Отговори
# 270
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ехооо,ко си прайкате
 Гледам че сте се напудрили и натокали в очакване за лентата  Mr. Green
 Зизуно  Hug остави ги да си мучат ония и си го премести у десно,щот нас ше местат у лево Mr. Green
Вани, весело изкарване  Hug
Момичета, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ааааааа, Миче, не мога... Naughty
Мога да си го местя когато се отнася само до мен...но, когато някой иска да нарани диспансера....почвам да ръмжа... Twisted Evil

Тука всеки скача за другия, не мога да подмина тези квалификации които се лепват на диспансера ни.

# 271
По всяка вероятност спират ASK  Rolling Eyes Хазал скоро нямало да е на екран, защото имала други планове  Rolling Eyes

Ошашавих се с тези нови версии и влязох в друга тема  ooooh! Поогледах се, видях само непознати никове и  #Crazy #Crazy #Crazy Тамън тръгнах с муу... и се усетих  Laughing

Зиз, тъкмо се огледах за клизмата  Mr. Green
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

За Хазал може да е за добро Peace тя е талантлива красива и оправна Peace

Мими Hug муууу Laughing/означава здравей Mr. Green Joy/

# 272
  • Още у мъглата ...
По всяка вероятност спират ASK  Rolling Eyes Хазал скоро нямало да е на екран, защото имала други планове  Rolling Eyes

Ошашавих се с тези нови версии и влязох в друга тема  ooooh! Поогледах се, видях само непознати никове и  #Crazy #Crazy #Crazy Тамън тръгнах с муу... и се усетих  Laughing

Зиз, тъкмо се огледах за клизмата  Mr. Green

Ох, стана ми супер тъпо за Хазал, най-вече, че скоро нямало да я видим на екран  Rolling Eyes Cry Явно това, което беше казала преди този сериал, ще го върши сега - след края на сериала  Rolling Eyes
А е толкова хубава и блестяща сега  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано някой да й промени решението с някой хубав проект и хубави партньори  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Айде, аз зачезвам, до някое време късно вечерта  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 273
По всяка вероятност спират ASK  Rolling Eyes Хазал скоро нямало да е на екран, защото имала други планове Rolling Eyes

Зиз, тъкмо се огледах за клизмата  Mr. Green
Да не излезне вярно моето предположение вчера, че, ще замине за Америка за да продължи с учението си, а и нали мечтата й била да стане режисьор?! newsm78

# 274
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Скрит текст:

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Скрит текст:
Зиз, не се напрягай! Я виж, Беа вчера на СПА отиде, ти се ядосваш! hahaha Вземай пример от нея.  thumbsup tooth

Романтиче, приятно изкарване!  thumbsup

Скрит текст:
Мишенце, Диди, каквото и да сте почнали да теглите, спрете се!  Stop Преди малко изтрих файла от докса.
Молбата на Надето не беше точно такава, но ... аз така реших.
Скрит текст:
Очаквам да ми пратите на Лични скайповете си за връзка, може и електронни пощи, и ще ви метна файла там.  Peace

.....

Нещо лошо ли написах/поисках при положение, че вече ни набелязаха във въпросната тема и не се знае кой би могъл да изтегли файла и да ни прочете мислите, които са ни вълнували а на някои може би, ще им се сторят смешни и ето още един повод да продължат да се занимават с нас?!

После ще се връщам да чета.
Не бе Наденце!  Hug Така и така момичетата имаха проблеми с тегленето, реших че е по-добре да изтрия файла от докса, а не да трия линка от поста си. Ти пък защо се втрещи толкова?! Не случайно изрично написах, че аз съм си го решила така. Недей да вземаш навътре неща дето даже не съм си ги помислила!     love001     love001     love001    

# 275
  • Варненска клюкарка
Брях Shocked то нашите стафиди, нарциси и прочие се изсипали  у темата с критиките.
 Ама и какво им се връзвате не резбирам. С какво пък си мислят от КиТ са с нещо по-значими....сигурно с това че гледат безумно тъпи бг сериали и шоута ..... Аз например обичах стани богат, но откакто взеха да мерят акъл в него Сашка Васева и Бойко Борисов, ме отказаха.....А за форума и на тази простотия с ранговете се чудя от едно време още. Значи можеш да си говориш интелигентно, да показваш информация и опит, да си образован с по две висши, и да не те броят за нищо и да нямаш право да пишеш в някои теми щото не ти е приятно да пишеш за наакани памперси и оповръщани бебета, както и да правиш по 3 правопистни грешки в думи съдържащи по 6 знака/букви както съм виждала в онези бебешки теми Crazy Значи тези неграмотници са стимулирани по всякакъв начин, за сметка на други, нищо че сме равни и също генерираме трафик....Мамата от много отдавна не е само за бременни и желаещи да забременеят. Писала едната куха лейка "днес се оригнахме трудно" и айдееееемного важна информация, чак и се отброява мнението ooooh!

# 276
Аааа, добре Профи, изясни ми се. Grinning
Абе довечера, ще има ли епизоди на ОС, че във фейса с днешна дата прочетох инфо за двата предстоящи епизода, ама дали са тази вечер или утре не разбрах?! newsm78
Другото, което прочетох е, че по време на празниците няма да излъчват ОС.

# 277
Тази вечер ще има 2 епизода на ОС.

# 278
Брях Shocked то нашите стафиди, нарциси и прочие се изсипали  у темата с критиките.
 Ама и какво им се връзвате не резбирам. С какво пък си мислят от КиТ са с нещо по-значими....сигурно с това че гледат безумно тъпи бг сериали и шоута ..... Аз например обичах стани богат, но откакто взеха да мерят акъл в него Сашка Васева и Бойко Борисов, ме отказаха.....А за форума и на тази простотия с ранговете се чудя от едно време още. Значи можеш да си говориш интелигентно, да показваш информация и опит, да си образован с по две висши, и да не те броят за нищо и да нямаш право да пишеш в някои теми щото не ти е приятно да пишеш за наакани памперси и оповръщани бебета, както и да правиш по 3 правопистни грешки в думи съдържащи по 6 знака/букви както съм виждала в онези бебешки теми Crazy Значи тези неграмотници са стимулирани по всякакъв начин, за сметка на други, нищо че сме равни и също генерираме трафик....Мамата от много отдавна не е само за бременни и желаещи да забременеят. Писала едната куха лейка "днес се оригнахме трудно" и айдееееемного важна информация, чак и се отброява мнението ooooh!
Бел, кефиш мац... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мисля да ида да напиша тва у бебетата....ага си дигнем ренУметУ hahaha hahaha hahaha

# 279
Зизунка, да идем тогава да оголим зъбки Mr. Green се явиме сите нарциси да им земем акъла,  като им обясним нагледно,че разлика няма от това да застанат  срещу диспансер и товарен влак Mr. Green

# 280
Тази вечер ще има 2 епизода на ОС.
Нали уж от Вторник до края на седмицата щяха да се излъчват, както и да е, ето инфото от фейса без редакция от моя страна.
Скрит текст:
Информация За " Огледален Свят " Сезон 2 епизод 88 и 88 Не пропускайте Тази Вечер от 20:00 Часа  ЕМИР РАБРИРА, ЧЕ НЕ Е БАЩА НА БЕБЕТО НА РУЯ..!!
Не Пропускайте ........

ЕПИЗОД 88 ..........

Фериа е Съсипана.

в Главата на Емир и Фериа се въртят Едни и Същи въпроси " Кой е Бащата на Бебето, Ако е Емир, Какво ще павим Как ще продължим ?? "

Емир се прибира Късно вечерта и Той е Съсипан, Гледа Фериа Как спи.

Всеки Ден Руя Тормози и вбесява Емир.........

Ханде и Корай Подкрепят Емир в Трудните Моменти......

Корай Вижда Емир и Едже Заедно в Бара Учуден е, Разпитва Емир......

в Деня Когато излизат езултатите от ДНК Теста.
Ханде и Корай Отиват с Емир в Болницата в последния Момент се Появява и фериа.
Фериа Държи Емир Гордо за Ръка пред Руя, майка й и Айсун.......

Тестът е Отрицателен Емир не е бащата на Бебето на Руя.......

Айсун е шокирана, Заяжда се с Фелиа..........

Емир, Фериа, Ханде и Коай са много щастливи от Резултата на Теста, Усмихват се подиграваателно на Руя и Майка й най–вече Фериа.........

Пред Болницата Емир прегръща силно Фериа......

ЕПИЗОД 89 ..........

Фериа Отново споделя Много с Левент.......

джансу Разбира, че Фериа и Емир са женени и изпада в криза........

Мехмет Пиема предложението на Емир за работаа......

Ръза Казва тежки Думи на Фериа.........

Фериа Моли Емир вечета да се прибере Рано от Клуба да вечерят заедно и Да прекарат Вечерта заедно.....

Емир е Зает в клуба, Едже е постоянно Около Емир......

Фериа Приготвя Прекррасна Вечеря много се старае.....

Фериа Чака Емир Дълго, за Вечеята, но той не се прибира Фериа е Много убидена разтроена и Ядосана...!!!

Много Неучаквани Случки Обрати, Много Разочерования и Боолка очаквайте .........

Как ще се развие всичко Какво още ще се случи не пропускайте Тази вечер от 20:00 часа Приятно Гледане   ........
((( Харесвайте и Коментирайте ))))

# 281
Зизунка, да идем тогава да оголим зъбки Mr. Green се явиме сите нарциси да им земем акъла,  като им обясним нагледно,че разлика няма от това да застанат  срещу диспансер и товарен влак Mr. Green
Нема нужда вече...ние направихме каквото трябва...всичко друго ще е повик за бан. Hug

# 282
Ренку Hug Hug Hug мууууууу Joy

# 283
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте,
Тази вечер ще бъде активирана новата визия на заглавната страница и изглед на форум/подфорум (със стария шрифт и странициране на темите), както и горното меню (с редактирани и добавени липсващи подфоруми).

Мненията и критиките, изразени както в темата, така и получени по имейл се вземат предвид и се работи по максимално удовлетворяване на изискванията и върху поставените проблеми. Това е и причината засега да се отложи стартът на новия изглед на тема.

Това е отговорът от Мамата  Peace

# 284
Уууууууу, отразиха ни... Joy Joy Joy Joy

Такаааааа, значи КЛИЗМАТА ще е факт...нищо, че мучахме... hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт