У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 896
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Broen е европейска продукция, сепак, та може и да задминава ББ. Кога ще му се наточа, не знам, ама искам. Tired

# 361
  • Berlin
Дръпнах го аз, днес го почвам. Sunglasses

# 362
  • Ænima/Albuquerque
Тегля и аз, ше видим. В тази връзка, Братът не е ентусиазиран, колкото с ББ...  Mr. Green

# 363
Естествено, вие сте болни фенове.  Mr. Green

Да кажеш как е, Абс.

# 364
  • Варна/Лондон
Ох, този препъни-камък първи сезон. hahaha
Мен втори сезон ме препъна и то няколко пъти.  Laughing
Иначе за Мостът и Килинг- съгласна съм с всичко хубаво казано за тях. Докато не ги изгледах, нищо друго не пусках. Едвам си намерих после сериал, който поне наполовина да ме грабне така. Laughing

# 365
Какъв е този Мост  Rolling Eyes
Аз вече се чудя, какво да гледам - изгледах The Following, изгледах Dracula,
The Killing и Breaking Bad ги оправих отдавна  Laughing

# 366
  • София
Аз вече се чудя, какво да гледам - изгледах The Following

В момента върви втори сезон  Wink !

# 367
Broen е европейска продукция, сепак, та може и да задминава ББ.

Нищо не може да задмине ББ в моето сърце в жанра драма, защото говорим за оригинален сценарий, перфектно написани характери, изиграни по перфектен начин, няма стъпване накриво с нито една посока на развитие действието, Винс и компания са помислили и за най-дребните детайли от характера на героите(напр. кога в какъв цвят да бъдат облечени и какво символизира той), заложили са "подсказки" за развитие на действието или асоциации с други епизоди - минали или бъдещи - като детайли от интериора или екстериора, номера на коли, номер на радиостанция и т.н., не на последно място - перфектна кинематография на Майкъл Словис и точната музика, на точното място с точния текст. Амин! Mr. Green

Тегля и аз, ше видим. В тази връзка, Братът не е ентусиазиран, колкото с ББ...  Mr. Green

Аааа, теглиш лииии? Аз като ти казвах гледай- мън-мън-мън! Crossing Arms
Не съм толкова ентусиазирана, но определено това е един от най-добрите сериали, които съм гледала. И го хваля навсякъде.

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 17:13 от Криста

# 368
American Horror Story Simple Smile

# 369
  • Ænima/Albuquerque
Аааа, теглиш лииии? Аз като ти казвах гледай- мън-мън-мън! Crossing Arms

Ем, слушам те, кво?  Crossing Arms

О, ноооууу, ноууу.  hahaha

А, и амин, да.  Mr. Green

# 370
  • Berlin
Еее, кво, AHS 1ви и 2ри сезон (като махнем извънземните) са много привличащи и интерсни. Simple Smile
Има ли тема за Моста? Да си изкажа мнението, че тази Сага ми изглежда голямо перде и (с извинение) чук. Laughing Никога не съм го помисляла за която и да е жена, обаче 1во тази дума ми идва. Mr. Green  А иначе още не съм изгледала 1ви еп. Като заспи малкия, ще продължа. Имам и малко въпроси, естествено.

# 371
  • Ямбол
abs, сериалът го обсъждаме в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=734890.150. Заповядай!  Hug

# 372
  • Ænima/Albuquerque
Еее, Димо, дай да направим тема, кво шсе бутаме у масовката? М?  Flutter

# 373
  • Ямбол
Еее, Димо, дай да направим тема, кво шсе бутаме у масовката? М?  Flutter

Сега не мога, по-късно. Ако искаш я пусни ти.  Flutter

# 374
  • Ænima/Albuquerque
Чек да изгледам една серия, пък шсе координираме после.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт