Отговори
# 255
Лелчето ми Hug изобщо нямам теб в предвид...напротив, радвам се, че когато потрябва всички се спуснаха в защита на един....няма такова семейство просто. Hug Hug
Скрит текст:
Мноооу ви ловкам беееееееееее... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ядосана съм на тия от КиТ дето за тях, след като пишем тук сме долно качество хора. Вчера спамиха кат луди, сега забелязаха нас. Заради такива като тях преди години ни изритаха от КиТ...и ни наблъскаха тук. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire[/b]
Ааа, добре лелче,  Hugолекна ми, Grinning защото затова и писах, въпреки, че предимно четях.

# 256
еее кажете де коя е тази тема,какво е станало  newsm78 хич не ме отразявате значи

# 257
 ВЕРЧЕ  Hug ето за тази тема говорим http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754061.0

# 258
  • София
Момичета,

аз пък се чудя, защо се връзвате и ядосвате??? Отдавна съм разбрала, че във форума такива разправии не водят до никъде  Rolling Eyes

Зиз, винаги е било така в КиТ. Още в самото начало се вдигнаха с/у турските сериали, защото не са престижни. Нещо като с чалгата да кажем. После се оплакаха, че не могат да си намират техните сериали измежду турските саги и затова направиха нов подфорум, за да не се пречкаме. Мен, честно казано, рангове и т.н. не ме интересуват. Всеки е свободен да гледа, чете и слуша каквото пожелае. Да, пренебрежителното отношение е дразнещо на моменти, но в крайна сметка това е положението  Peace

Аз напр. не харесвам чалга, но не нападам никого, който слуша. Не харесвам и филми на ужасите напр. Гледам много други жанрове и не се притеснявам от интересите си  Peace

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 17:44 от missence

# 259
Скрит текст:

- Зaщо кaто тичaт джуджетaтa се смеят?
 - Зaщото тревaтa ги гъделичкa по тaшaците.
  Joy

# 260
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
еее кажете де коя е тази тема,какво е станало  newsm78 хич не ме отразявате значи
ВериЧ, Hug Heart Eyes Heart Eyes прегледа ли темата...? Чети там кви сме лоши и стига муча... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 261
Скрит текст:

Joy
Joy Joy Joy Joy

Муууууууууу Mr. Green

# 262
Скрит текст:

Joy
Joy Joy Joy Joy

Муууууууууу Mr. Green
Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Ан тъй... hahaha hahaha hahaha

# 263
# 264
  • София
А, да не говорим, че не ровя по профилите на хората, за да гледам, какво са писали и къде  Rolling Eyes Разни хора, разни идеали  Tired

Гледайте да се намерим след апокалипсиса, пък другото са бели кахъри  Hug

# 265
# 266
А, да не говорим, че не ровя по профилите на хората, за да гледам, какво са писали и къде  Rolling Eyes Разни хора, разни идеали  Tired

Гледайте да се намерим след апокалипсиса, пък другото са бели кахъри  Hug
Ше се намерим бе Миси...как не...имаме отправна точка..."КЛИЗМАТА" hahaha Joy hahaha Joy

# 267
  • София
По всяка вероятност спират ASK  Rolling Eyes Хазал скоро нямало да е на екран, защото имала други планове  Rolling Eyes

Ошашавих се с тези нови версии и влязох в друга тема  ooooh! Поогледах се, видях само непознати никове и  #Crazy #Crazy #Crazy Тамън тръгнах с муу... и се усетих  Laughing

Зиз, тъкмо се огледах за клизмата  Mr. Green

# 268
Ехооо,ко си прайкате
 Гледам че сте се напудрили и натокали в очакване за лентата  Mr. Green
 Зизуно  Hug остави ги да си мучат ония и си го премести у десно,щот нас ше местат у лево Mr. Green
Вани, весело изкарване  Hug
Момичета, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 269
  • София
Хайде,

отивам на домашния кър и после се гмуркам в дебрите форумските  Wink

Общи условия

Активация на акаунт