения за ден и час, че докато се организираме ще изтървем цяла седмица  Crazy

# 109
Аз нямам проблеми за деня и часа, нека каже Пачова! Hug

# 110
на мен само 4аса ми е проблем, да е сутрин 4е после не можем,но да ре4ем кам 9 или 10.няма проблем който ден кажете

# 111
Аз предлагам да е към 9.00. Кажете само деня и мястото.

# 112
Ми да не е понеделник че докато се организираме  Crazy Да кажем вторник 9.00 на 345 или пък направо на някое кафе -  айде кажете мястото вие да не съм нахална с тоз 345 но на мен ми е като ориентир за срещите в квартала  Mr. Green

# 113
Добре, нека бъде във вторник в 9.00 часа, нека пачова каже къде защото ние сме с колички и ще ни е по-удобно.

# 114
не се притесняваите за мен,4е и аз сам с коли4ка,за такива растояниа си я ползваме.на 345 ще е добре във вторник.ще доида.такмо ще си напазарувам от там  Laughing А и аз не ги знам кафетата - вие водите.щом ве4е се познаате ще гледам за 2 коли4ки   Shocked

# 115
Добре. Във вторник 9.00 часа на 345

# 116
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 117
Май срещата ни пак ще се провал - утре го дават да въли дъжд. Какво ще кажете да я отложим пак?

# 118
da kajem za 4etvartak pak taka.  newsm78  iskate li.davat go da se opravi do togava.

# 119
Аз не мога защото в сряда заминаваме за риба и ще се върнем чак в неделя. Ще се включа с предложение другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт