365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 259
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 990
  • Другата България

още като ме коментира я хванах  Grinning
newsm78 Май за различни говорим.

# 991

още като ме коментира я хванах  Grinning
newsm78 Май за различни говорим.
може но явно не са само една   Whistling

# 992
Благодарение на сателита в google се върнах в градчето,където живяха баба и дядо и където съм си прекарала детството,разходих се виртуално по старата ни улица,видях къщата ни,която продадохме,когато баба и дядо починаха и сега ми е много много мъчно  Cry  Cry  Cry
Толкова спомени,толкова болка от загубата на баба и дядо...Липсват ми ужасно много!
И много ме е яд,че нашите продадоха къщата без да ми кажат и не можах да си взема от там ценни и сантиментални  за мен неща.И не мога да преживея все още,че това не е нашата къща и не мога да си отида там.
Добре,че съм сама тази вечер и мога да си поплача наволя  Cry

# 993
Аз ли много очаквам от хората, те ли обичат да взимат без да дават...не мога да си обясня. Понякога човек прави жест, а му се качват на главата...еми да, дребнава съм, когато става въпрос за такива неща. И съм злопаметна. И освен това с лека ръка прекъсвам отношения градени дълго време. Дървото на приятелствата ми е в своя есенен сезон  Crazy Днес още едно листо се откъсна  Mr. Green С годините ставам все по- сбъркана ... Имам чувството, че не това е правилната градация, но не мога да превъзмогна себе си.

# 994
  • София
Днес ми казаха, че вуйчо ми е след инсулт и в кома. От петък насам. Реве ми се вече, иска ми се да крещя, вече минаха 21дни от 2014г и само гадости се случват. Писна ми.

Тайната във всичко това е, че от известно време насам имам суицидни мисли. Няма да направя нищо, разбира се, защото го смятам за глупаво, ама това не променя нещата.

# 995
Хах..помните ли, че споделих че някой таен ми пуска любовни смс-и..
Мисля, че разбрах кой е..
Ей, много болен народ има наистина.. Whistling

# 996
И той е инат като се замисля.Като каже ,че не иска официална връзка с жена с дете това така и не става .Пък иначе съм му била най-близкия човек. Опитва се да се извини ама по неговия си начин ,иска всичко да мине като на майтап. А имал едно временно с това сериозни чувства  Thinking
Просто мъж. 90% съм сигурна, че всичко това го прави "за да е по-интересно".  Tired Това са мъжете на 21 век - правят се на интересни повече от жените.  Laughing

# 997
И той е инат като се замисля.Като каже ,че не иска официална връзка с жена с дете това така и не става .Пък иначе съм му била най-близкия човек. Опитва се да се извини ама по неговия си начин ,иска всичко да мине като на майтап. А имал едно временно с това сериозни чувства  Thinking
Просто мъж. 90% съм сигурна, че всичко това го прави "за да е по-интересно".  Tired Това са мъжете на 21 век - правят се на интересни повече от жените.  Laughing
май е така , ама лично аз нямам нужда от това

# 998

Предполагам. На нас животът си ни е интересен и без пубертетски номера.

# 999

да определено ,малкото свободно време с което разполагам не искам да запълвам с такива номера

# 1 000
Мери Джейн- кое те кара отново и отново да търсиш контакт с този човек? newsm78
Казваш, че ти е най-добрия приятел, ама той явно и за такъв не става , щом се чувстваш обидена, засегната от подигравателното му отношение. Подобни отношения с бивше гадже, любовник и "приятел". За мен си остават тайна такива отношения............. Rolling Eyes

# 1 001

Те и някой женски номера са в повече. Wink

# 1 002
  • Лутаща се

Те и някой женски номера са в повече. Wink

Жалко само, че понякога не са номера, но вие мъжете ги приемате за такива.

Имала съм много случаи. Аз не съм от жените, които правят номера, но са ми бивали приписвани такива.  ooooh!

# 1 003
От друга страна има жени,които умеят да "правят номера" и доста голяма част от мъжете им се врзъват. Whistling

# 1 004
От друга страна има жени,които умеят да "правят номера" и доста голяма част от мъжете им се врзъват. Whistling
За всеки влак ...

Общи условия

Активация на акаунт