Някои чакат снеговалеж, ЯНУАРКИ - бебевалеж! Тема 17

• 26 321
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • гр.София
Хоппп,ето ме среднощна кукувица  #Shocked
Честито Рождество Христово!!! И честито коледно чудо на мама Ивичка,мама Cybercat и мама Емили!!! Да са им здрави и благословени бебоците!
Котке ,браво че са ви изписали,и въпреки малките неудобства около ремонта,ти звучиш толкова радостна.,но си права,какво по-голямо щастие да се прибереш с детенцето при останалата част от семейството  Heart Eyes
Росичка страхотни новини,на Коледа наистина стават чудеса   bouquet
Елг и аз така!Докато вечеряхме,така ме стегна корема,такъв дискомфорт,че направо ми прилоша.И аз като теб се зачудих,са тва гадни контракции ли са или нещо преядох с боба и зелето.Ама истината е,че си бяха контракции,защото започнаха още съвсем в началото.Сега пак се събудих от твърд корем  Rolling Eyes
Паричката у нас се падна в свекъра!Да е жив и здрав,той е добър човек!

# 661
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО,МИЛИ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ МАМИ!!! Close-mas:Честито на всички,които са станали мами!!!Да сави живи и здрави дечицата,
Аз пак съм будна,ама няма да готвя тая сутрин newsm62.Айде вие с контракциите вас ще чакаме днеска.  bouquet

# 662
  • софия
Весела Коледа на вас и семействата ви. Да сте здрави и да се радвате много на най-прекрасните подаръци

По традиция на този ден черпя аз, понеже мен Дядо Коледа ме е донесъл под елхата  Rolling Eyes

Честито на всички с новите бебоци. Да са ви живи и здрави и много радост да ви носят!

Аз прекрасно съм се облещила посред нощ днес, дано да издържа празника.  Crazy Rolling Eyes Confused

# 663
Вики, честит рожден ден, бъди много щастлива и заобградена само от приятни емоции
  bdbaloni bdbaloni bdbaloni

И аз отново съм от кукувиците, само че този път заради болестта  Rolling Eyes Цяла нощ не мога да спя. Гърлото ужасно ме боли, носът ми е запушен, през 2 часа меря температурата. И отгоре на всичко ме заболяха зъбите от смучене на бонбони без резултат!!! Много ме е страх тая скапана температура да не ми навреди на бебето  #Cussing out Моля се да поспя малко ама не става и не става.

# 664
Вики, ччестит рожден ден! Дали бебчо няма да уцели един ден с мама Simple Smile

Цветно, непременно трябва да свалиш температурата! Пий парацетамол ако трябва, компрес направи.
Дано се оправиш, че знам колко ужасно е да си настинал! Hug

Честито Рождество Христово!

# 665
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА МАМИТЕ НИ! НЕКА ТЕ Е СЕМЕЙСТВАТА ИМ ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И   БЛАГОСЛОВЕНИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИКИ! БЪДИ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВА И СЕ РАДВАЙ НА ПРЕКРАСНИТЕ МОМЕНТИ, КОИТО ТИ ,ПРРЕДСТОЯТ!

ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ МЕН, ПРЕКРАСНИ МОМИЧЕТА! НЕКА ДОБРОТО ДА Е ВИНАГИ ДО ВАС И БЛИЗКИТЕ ВИ!  ПОЖЕОАВАМ ВИ ЕДНА МНОГО ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

# 666
Честита Коледа!  Laughing
Вики Честит ти рожден ден! Жива и здрава ! Simple Smile
Честити бебенца на мамите ! Simple Smile

Аз да се оплача ММ е болен с някакъв чревен вирус, ужасни болки в стомаха въпреки лекарствата пак си го боли на спазми  newsm78
Така му се иска да се порадва на бебчо, влиза вътре само с маска.. и то за минутка  Sad

Цветно бързо оздравяване!  Thinking Много е гадно бременна и болна ..  Sick Не става ли с компреси с оцет и още нещо се правеха трябва в нета да пише ..

# 667
Добро утро и Светла Коледа!
Аз за първи път тази сутрин се събудих наспана Flutter Знам, че не е хубаво да ви дразня, обаче си легнах към 1,30, станах в 7,30 - за първи път от седмици насам без киселини, без  Sick през нощта, каката и тя се събуди само 2 пъти...Та, днес май ще съм в по-добро настроение.
Иначе снощи и аз се обзаведох с контракции, но безболезнени. Мм вика "Раждаш ли? Ама не сме ти купили чехли  Crazy". Пък аз се надявам да е след празниците Whistling
Вики, честит рожден ден Simple Smile Бъди здрава и много, много щастлива! Бърз и безшевен финал на бременността! Hug
Цветно - аз пих парацетамол за температурата  Peace За гърлото - Инфлуцид, компрес с извара. За хрема - клеева тинктура (5 капки) в солена вода (10 мл) и по 3-4 пъти на ден капеш по 2-3 капки. Така се лекуваме сега и с детето.
Усмихнат ден!

# 668
Весела Коледа, да се здрави.

Емили, честито чудо. Бързо да се гушкате Hug

Вики, да си здрава и щастлива  bouquet

Мария13, аз обикновенно на Бъдни вечер меко казано се освинвам. Този път само си боднах. Контракциите почнаха от 16ч, та така до 22ч. Ама пусто ми се доспа и си легнах.
Аз мразя болници и ако бяхме отишли, щяха да ме оставят. Ето сега няма нищо. И аз вече не знам какво се случва.

При нас парите са у ММ, късмета в мен и един куп подаръци за Елия. Най-важния е количка за куклата.

Цветно, и мен снощи ме заболя гърлото. Тъкмо си мислех как не съм се разболяла. Обади се на доки. Hug

Кайлис и аз искам след празниците. Но вече не смея нищо да си мисля.
Онзи ден имаше едно девойче в болницата, болезнени контракции, разкритие никакво, след термин и бебето високо. Та я стягаха за секцио.
При мен бебето е в малкия таз, но разкритие нямах. Днес ще видим как е. Но не искам да ми придизвикват раждане.

# 669
Здравейте Simple Smile Искам да пожелая на всички ви весела коледа и много здраве и любов в семействата ви!
Вики, честит рожде ден, мила, все да си таква лъчезарна и усмихната!  bouquet
На котето, яни ди и всички други писали, благодаря за обясненията, чувствам се по-спокойна.
На всички нови мами, да са ви живи и здрави рожбите, само радост да ви носят винаги! Hug
Аз съм добре, бебка си рита, нямам никаква идея как е разположена..
Моята док я няма от днес до 28ми, но знам кой я замества..
Празниците вървят с пълна пара, дядо коледа вече дойде няколко пъти, моите хора днес тръгнаха, и аз сега мисля да взема да си сетгна едно малко багажче, just in case  Mr. Green

# 670
  • гр.София
Да бъде Коледата ви незабравима,а годината неповторима!Да сте здрави,весели,засмени и от Бог благословени!Честито Рождество и Весела Коледа мамчета   newsm51

# 671
 Честито Рождество Христово!

Бъдете усмихнати, заобиколени от любимите си хора, насладете се на празничните дни, радвайте се на големи успехи и разбира се бъдете здрави вие и любимите ви хора!

bouquet

Вики, ЧРД, много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!       bdbaloni baloni bdbaloni

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 10:41 от Vebo

# 672
  • гр.София
И сега в отделен пост да честитя рождения ден на Вики !!На хубава дата си се появила,и ти желая само чудеса да ти се случват!
Родилите мамчета да драснат някой ред  Rolling Eyes ,Пандичка съвсем я няма(може би пише на някоя от мамите де)
Коте теб искам да питам,Мила като се роди така изненадващо,ти успя ли да направиш профилактиката с витК,а кърмиш ли я??
Аз много искам да кърмя,а ще бъда секцио и незнам дали ще ми дойде кърмата навреме,дали ще мога да си държа бебо правилно след операцията...и още куп страхове  Crazy
Матевска ,много гадно така,да се оправя ТМ,пък има цялото време на света да се радва на бебчо после  Heart Eyes
Ние в питката освен пара друго не слагаме(тя символизира и здравето и късмета и паричките),късметите са в новогодишната баница...ама то толкова различни традиции има навсякъде.В сем.на ММ например не се слагаше и пара,не се разчупваше символично питката,не се прекаждаше вечерята и къщата и т.н,но сега правим всичко както знам от моето детство.Ние с ММ сме отделно семейство вече и след като ще празнуват в нашия дом,ще го правят по моя начин  Peace

# 673
Леле колко е празнично!

Честита Коледа на всички мами! Пожелавам ви една Вълшебна Коледа,
изпълнена с много приятни емоции и послушни бебковци!

Честити бебоци на Ивичка, Cybercat и Емили, да са им живи, здрави и много послушнички!!! Hug Hug Hug Hug

Вики, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, всичко най-хубаво ти желая, само напред и нагоре! Hug Hug  bouquet  bouquet 

# 674
Честита Коледа момичета.

Честито и на всички мамчета с бебчета по Коледа Simple Smile

Ххххх

Общи условия

Активация на акаунт