Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 730
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Варна
"Управата" мина ли да даде пояснения в тази тема? (не мога да ви изчета, че много сте изписали и съвсем не вярвам дори един да има положително мнение Mr. Green)
Не! Чакат да се уталожат страстите, да изпълнят някоя дребна препоръка от потребителите и ние да ръкопляскаме за това и да ни мине сърденето. Laughing

Със сигурност четат, ясно е!

# 1 396
Подкрепям текстовото поле да се центрира и предлагам  полето с  подписа да бъде на фон както автарното поле, за да се различава по-лесно текстовото поле.

сложете ПОНЕ бутоните "Отговор" и "Цитат" след подписите и ги направете по-малки. Така те се виждат повече от самия отговор  ooooh!

Подкрепям напълно мненията, така поне донякъде ще ни облекчите. Много нефункционално сте подходили!!! Нямам думи просто  ooooh!

А сега и подписите ли да ни вземат  Naughty

# 1 397
Това, което аз разбрах от отговора на началството е, че новата версия е направена единствено в полза на рекламодателите.
За да влизат повече случайни ползватели на информацията, да генерират трафик и да има повече заинтересовани да рекламират тук.
Но ми е много интересно кой, по дяволите, ще актуализира тази толкова търсена, качествена информация, ако всички дългогодишни потребители просто спрат да пишат?!
Не би ли било по- логично да се направи платформа, която да е улеснение за наличните форумци и тогава ще има нови членове.

П.П. И за какво ми е информацията колко продукти са ми необходими за сготвянето на 10 порции? Аз нали имам оригиналната рецепта и съм средно ограмотена по математика в у-ще.

# 1 398

Със сигурност четат, ясно е!

Hug
те докато се наканят да обяснят, ние ще сме се изнесли  от сайта с болки във врата и главата.

# 1 399
  • Другата България
Аз да ви питам, за да видя повредата да не е в моя телевизор, че го побърках от блокиране, смаляване, увеличаване, центриране.... ooooh! та като пишете отговор не ви ли се струва, че е с по-малък шрифт, както и отговорите надолу по темата, а след като го публикувате и автоматично ви върне на страницата става нормален, тоест по-голям? Или е само при мен това?

# 1 400
ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ МЕСТИМ В БИБЕРОН:
http://club.biberonbg.com/

# 1 401
  • София
Аз се отказвам да чета и пиша докато не върнат старата визия.
Трябваше да прегледам 10 страници с мнения и не успях.
Но пък горе-долу придобих представа как се чувстват хората с дислексия.
Изобщо не мога да различа кое мнение от кого е написано.
Ужас, ужас, ужас.

# 1 402
Като един редови потребител, влязъл за да чете и пише във форума, се губя всред натрупано ляво, претрупано дясно и едно тясно средно, отредено за форума. Горе и долу изобщо не ги отчитам поради претоварване на очите.

# 1 403
  • Бургас
За да си следя нови отговори в темите, които ме интересуват, се принудих да натисна "отговор", все едно ще пиша пост, за да мога да си прочета поне последните мнения.
Лично аз, работата с новата визия, я приемам като мъчителна, няма как да свикна. Изнервих се и спирам с форума до тук. Сори!

# 1 404
А бърз отговор къде да е?

Бърз отговор е долу под снимките на хората,харесали страницата БГ-МАММА във фб.

Добре де,къде ги виждате всичките тези реклами?

# 1 405
  • Пловдив
А сега и подписите ли да ни вземат  Naughty

Mr. Green ми поне ще е по-подредено, честно, няма такъв хаос, не мога да си подредя мислите  #Crazy

ПП Видяхте ли, че като застанете с курсора в/у някой аватар, се появява в голям прозорец, WTF???

# 1 406
  • Варна
---Колоната за четене е намалена точно толкова, колкото да събере дясната колона. Освен това колкото по-голяма е резолюцията на екрана ви - толкова по-голяма ще бъде и колоната за текст, тъй като тя се оразмерява според екрана ви.---
Това категорично не е вярно. Предлагам на г-н Николов сериозно да си поговори с екипа разработчици, примерно относно ето този ред от css кода:
.topicp {
width: 908px !important;
}
и да ми каже как по-точно ще ми се разпъне съдържанието при тази настройка...

# 1 407
Абе, хорица! Имам предвид "дизайнерите" и началството.
Като искате информационна платформа, що не взехте да си оправите Дамма-та, а? Тя беше идеална за целта. Направете си я кифленска като Космополитън с тия трите патки с кафето, пък си я сбутайте ако щете в ляво, ако щете в дясно, пък и с пет колони я направете! Никой нищо нямаше да ви каже! Пуснете си там да лазят и да се сменят картинките с темите от Мамма, които ВИЕ смятате за интересни и тем подобните "подобрения".
Хората тук вече цяла седмица ви дават конструктивни и градивни критики, та даже и начини как да го направите, ако сами не се сещате как става, ама вашто е едно си баба знае - едно си бае.
Ми като не сте достатъчно гъвкави - не се захващайте!
То е пределно ясно, че тия налятите пари в това чудо на чудесиите няма да ги прежалите и да върнете старото, но направете друго - дайте още малко за екип, който си разбира от работата, за да избърше акото на тия тук сега, а през това време Мистър Шефа да излезе и да каже - ОК. Оакахме се. Ще го подобрим. Или квото и да е друго, ама не като мишки да надничате от "мазето" и да се чудите откъде ви е дошло и що, аджеба, така не ни се зарадваха.
Но екипа със сигурност сменете, щото на тия виждането е ограничено в тая визия и концепция, и нищо по-различно няма да сътворят. Напротив - все по-омазано става!
Благодаря за "вниманието"!

# 1 408
  • софия
А бърз отговор къде да е?

Бърз отговор е долу под снимките на хората,харесали страницата БГ-МАММА във фб.

Добре де,къде ги виждате всичките тези реклами?
От долу, под последното мнение на страницата, преди следваща. Разбира се, мястото е избрано "случайно". И от дясно.

# 1 409
Темите са станали абсолютно невъзможни за четене. Съжалявам, но това е мнението ми.
Едва ли ще напусна напълно форума, но смятам да се огранича само до 2-3 теми, които ме интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт