У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 820
  • 729
  •   1
Отговори
# 495

Hug

Дали и аз да не изгледам най-страшния един филм  отново  Mr. Green

Как ли ще ми подейства сега  Rolling Eyes

# 496
Кой тва, същия ли? Тоест, Ринга.

# 497
Кой тва, същия ли? Тоест, Ринга.

Да, мило - в топ 10 ми е Simple Smile

Години гледайки тъмен екран на телевизор чаках да изпълзи от там Самара  newsm43

# 498
 spoko Няма, няма. Няма, няма.

# 499
# 500
  • МАРС
Мани, бех умрела от страх.
Цял живот едно име на герой от екрана не помня, само нейното никога не можах да забравя.

# 501
Бе.. т'ва само мен ли не ме е плашило?  Thinking

Да ви питам аз за един филм. Значи ставаше въпрос как една чужда раса идва на Земята и спират прогреса. Хората започнаха да живеят, както преди милион години, станаха роби... И се сещам за една сцена как един извънземен слиза от един кораб с един човек и държеше някакво оръжие зад гърба си и виждат една сърна и тоя извънземен без да се прицелва я уцели. Някакви идеи?

# 502
И мен, кака, и мен, хем бременна го гледах.  hahaha

Нищо не ми говори извънземният филм. Thinking

# 503
Начи и аз съм няква дефектна, че не мога да се сетя за филм, който да ми е изкарал ангелите /не че ги имам, де/  Laughing

Стряскала съм се, но от рязка промяна в кадъра, обаче това е естествено, щото те изненадва на чисто физическо ниво.

Все пак продължавам да имам травми от някои филми - и до ден днешен съм много подозрителна към клоуни  Crossing Arms

# 504
  • Ænima/Albuquerque
Аз към посивели, дългокоси... Бобове.  Crossing Arms

# 505
Аз към посивели, дългокоси... Бобове.  Crossing Arms

Ай, този го бях забравила, ама се съгласявам с теб веднага  Peace

# 506
И аз съм така, Смоуки, тези внезапници са нерядко даже нервиращи, щото не плашат, а просто изненадват с внезапност, като простотиите в онуй нещо с Хари Потър.

Shutter ме беше стреснал по-обилно, за друг засега не се сещам, ама сигурно шсе сетя. Боб -- да, ама чак на финала.

# 507
  • Ænima/Albuquerque
Уу, Shutter, да.  Close

# 508

Това беше онзи филм, в който се оказа, че главният герои носи на раменете си духа на момичето, което се беше самоубило заради него ли?

# 509

Това беше онзи филм, в който се оказа, че главният герои носи на раменете си духа на момичето, което се беше самоубило заради него ли?

Да.

Общи условия

Активация на акаунт