Ти какво сготви? Снимай, покажи! 114-та тема

• 166 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • В царството на игрите:)
Моите картофени рошковци по рецепта от една по - стара тема Simple Smile

# 526
  • Някъде на път....
milmich, къде е рецептата?  Rolling Eyes

# 527
  • В царството на игрите:)
Не мога да я намеря, но в тях има настъргани сурови и изцедени картофи + 2-3 яйца + сирене + подправки на вкус и се оформят кюфтенца и се пържат до златисто. Peace

# 528

Не мога да я намеря, .............

В постинга на midkoo и още един вариант за бърза и вкусна вечеря, който често спретвам.

3 картофа, 2 яйца,сол, чер пипер, други подправки на вкус. Картофите се настъргват на едро ренде, добавят се яйцата, солта и подправките, разбърква се и се пържи в загрят тиган като палачинка - от двете страни, три броя излизат от сместа.

# 529
В неделя се насладих на пролетния ден посред зима в градината.Събрах разни зелении и част от тях са в тази салата.

Карпачо от зелена ябълка с рукола, глухарче, кълнове и теменужки салата

# 530
Фунийки

# 531
Ееее, rossonera , това е брилянтна идея!!! Помня ги от едно време още. Имаш ли рецепта? Как ги правиш?

# 532
  • Бургас/Пз
Леле, любимите ми картoфени кюфтета и фунийки на една страница Simple Smile, направo ми се напълни устата.  Mr. Green

Аз да ви пoчерпя за вчерашния Рд на дъщеря ми, вече е на цели 14г, супер пубертет ме чака Simple Smile
Тoрта "Желание" , заради нейните претенции Simple Smile

# 533
ani_d , това вече не се издържа  newsm22  eat

# 534
Момичета, показвате невероятно красиви вкуснотии, направо не издържам  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Аз да се похваля, за първи път правя баницата с мая /откраднах рецептата от свеки  Mr. Green/ и ми се полуди доста добре  newsm03

# 535
# 536
mamicata, много интересна баница. Какъв е размерът на кексовата форма?

# 537
  • забравих си мисълта...
Не знам кого първо да спомена. Тук е като в райска кухня и човек не знае кое първо да гледа, кое да опита и какво да каже. Всичко е превъзходно, приказно е! 

За всички ви!    bouquet

У нас отново торта "Снежната кралица" по желание на майка.

# 538
И аз да покажа това-онова Simple Smile

Триградски мекици . Много сполучлива рецепта!! Записала съм си я в тефтера  Wink

Кучешки лакомства за моята рожденичка. Взех рецептата от английски сайт.

Бонбони Рафаело

# 539
  • София
Лазаня

Общи условия

Активация на акаунт