У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 829
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Ænima/Albuquerque
Догледах Константин. Ми не, пък. Да ми свърши с никотинова дъвка, мола.  hahaha Иначе готин филм, зрелищен, таман ми дойде.

Комиксов, комиксоооооув!

Няма, бе, то имаше и малко след надписите, I believe.  Thinking

Да, ето го. Сега се сетих, че и тук сме го коментирали финала. 

# 481
  • Ямбол
Гледах този непретенциозен пънк рок трилър - Plush . Ама хич не е лош, дойде ми много добре след вечеря.  Laughing

# 482
Стигнах до извода, че Сейлъмс Лот съм го гледала, но не целия. Оня ден си го изгледах, чудесен!

Сам, защо пък е нужно да се мъчиш с ББ? Ясно, че създава болни поклонници  Mr. Green но това не е причина да се насилваш като не ти е приятно. на мен, да ти кажа, първи сезон ми беше много интересен, та... Повече няма да приказвам за тоя сериал, нафлъдили сте де що тема има с него. Twisted Evil

Коя екранизация на Сейлъмс Лот гледа?

За ББ ще му дам шанс до 2 сезон все пак.
Аз така бях в с първи сезон на Свръхестествено, пък после стоях до 2 през нощта да гледам :

Кажи ми, кажи за сериала, аз не следя темите, а и напоследък нямам много време за форума и съм поизостанала и с клюки и с инфо  Mr. Green

# 483
  • Ænima/Albuquerque
Снощи почнах Resurrection, обаче му заспах. Ей, много хубав трилър, начи.

# 484
Здравейте  Wink
Аз търся един филм - мистерия ,ужаси .. сваляла съм го преди от замунда ,но сега не мога да го намеря и не помня как се казваше .. иначе се разказва за :
В главната роля е мъж ,който не вярваше в духове и на хипнози и има семейство ,но при едно приятелско събиране го хипнотизират и започва да вижда духове и разкрива убийство на младо момиче ,което е заровено в мазето .. спомням си още ,че разкопаваше двора на къщата му и след това се оказа ,че не е в неговата къща ,а съседската и жена му не му вярваше и го напусна
нещо от сорта ..
моля ви помогнете да го намеря

# 485
http://www.imdb.com/title/tt0164181/
Това трябва да е въпросния филм. Наистина е много добър! Може и аз да си го припомня.

# 486
Благодаря тии много *Allegra*    bouquet

# 487
Ъх, и ко? Пак не запали.  hahaha

Сам, този от 2004 гледах.

# 488
Благодаря тии много *Allegra*    bouquet

Няма за какво. Simple Smile

Решила съм уикенда да си припомня и Ringu. Нямам особен спомен за този филм. Помня само,че ми беше нещо скучен но и го гледах доста отдавна. Сега може да ми се стори интересен. Grinning

# 489
Урааа, не съм само аз!  Mr. Green Обаче аз съм гледала само амерканския римейк, оригиналът сигурно е по-страшен.

# 490
  • Ænima/Albuquerque
По-страшен е.   newsm43

# 491
Няма начин да не е, да. Ама... ще почакам преди да го преслушам. А Dark water изобщо няма да го изпробвам в оригинал, изобщо!  Confused

# 492
  • Ænima/Albuquerque
И него съм гледала... ама той е по-лек, по-скоро психария.  Confused

# 493
Хич не ми беше лек, ама хич. Сърцето ми раздроби.

# 494
  • Ænima/Albuquerque
Е, да, психарски е.  Close

Общи условия

Активация на акаунт