365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 057
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Мислех, че след като драпах няколко години до позиция, до ново ниво в образованието ми, след успешно завршена степен и то доста висока, че няма да пожелая да продължа напред, а ще вляза главно в бизнес сферата...но се оказа за пореден път...че съм много по-амбициозна отколкото предполагам...това явно е било тайна и за мен. Защото бях преустановила проекти, разработки, всичко под този знаменател...докато днес не осъзнах, че се информирам, пиша, подготвям екип...продължавам и последния месец съм го мислела и съм гледала новите полета!
И то продължавам да дерзая яко на двата фронта...няма отказване...тайната е, че не изглеждам упорита и амбициозна...никак. Но предследвам и драпам до откат...и без прошка.

Моята тайна е че един човек блокира възприятията ми, и спрях да виждам новите полета Sad

# 1 441
Лала Рахин, специално за теб  Hug

Написах и изтрих тайната- не мога да я споделя...пуснах ти лично съобщение...

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 09:50 от el_pl

# 1 442
Разбрах за една рокада в служебно отношение, която ме изуми и то при положение, че донякъде я предвиждах, но и не вярвах да се развият нещата в тази посока. Тези дни ще има емоции... и то по високите етажи (респективно и по малките). Тайна е защото знаем не повече от 4 човека.

# 1 443
Много се дразня, когато няколко приятелки почнат да ми пращат линкове с обяви от Джобс-а. Обяснявах няколко пъти, че проверявам всеки ден, знам обявите, но не съм съгласна да работя какво да е... Знам, че го правят от добро( или се надявам да е от това), но не съм малоумна все пак...

# 1 444
Ох,не е точно тайна , но имам огромната нужда да си го излея  Embarassed
На моменти мисля ,че ще експлодирам,чувствам се лабилна психически и физически! Просто ми идва в повече , уж всеки казва че имам много спокойно бебе,ама не е така по цял ден не знае какво иска ,плаче в леглото,когато го взема на ръцете, се поуспокоява после продължава с нови сили и така сме от цял месец! Прост имам нужда от помощ, а ММ е по цял ден на работа,не помага кои знае колко - приспива го, играе с него...но имам нужда от 1 ден в който някой да поеме малкия . Повече от всичко обичам детето си , но наистина съм много , много  изтощена и това се , на отношенията с ММ.

# 1 445
На моменти мисля ,че ще експлодирам,чувствам се лабилна психически и физически! Просто ми идва в повече , уж всеки казва че имам много спокойно бебе,ама не е така по цял ден не знае какво иска ,плаче в леглото,когато го взема на ръцете, се поуспокоява после продължава с нови сили и така сме от цял месец! Прост имам нужда от помощ, а ММ е по цял ден на работа,не помага кои знае колко - приспива го, играе с него...но имам нужда от 1 ден в който някой да поеме малкия . Повече от всичко обичам детето си , но наистина съм много , много  изтощена и това се , на отношенията с ММ.

Много съм далече от подобни неволи , Resse, и съвсем не мога да си се представя в подобна роля поне на този етап от живота си, но ме трогна написаното от теб и искам просто да ти кажа, че искрено ти съчувствам Hug Ако можех, бих те отменила за ден, за да си вземеш въздух. Перманентното изтощение лишава човек от адекватност - физическа и психическа, а ти май не си просто изтощена... а изнурена. Sad Дано намериш миг и за себе си, и някой около теб поеме грижите за детенцето, макар и за няколко часа  bouquet

# 1 446
Resse, почти сама съм си гледала децата, това не е тайна, но искам да ти кажа как аз го възприемах по-леко.  Моят съпруг е работохолик, а и непрекъснато работи за всичко. Бабите гледат децата, когато трябва да съм на работа, но рядко да си почина или да изляза...в годината 2-3 дена ако се съберат вдигам купон.

Моето избавление от умората се указа, че възприемам гледането като развитие на себе си. Когато ми спи, излиза с приятелка, спортува, и какво ли още не, дори филм да гледам, решавам че аз съм си избрала да имам деца, искала съм ги горещо и те ме учат да давам безрезервна любов- другото не е важно в момента и ще го правя примерно след 2 гоини. Правя го освен за тях, а и главно и за себе си - за да изкача стълбицата на егото, да направя това,което трябва да направя...да се заблявам с тях сега и да се дам максимално, защото иначе мометът ще мине и ще пораснат...
Сега- има една подробност-  тайната е, че не винаги успявам  Hug

# 1 447
Днес стават 10 години откакто направих един избор. Труден избор. Трудна дата.

# 1 448
Много близък мой роднина страда от онкологично заболяване. Днес започва химиотерапия. За мен тази болест няма лечение ... Бавно и мъчително се стига до края ... Много ми е мъчно , че не ни остава много време заедно Cry

# 1 449
 Hug Hug Hug
Не знам обаче защо мислиш, че няма лечение, лично познавам хора, преборили болестта в 4-ти стадий с химиотерапия. А колкото по-рано е открито толкова шансовете са по-големи...  Peace

# 1 450
Днес, нещо, което ми беше казано (предполагам) на шега, много ме засегна. Разбирам, че моите приятели се шегуват с мен, но понякога отиват твърде далеч, както днес.

# 1 451
XXX_ , много ми се иска да е така! Hug

# 1 452
  • Пловдив
Šunšhine трябва да вярваш в щастливия край  Hug

# 1 453
скъпа,и ад съм в това положение,при все това че моето  е голямо - вече е на две години,но въобще не спи и постоянно иска да съм при него - снощи заспа в 1 часа,събуди се в три и на сутринта заспа чак в 7,30,Повярвай знам как се чувстваш,Моята майка ми помага,но дотолкова да погледа за няколко часа,да мога да почистя и сготвя,но време за мен НЯМА - това е мисия невъзможна на този етап,а и не ни искат на ясли щото нямало места и така ще чакам 01,09, че да ходи на детска градина

# 1 454
М*му в някаква депресия съм, цяла седмица съм без грам настроение без причина. Обвинявам лошото време Thinking, дано пекне, Praynig че не мога да се понасям  #Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт