София - кв.Овча Купел

• 18 045
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Хм как бих ги уредила в нашия блок ама ние сме без ТЕЦ  Confused

Момичета хайде къде се позагубихте - домъчня ми. Рибарите завърнахте ли се - свиркайте (ще ядем ли риба или не  Wink)

# 136
Здравейте и от мен. Изкарахме си много гот, но риба почети нямаше - много малко уловихме за 4 дни (около 1,5 кг). Какво ще кажете да си направим среща?

# 137
Не бях влизала насам и чак сега видях и ИСКАМ и аз среща - давайте идей

например Четвъртък сутрин или пък следобед ви е по-удобно  newsm78 казвайте ние сме на линия  Hug

# 138
Здравейте, нямахме интернет 2 дни и явно няма да можем да се организираме за тази седмица защото утре нашият татко има РД. Но дайте изея за другата, нека и пачова се включи.

# 139
ОК - аз съм все още на линия по всяко време  Mr. Green

# 140
Хайде пачова включи се и ти с предложение за срещичка! Party

# 141
Ехо  wavey waveyето ме и мен.След дълго отсъствие от екрана отнаво се появих.Хайде да си организираме срещичка най-после да се запозная с вас.Какво ще кажете за утре?

# 142
Аз утре няма да мога защото сме на ваксина (менингитна 1ви прием), но за петък съм свободна. Нека се включат и другите с предложения къде и към колко, от мен няма проблеми. А на теб принципно къде ти е по-удобно?

# 143
На мен ми е удобно на магазин 345,както и на вас,предполагам.За час претенции нямам.

# 144
Хайде,мами,какво става,кога ще си спретнем една срещичка?Sunnily,Ise,Pa4ova,няма ли да се включите?

# 145
И понеже няма време за губене пък и аз съм по бързата организация  Mr. Green - вторник 10 часа сутринта на 345 - как ви звучи.
А иначе  Pa4ova я няма из нета от 12 юли - предполагам вършее из моретата  Mr. Green, така че среща без нея явно ще става ако стане изобщо  Rolling Eyes

# 146
Аз съм за вторник 10.00 пред 345.

# 147
Включете и мен.Вторник-10ч пред магазина.Най-после ще се запознаем Grinning

# 148
Добре тогова и ние да потвърдим - вторник 10 ч. пред 345   Sunglasses
Аз ще съм с червено бежава количка и батко  Crazy

# 149
Много съжалявам но утре сутринта ми излезе неотложна работа. Ако искате да отложим срещата за 13.00 или за сряда в 10 часа?

Общи условия

Активация на акаунт