София - кв.Овча Купел

• 18 048
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Sunnily,ако искаш ние утре може да си спретнем срещата в 10 часа,пък в сряда пак с Ise.Аз утре ще бъда на 345 в 10.00,който дойде-добре дошъл.

# 151
И аз ще дойда, то без друго мислех да се разходя така или иначе - та ще се видим

# 152
Остава актуално и за сряда в 10 часа - Ice, ако искаш някъде към теб да се срещнем  newsm78 например срещу Украинско посолство или ...............ти кажи   Hug

# 153
Става. Хайде утре в 10.00 пред Украйнското посолство. petunka ти ще дойдеш ли?

# 154
В 10 имаме среща с Петунка при нас и тръгваме към украинското та ще сме там в 10.15 newsm68

# 155
Добре. Ще ви чакам в 10.15 пред посолството.

# 156
 Здравейте мами!
Приемате ли нови поълнения от квартала?! Ние от два месеца живеем тук - на улица Букет /на пресечката с Иван Радоев/ в кооперация сме. Моето бебче се роди на 24,06,2006, момиченце е и се казва Румяна. Много ще се радвам ако има някоя мама наблизо, която да иска да се срещаме от време на време и да разхождаме бебчовците заедно, защото аз не познавам никой наблизо и съм поцял ден сама с бебка. То между другото аз не знам и къде да я разхождам - наблизо няма парк или кафе удобоно за мами с колички и ние се разхождаме по улица Боряна предимно. Надявам се някоя от вас да ми сподели къде ходите да разхождате дечицата и къде се събирате - виждам че си правите срещички от време на време Simple Smile Simple Smile Simple Smile.

# 157
Здравей didi_b  welcome. Разбира се че приемаме. Аз живея на Боряна горе във високите блокове и се разхождам из квартала също сама през по голямата част от времето. Ако искаш може да се видим на пресечката на Боряна с Иван Радоев и да се запознаем само да е хубаво времето и да не вали. Ако искаш утре към 16.45 да се видим? Аз по това време излизам, по принцип мога и сутрин но започнах едно голямо почистване на прозорци и ....  затова излизам само след обяд. Какво ще кажеш?

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 10:18 от ice

# 158
ice, ако не е вали и не духа много може да се видим днес както си предложила ти. Само времето да е подходящо, защото меото бебче е още много мъничко и аз внимивам в какво време го извеждам. Ще се включа пак малко преди да дойде време за срещата ако преценя че времето не става за нашта разходка, иначе уговорката си остава. Ние сме със синя количка, то не че ще има много други колички, но все пак за ориентир. А твоето бебче колко е голямо?

# 159
Добре. Ще чакам да пишеш дали ще дойдеш. Вики е на 8 месеца и също сме със синя количка

# 160
Здравейте и от мен,
Ние също сме от Овча Купел, но от II-ра част. Като прегледах отговорите почти всички живеете в I-ва част или в района на НБУ и сте ми  малко далечко  Cry, а много бих искала да се запознаем  Grinning

# 161
Привет и на ilein . Найстина си малко далече, но ако има някакъв вариянт да дойдеш към нас пиши и ще си уредим среща за да се запознаем.

# 162
 Ако се задържи така времето до след малко ще дойдем на срещата.

# 163
Добре. Аз ще съм там със сигурност.

# 164
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

Общи условия

Активация на акаунт