Отговори
# 465
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ай да изпразваме бидонти докат ги нема стафидите и татю не реши да ни съгради тераската отново... Joy Joy Joy Joy Joy

# 466
Илде Hug Heart Eyes Пипе Heart Eyes Hug

# 467
моя милост Mr. Green

а, здравейте Hug Hug Hug Hug
Йо, Hug съжалявам за това което ти се налага да преживееш spoko стискам палци дядо ти да се оправи  Hug
моми4ета, както го решите където сте вие, там и аз Peace с две думи нема отърване от мен Mr. Green Mr. Green

# 468
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз гласувах и се изказах,не че някой ще вземе да ни отрази де. Crossing Arms

# 469
Ти пък Звездичке чак ЛС ни питаш как се пращат, та ние едва свикнахме да пишем тук, щото не сме интелигентни. Joy Шегата на страни, като влезнеш в профила на някой и може да му пишеш, друг удобен начин както преди не знам.
Попитах Ви преди и сега пак, ще го сторя, в кои теми пишете, че Ви се зачитат мненията, просто от любопитство, интересно ми е, защото знам, че тук мненията ни не се зачитат, щото сме тъпи и водим диалози по несериозни теми!?! ooooh!
Ивче, публикувах я тази анкета и даже гласувах като се възмутих и не се изненадах на масовия отговор отговор.

# 470
Зиз, Hug много 4и4ек си наметала Heart Eyes

# 471
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Спрете да пишете за момент, че да мога да ви напиша на всичките отговори.
......

# 472
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Илде,  Hug отразена си и си неотразима!  Flutter
Лично съобщение пишеш, като приближиш мишката към името на потребителя някъде около аватара, аватарът барабар с инициализацията ни кви-сме-що-сме, става голям и се появява прозорче с възможност да влезеш в профила на потребителя, а малко по-надолу директна кутийка за изпращане на съобщения.

Наде, в следващ пост ще ти отговоря на теб. Hug
......

# 473
Имам въпрос реших да си сменя гащите ама нещо не ми се получава в смисъл някой знае ли защо или трябва да търся с по малък размер снимка.

# 474
  • Варненска клюкарка

Попитах Ви преди и сега пак, ще го сторя, в кои теми пишете, че Ви се зачитат мненията, просто от любопитство, интересно ми е, защото знам, че тук мненията ни не се зачитат, щото сме тъпи и водим диалози по несериозни теми!?! ooooh!
Ивче, публикувах я тази анкета и даже гласувах като се възмутих и не се изненадах на масовия отговор отговор.[/b]

Наде, моите мнения отброените са стари- писала съм в бебешки и ученически теми, защото който нямаше  50 мнения в такива теми не можеше да пише в Дом и семейство, та искам неискам ми се наложи да пиша тук там, та да ми отброят някое и друго мненийце

Там и хм newsm78 да кажеш, пак ще се отчете и отброи за много важно ooooh! А вбебешките е достатъчно да напишеш "днес акахме зелено" или "уригнахме се трудно" и се брои за супер важно.....абе простотия ама....

пп Видях те в анкетата  а от тази шарения не съм видяла, че и преди си питала за мненията Peace

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 19:30 от Беллора

# 475
  • В света на мечтите... ❤
Хельоооллл  Hug Hug Hug

Виждам,че сме се вдигнали на всеобщ бунт заради новия изглед,аз също съм меко казано отвратена от него  Sick  #2gunfire #2gunfire #2gunfire гласувах в анкетата,че новият вид е УЖАСЕН  ooooh!  то не,че ще е от полза де,ама  #Cussing out  Направо главата ме заболя,така е отврат да гледаш все в лявата половина на екрана,това да не са го измислили някои кривогледи хора  ooooh!

Иначе,където отидете и аз съм с вас,даже си направих и аз регистрация в другия форум,та,ако ще има Велико преселение на народите съм в стартова позиция,само свиркайте  Whistling  Hug Hug Hug

Слънчице,мила  Hug Heart Eyes Hug ,стискам палци,всичко да е наред с дядо ти  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Много гушки за всички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 476
Оф, яяяяяяяяяя....след полвин час четене....резултата Mr. Green

Зацапах фаровете....запалих си цигарата на обратно... Crazy после дърпах, сецах...чак ушите ми се омърдаха...не става. ooooh! #Crazy Накрая видях проблема...ама филтъра ми стана толкова къс, че от една цигара получих световъртеж... #Silly #Shocked

# 477
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
......
Наде, пълна и точна информация на твоя въпрос тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0

Аз, за разлика от Белл не помня къде точно съм писала, та имам натрупани регистрирани мнения. Май по тема на някакво момиче в "Семейни отношения", но не съм сигурна.

Гале, възможно е заради новия вид на Мамата да са сложили нови ограничения за крачолите, че беше пълно с разни пищящи дето не искат да ни гледат филмчетата.

Йо, стискам и аз палци за дядо ти.  Hug

# 478
Ивче, простено ни е, че не може да се изчитаме като хората, то с тази шарения как да се опарви човек!? #Crazy Мерси, че ми отговори.
Профи,  bouquet абе къде е тази кутийка бе душа за директно изпращане на ЛС, кьоравя се от пет минути и нея виждам, и туй то?!

# 479

Общи условия

Активация на акаунт