София - кв.Овча Купел

• 18 015
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
vremenceto se otvaria.ako iskate aide na kafe.shte sam na linia do 8.30.i tragvam.tam li she ste

# 121
Аз няма да мога. Много вятър духа, а Вики нещо се е разкихала и не ми се ще да я извеждам.

# 122
as veroiatno 6te otida 4e kato gledam sani iia niama nikakava na linia.moje da nui 4aka,ti ako razmislish  Hug moje da se opravi dotogava viatara                                                                                                                                                                             

# 123
Видях ви ама чак сега  Rolling Eyes а ми трябва поне 1 час подготовка  Crazy, така че как сте за утре сутрин  Hug

# 124
ami as moga.za ice ne znam ko kaza 4e utre tuk li she e ili zaminava

# 125
Аз от утре заминаваме за риба и ще се върна чак в неделя, така че аз оставам за другата седмица.

# 126
sunnily,хайде утре да се разберем,а?4е и ас маи няма да смогна.ина4е мислих за 10 ама ше ми стане касно днес 4е моята има ден-ден  Sunglasses и трябва малко подготовка.става ли утре кам 10h?поне да ни е по сигурно 4е ще сме на време там

# 127
Става как дане става  Crazy Утре 10.00 на 345 и ще пием кафе  morning Вие с количка ли се придвижвате или пеша  newsm78

Ооооо  ice, теб те взеха на рибата значи - браво - по-добре е от сама в къщи, айде после ще разказваш как е понесло и на малкаат рибарка  Mr. Green

# 128
ок,  newsm10 утре в 10.аз сам сас коли4ка сиво и жалто .

# 129
Мдаааа - дойдох видях и си тръгнах безкрайно щастлива от срещата ни  Hug Непременно трябва да повторим и следващата седмица в разширен състав  Hug

# 130
Хеееййй, здравейте, мамета!  Hug
Голям майтап с тези уговорки! Ама поне разкажете повечко за срещичките  Crossing Arms  На мен 345 ми далечко и трябва да хващам автобус 111, за да дойда и само ви чета.
Утре заминаваме за Видин до края на месеца, затова ви пожелавам едно красиво и спокойно лято, да си почивате и разнообразявате колкото се може повече!  Grinning
Моята бебка ме радва с всеки изминал ден все повече, не мога да й се наситя. Вчера й биха ваксинка, засега е добре. Пораства със скоростта на гъбка и аз използвам всяка минутка, за да й се порадвам, че няма да има вече бебета вкъщи  Mr. Green  Две дечица ми стигат!  Joy
Хубаво и усмихнато лято на всички мами и дечица!   bouquet

# 131
Привет мили мамчета smile3525
Тази седмица се върнахме от медената си седмица и искам да ви се похваля най-напред на вас  newsm47
Много хубаво си изкарахме и най-важното е че си починахме пълноценно.А сватбата мина също много добре и без никакви издънки както аз се притеснявах че могат да се появят изобщо какво да ви кажа изобщо не ми се искаше да си идвам в София но няма начин.
Виждам че вие сте си направили една хубава срещичка - много се радвам smile3501
Между другото пращам ви малко снимчици от сватбата та да погледате нали ви обещах.
Иначе бебчо за сега е добре всичко е нормално единствено дето се притеснявам е ,че коремчето ми е мъничко и незнам дали просто доки не ме успокоява че всичко е ок а накрая да се окаже че не е така.
Ако някой може да ми разясни малко повече за тези вагинални изследвания ще му бъда благодарна понеже доки нищо не ми е казвал за това до момента. newsm78
Благодаря ви предварително и приятно гледане cheers
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46814

# 132
mira sm, Честито, била си страхотна булка  Hug много хубави сники.

За коремчето не се притеснявай, ти си някъде в 5 месец по мой изчисления  newsm78, значи скоро ще ти порасне ей така изведнъж - поне при мен така беше - до 6тия месец успешно прикривах положението в работата и доста народ дори не подозираше че съм бременна Sunglasses И после изведнъж и кг. се натрупаха и корема ми порасна  Crazy Още повече са те гледали на 3-измерен видеозон, което е страхотно изживяване за мамата, но и много важно за диагностицирането - щом там са ти казали,  че всичко е ок значи наистина е така  Hug

# 133
4естито на mira sm, желая ви щастлив и дълаг семеен живот,хиляди усмивки и хубави дни!!!  newsm03 bouquet

аз сащо ще те успокоя за корем4ето,4е аз бях в другата крайност.още в третия месец  ве4е бях като в петия,което не е по-добре, а имах познати които много по-касно им проли4а,а родиха даже и голями бебета,така 4е по-добре се радвай - явно след това ще си варнеш доста барзо формата.вярвай 4е вси4ко ще е наред- и ще е така.УСПЕХ!

# 134
Много се извинявам, моля, не го приемайте като спам:

Момичета, една приятелка с 5 годишно дете и 3 месечно бебе я молят да си напусне квартирата спешно. Можете ли да помогнете? Изискванията й са: едно- или двустаен до 300 лв., ТЕЦ, необзаведен, дългосрочно. В досегашната им квартира са живели 6 години и са изключително коректи хора. Пишете ми на лични, за да й предам телефоните. Ще съм ви много благодарна!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт