Отговори
# 240
  • У дома :)
Благодаря за новата тема   bouquet

Нямам време да ви чета,че след малко ще се приготвям,че ще купонясвам тази вечер  Laughing Следващия ден ще съм на работа и ще съм така  Shocked ама какво да се прави  Simple Smile

Романтиче Hug Heart Eyes весело изкарване   love001  love001  love001

# 241
и аз още го тегля

# 242
Ели, благодаря  Hug

# 243
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рони,хайде да си изкараш много добре  Hug Hug

# 244
Сис,приятно купонясване  Heart Eyes

# 245
  • У дома :)
АйдИ тръгвам си от тръстиката и двечерка съм на парти при татю/ама истинския/ и ша мина по някой време,да ни съ забия у КлизмъТЪ Mr. Green
Ай до скив Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 246
тъй ,зблякох си балната рокля гол гръб без предницЪ и чакам рязането на лентата  Mr. Green

РОМАНТИЧЕ  Hug ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ

# 247
Момичета, благодаря ви много  Hug Heart Eyes

Лека вечер ви желая  Hug Hug Hug

# 248
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ауууууууууу, аз съм в потрес Shocked Shocked Shocked
Ние сме били обърнали темата в чат... ooooh! ooooh! ooooh!
Даже се призовават модератори. Shocked Shocked Shocked

А ония от КиТ вчера на кво я обърнаха...ааааааааа...мразим двойни стандарти. Crossing Arms

# 249
Джейн, не разбрах, на Хазалиния сериал ли 13 епизод, ще е последен!? newsm78
Вани, приятно изкарване.
Зизу, моя пост ли имаш в предвид?
Ето, какво написах и беше в отговор на предходния, който ме подразни, че групичката от сериала, т.е., нашия сериал е в грешния сериал, а поисках да се внесе яснота още колко, ще чакаме.

35 И аз. Май групичката от сериала е в грешния подсериал.  35 Не, не, стресът определено е в повече във форума.  35
Именно реагирах на този пост.

А този е моя.
Че то по-голям сериал от тази тема има ли?  ooooh!
Съвсем се измести основната тематика на създадената тема, но е разбираемо в предвид изнервящата ситуация относно дългоочаквания нов облик на форума и никаква яснота по наболелите въпроси на питащите потребители тук. Crossing Arms
Или да пускат вече новата платформа в действие и кой откъдето е дошъл по раздели по живо, по здраво, или да внесат ясното докъде са стигнали с промените и още колко трябва да чакаме докато започне да функционира.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 17:10 от Neidjal

# 250
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууууууууу, аз съм в потрес Shocked Shocked Shocked
Ние сме били обърнали темата в чат... ooooh! ooooh! ooooh!
Даже се призовават модератори. Shocked Shocked Shocked

А ония от КиТ вчера на кво я обърнаха...ааааааааа...мразим двойни стандарти. Crossing Arms

Ох,недей че направо вместо си се изказват за темата,половината гледат се занимаят с някой ,сега това че сме задружни,ми е пределно ясно,че дразни някой,ама какво да правим,такива сме си в турските сериали  ooooh! ooooh!

# 251
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Зиз, не се напрягай! Я виж, Беа вчера на СПА отиде, ти се ядосваш! hahaha Вземай пример от нея.  thumbsup tooth

Романтиче, приятно изкарване!  thumbsup

Мишенце, Диди, каквото и да сте почнали да теглите, спрете се!  Stop Преди малко изтрих файла от докса. Молбата на Надето не беше точно такава, но ... аз така реших. Очаквам да ми пратите на Лични скайповете си за връзка, може и електронни пощи, и ще ви метна файла там.  Peace

.....

# 252
Вани Hug весело изкарване Heart Eyes

# 253
нещотърсачка

Скрит текст:

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Скрит текст:
Зиз, не се напрягай! Я виж, Беа вчера на СПА отиде, ти се ядосваш! hahaha Вземай пример от нея.  thumbsup tooth

Романтиче, приятно изкарване!  thumbsup

Скрит текст:
Мишенце, Диди, каквото и да сте почнали да теглите, спрете се!  Stop Преди малко изтрих файла от докса.
Молбата на Надето не беше точно такава, но ... аз така реших.
Скрит текст:
Очаквам да ми пратите на Лични скайповете си за връзка, може и електронни пощи, и ще ви метна файла там.  Peace

.....

Нещо лошо ли написах/поисках при положение, че вече ни набелязаха във въпросната тема и не се знае кой би могъл да изтегли файла и да ни прочете мислите, които са ни вълнували а на някои може би, ще им се сторят смешни и ето още един повод да продължат да се занимават с нас?!

# 254
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лелчето ми Hug изобщо нямам теб в предвид...напротив, радвам се, че когато потрябва всички се спуснаха в защита на един....няма такова семейство просто. Hug Hug

Мноооу ви ловкам беееееееееее... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ядосана съм на тия от КиТ дето за тях, след като пишем тук сме долно качество хора. Вчера спамиха кат луди, сега забелязаха нас. Заради такива като тях преди години ни изритаха от КиТ...и ни наблъскаха тук. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт