Отговори
# 480
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ивче, простено ни е, че не може да се изчитаме като хората, то с тази шарения как да се опарви човек!? #Crazy Мерси, че ми отговори.
Профи,  bouquet абе къде е тази кутийка бе душа за директно изпращане на ЛС, кьоравя се от пет минути и нея виждам, и туй то?!

Лелче, плъзни мишката по аватара на този дет ще пишеш...ще ти изкочи прозорец и там излиза ава в пълен размер и отдолу "напиши съобщение" кликаш и те праща. Hug

# 481
Оф, яяяяяяяяяя....след полвин час четене....резултата Mr. Green

Зацапах фаровете....запалих си цигарата на обратно... Crazy после дърпах, сецах...чак ушите ми се омърдаха...не става. ooooh! #Crazy Накрая видях проблема...ама филтъра ми стана толкова къс, че от една цигара получих световъртеж... #Silly #Shocked

Направо си е за плач, защото това си е самата истина. И мен ме заболяха очите и то за отрицателно време прибивавайки в темата, никога досега не ми се е случвало подобно нещо а съм стояла, и по-дълго.
От друга страна като те прочетох и започнах да се смея, Joy но не на написаното от теб, а на начина, по който си го написала.
Извини ме лелче, че се хиля но когато те чета в повечето случаи съм така.
rotfImao rotfImbo rotfImbo
Ох бе сладуркииии, абе поне си бодвайте мненията, че да е по-лесно за четене, защото си признавам, че май пропускам постове, все едно сега се уча да чета. #Crazy
Зизунче леля, мерси, че ме светна, щото аз нищо не видях, ослепях като къртица в този форум. ooooh!

# 482
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Е, те тука вече се ядосах!  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Новата Мама не ми позволява да си оразмеря картинката. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Цъкай върху долното за да го видиш в по-голям размер.

# 483
Лелче, ко се извиняваш...хили се...то и на мен ми е смешно сега...кат ми се опрай проблема във вестибуларния апарат... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

По-горе съм ти отговорила на питанката за ЛС. Peace

# 484
Видях Зизунче, че с Профи сте ми отговорили и много Ви благодаря, обаче от десет минути не мога да открия поста на Йоанчето, #Crazy че да видя какво е писала за дядо си. Разбрах само, че нещо е станало и тъй като няма намиране на този пост, #Cussing out от прочетеното в някои постове на момичета ми стана ясно, че има някакъв здравословен проблем и ти пожелавам да се разреши по-бързо.

# 485
Само да кажа че имам проблем с слагането на гащи никакъв размер не показва.Започвам да се изнервям..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 486
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
......

Наде, ето ти го поста на Йо, гледай в скрития текст! Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755421.msg26983274#msg26983274

Гале, не съм спец по гащите. Ще чакаш Ирка. А ти защо си събу твоите?

# 487
Реших да се преобуя.За това ами каквото такова.

# 488
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Гале, върни старите, че така не само че си голичка, ами въобще не те виждам.

Манче, съзрях те сред бидоните. hahaha
Оправи ли си настройките, че покрай тебе целия форум намаза? hahaha

Айде, че почва коментарното студио. Crazy

......

# 489
Ми пее и това си е, супер е.
Внимание, не е за всеки.

http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/fragmanlar/sayfa/1/medcez … -fragman-14-bolum

# 490
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
......

Скрит текст:
Наде, ето ти го поста на Йо, гледай в скрития текст! Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755421.msg26983274#msg26983274

Гале, не съм спец по гащите. Ще чакаш Ирка. А ти защо си събу твоите?

[/spoiler]

Мерси много.  love001
Галя и аз не съм наясно сега какви са им изискванията за пиксели на дрешките. Rolling Eyes

И бтв ни били отразили, ooooh! не знаех докато не пуснаха линка в другата тема.

http://www.btv.bg/videos/zabavlenie/video/620216321-Koy_e_naytar … 2%80%9EGugal.html

# 491
Еми няма да имам гащи и това е...

# 492
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз на тия нови тъпизми не мога се оправя ни с гащи ,ни с аватари,сега ме е страх да се съблека,че после не знам дали ще успея да се облека  ooooh! ooooh!

# 493
Ух, Нарцисчева - гола... Joy Joy Joy Joy Joy
Не се събличай докат не се оправят бъговете... Whistling Whistling Whistling

# 494
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Наде, още снощи го казах това от БТВ-то, ама много не ми обърнахте внимание. hahaha
Така е, като нищо не бях сложила за илюстрация.  Joy

А тая Айсун е голяма гад. Дошла - не дошла, и се нахвърли на Ферито. Ей, страшно нещо е това класовата омраза! ooooh!

......

Общи условия

Активация на акаунт