У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 821
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Изгледах Insidiuos 2 и ми хареса,но не колкото първата част. Но не ми хареса,че отново са оставили отворен край,и ще има продължение.

# 76
Снощи гледах и "Open Grave" 2013 Наистина е добър филм! До самия край се чудиш какво точно става.  Поне аз имах няколко теории,но се оказаха грешни.

# 77
  • Ænima/Albuquerque
Вчера една приятелка ми препоръча "Musallat". Бил страшно добър. Ще видим кога ще му дойде времето, обаче.

# 78
  • В Космоса
Вчера една приятелка ми препоръча "Musallat". Бил страшно добър. Ще видим кога ще му дойде времето, обаче.

Имам го изтеглен и аз.

# 79
  • Ænima/Albuquerque
Ще гледам, ама на светло и сред хора.  hahaha

# 80
  • Ænima/Albuquerque
Изгледах Open Grave. Само, че за мен филма свърши там, където ми се искаше да започне. Жалко.

# 81
  • В Космоса
Аз снощи преполових Musallat. Има бая стряскащи моменти. , newsm43

# 82
  • Ænima/Albuquerque
И аз мислех да го гледам снощи, ама реших, че ще изчакам изгрева.  hahaha

# 83
"Open Grave" нещо не ми хареса. Или аз ли не схванах изцяло историята... Thinking

# 84
  • София
"Open Grave" нещо не ми хареса. Или аз ли не схванах изцяло историята... Thinking
И на мен ми беше скучноват. Напоследък съм станала много трудна. Рядко успявам да изгледам един цял филм. Thinking

# 85
  • Ænima/Albuquerque
След последните 20 минути стана интересен тоя Open Grave, ако тогава започваше, щеше да е толкова хубаво.  Tired

# 86
записвам се в новата тема с един интересен филм:

Shadow People - http://www.imdb.com/title/tt1764647/?ref_=nv_sr_3

# 87
След последните 20 минути стана интересен тоя Open Grave, ако тогава започваше, щеше да е толкова хубаво.  Tired

На мен пък в началото ми беше по-интересен.

# 88
  • В Космоса
Da кажа за Musallat, че ме изкефи. Peace Имаше малко мудни моменти, но понеже е турски ми бяха интересни от чисто любопитна към културата им гледна точка. Забележка само към езика, който също харесвам, но по-скоро ме забавлява, винаги се хиля на турска реч  Laughing и това малко ми олекоти чувството на страх и ужас. Crazy

# 89

Честита Коледа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт