У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 832
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
А, не! Ше се мъчи и после ще благодари.  hahaha
Сейлъмс Лот е як, а Drag me to hell е смотано копие на Как-се-казваше-тоя-роман-на-Кинг, дет екранизацията му се казваше Thinner.

Ще се мъча, ясно е.

# 466
  • Ænima/Albuquerque
Пък аз по неволя трябваше да го изоставя Breaking Bad Confused На втория сезон  в Замунда има само един много лошо виждащ се релийз, при това с несинхронизирани субтитри. Останалите, с хубавата памет, естествено са без субтитри Tired

Е, да, бе! Аз съм изтеглила HD и си имам субтитри. Не си спомням на кой сезон обаче, имаше проблем със синхронизацията на субтитрите, ама се преживяваше, де, с малко корекция. Вярно че е досадно...

Самhahaha Hug

# 467
Сейлъмс Лот и на мен ми харесва. Филмът от 2004-а. Гледала съм и старата версия,но е невъобразимо скучна.

Последно гледах един тайландски ужас.
http://www.imdb.com/title/tt0350493/
Падам си по азиатски хоръри и реших да му дам шанс. Ами зле е.

# 468
  • МАРС
А, не! Ше се мъчи и после ще благодари.  hahaha
Сейлъмс Лот е як, а Drag me to hell е смотано копие на Как-се-казваше-тоя-роман-на-Кинг, дет екранизацията му се казваше Thinner.

Проклятието му викаме не романа. Flutter

# 469
  • Ænima/Albuquerque
Да, точно, мерси.  Mr. Green

# 470
Най-добрият екранен "Сейлъм'с Лот" е този. Ето и две страхотни сцени от него: бам § бум!

Twisted Evil

# 471
  • Ямбол
The truth about Emanuel - хареса ми.  Peace

Не е типичен трилър, по-скоро драма, но историята е трогателна и тъжна.  Sad
Джесика Бийл се справи прекрасно в ролята си на майка.

# 472
И романът си се казва Thinner.  hahaha

Стигнах до извода, че Сейлъмс Лот съм го гледала, но не целия. Оня ден си го изгледах, чудесен!

Константин не успях да догледам, че други работи ме занимаха, но е готин, свръх-екшън без лиготии, да. Шси го догледам може би днес.

Сам, защо пък е нужно да се мъчиш с ББ? Ясно, че създава болни поклонници  Mr. Green но това не е причина да се насилваш като не ти е приятно. на мен, да ти кажа, първи сезон ми беше много интересен, та... Повече няма да приказвам за тоя сериал, нафлъдили сте де що тема има с него. Twisted Evil

# 473
  • Ænima/Albuquerque

Ааа, тъй ле? Ми не съм го чела в оригинал, та затва помня друго.  Mr. Green

# 474
Повече няма да приказвам за тоя сериал, нафлъдили сте де що тема има с него. Twisted Evil

Кой сериал?

# 475
Аз шти кажа аз кой сериал.  Twisted Evil Ама ти не си виновна. hahaha

# 476
  • Ænima/Albuquerque
Братът at his best!  hahaha

# 477
  • МАРС

Да бе, така си се казва, ама нали като ги превеждат им слагат онези(как им викаха) имена, дето да звучи по-продаващо се, по-гледащо се.
Нещо като артистични заглавия май беше. newsm78
Та на български са го изльопали Проклятието, което пак е добре, превеждах филм с оригинално заглавие The Switch, който по кината се подвизаваше под ,артистичното, заглавие - Пълно за празно. ooooh!

# 478
  • Ænima/Albuquerque
The Switch, който по кината се подвизаваше под ,артистичното, заглавие - Пълно за празно. ooooh!

Класицииии!  hahaha

# 479
Ма да, бе, Сиско, знам, аз на Саркът обяснявах.  Mr. Green

Догледах Константин. Ми не, пък. Да ми свърши с никотинова дъвка, мола.  hahaha Иначе готин филм, зрелищен, таман ми дойде.

Общи условия

Активация на акаунт