Някои чакат снеговалеж, ЯНУАРКИ - бебевалеж! Тема 17

• 26 314
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Вики честит рожден ден и тук ххх

# 676
  • София
Честита Коледа на всички!!!!!
Вики, честит рожден ден! smile3525 Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!!!
Честити бебчета на новите мами - Емили ,Ивичка и Cybercat! Да са им живи и здрави!!!!
Аз съм "на отглеждане" (както казва ММ) при нашите, а той отиде при майка си. Ние я поканихме, но тя не пожела да дойде. Казах му да иде тази година да не е сама, пък от догодина Точко ще е определящ фактор къде ще се карат Коледните празници. Иначе тук не ми дават да правя нищо, дори да си оправям леглото. Малко е изнервящо на моменти, но пък имам нужда от почивка. Днес мисля да лежа цял ден и да гледам филми.
Вчера парата се падна на мен.Simple Smile Имаше късмет за всеки. Ние така сме свикнали - да има Simple Smile Обаче се натъпках с чушки с боб и сега ми е доста дискомфортно:( От няколко дни задържам течности и съм много подута. Както не ми личеше в лице, че съм бременна, така сега имам двойна брадичка и торбички под очите. Ръце и крака - и те надути. При всяко движение пъшкам. Ужасно е Sad Чувствам се грозна, дебела и не ми се излиза навън, а корема ми расте с часове направо.
Яни_Ди, за бейбилав ще взема да ги пробвам, пък това, че не са евтини, няма да е от значение, ако същите пари ще трябва да ги давам за нещо по-малко качествено, т.к. ако са по-добри от памперс. Но то всяко бебе е различно.
mariq13, аз също се мия с парадонтакс, помага до някъде, но венците ми кървят и са подути. Даже сега от няколко дни ми е свършил и не съм си купила още, но няма разлика. Но мен и зъбите ме болят, като дъвча нещо твърдо. Отделно имам чувството, че захапката ми се е променила  newsm78
Desi_89, радвам се, че са се оправили нещата!
desita bonita, задминавам те с килата - 71 съм вече. То не беше ядене, не беше чудо Simple Smile
Момичета, остава ли срещата за 26.12 в 13 часа в сладкарница Неделя (Красно село) newsm78
Аз мисля, че остава, но да се включат и другите!
Роси, страхотно, че нещата се оправят при вас.
За горещото ме успокоихте:) Ето и сега на отворен прозорец съм по къс ръкав и боса. Цяла нощ завита само с чаршаф и потна  #Crazy
Елг и аз съм така с дрехите, но на обратно. За вкъщи си намирам някакви мои стари анцузи и долнища на пижами с разтегнати ластици и съм ок в тях. За навън обаче ми се смъкват бременните дрехи вече. Не че са тесни, но корема нарастна и наклона е по-голям.  Пък и сега по празниците ще кача доста кг ми се струва, че тук само ми носят шоколади и други сладки изкушения.  Rolling Eyes Иначе съм с непрекъснати контракции, но не болезнени и не регулярно. То по всички показатели вече съм 9 месец, така че... когато - тогава. Но много ми тежи и май ще избера по-ранна дата.
Цветно, панадол за температурата - можеш да пиеш без проблем.
Кайлис, аз ако легна 1.30, трябва да стане поне 9,30. До 7.30, няма изобщо да съм се наспала. Представям си как е било при теб, след като се радваш на 6 часа сън  Shocked
Айде отивам и във фейса да ви чета. И чакам поредните бебета - този път Коледни!:)))

# 677
  • София
Честито Рождество, момичета!  Hug

Вики, Честит Рожден Ден   bouquet Hug ! Много късмет и здраве и прекрасни изненади ти желая!

Да честитя и на мамите Емили, Ивичка и Cybercat, които се сдобиха с най-прекрасните подаръци   bouquet  bouquet  bouquet

Цветно, бързо оздравяване  Hug

# 678
Нека Коледната звезда
да огрява Вашия път в живота!
Нека здравето и късмета
бъдат Ваши спътници,
а сърцето и умът - Ваши съветници!
И не забравяйте, да оставите едно
отворено прозорче в сърцето си
за хората, които обичате и Ви обичат!

Весела Коледа!
Честито на всички мами и техните бебочета Simple Smile Да са живи и здрави и много,много топли и незабравими Коледни и Новогодишни празници. newsm44 newsm44 newsm44
На Вики  newsm59 newsm59 newsm59,жива и здрава да си и много,късмет и успехи  smile3525
На всички , на които тепърва им предстои незабравимото чудо да станат мами пожелавам леко и безпроблемно раждане newsm10 newsm10 newsm10

# 679
Привет!

Вики, честит рожден ден! newsm59  Gift Много здраве и късмет и най-сладкото бебе през януари!

Честита Коледа, мами! Бъдете живи, здрави, много усмихнати и окрилени от мечтите си!

А на мен продължава да не ми е коледно. ММ е на работа, пак. ...От този факт е един сърдит и нацупен, не му се говори, абе въобще като някакъв темерут. От това ми скофти и моето настроение, ама няма да си слагам много, много. Simple Smile И на мен ми е криво да си стоя по цял ден вкъщи. Да не мога да направя и 2 крачки без да се задъхам, ама не съм вкисната де. Rolling Eyes

Честити бебчета на новите мами! Много да са здравички и много да слушкат. Бебевалежа се очертава много стабилен и май няма да спре до края на януари.
Днес кой ще се похвали с коледно бебче? Mr. Green

Фейси, не се бой ще те стигна на кила. Тъпча се със сладко като за последно, че после с това кърмене няма да мога да си ям шоколад на воля. А онзи ден и аз хапнах боб, бебчо хич не го хареса, та сега избягвам такива храни.

За болничките - бързо да оздравяват! Hug Температурата се сваля с парацетамол и компреси с оцет. За гърло и кашлица - много витамин Ц, мед чайчета и гаграра със соден разтвор. За хремата много ми помага капки от лук.

За срещата аз съм "ЗА". Само кажете в колко часа.

Хайде, много усмивки и сбъднати коледни желания!

# 680
Весела коледа, мамчета, желая много здраве, любов, сплотеност и щастие в семействата и мнооогоо заслужени подаръчета!  Nature Snowman santa2 Close-mas:
Вики,  bdbaloni и тук, много здраве и любов, а щастието да не те напуска!   bouquet
Емили, честита рожбица, радвам се, че всичко е минало добре и си получила своето предколедно чудо!
Фейсче, и аз съм на линия, въпреки, че съм се обзавела с болки, ама се чудя дали не са стомашни или са контракции Simple Smile ама да става каквото ще!
Десита, говорихме за 13 часа! Ако все пак е на 100% сигурна срещата ще помоля някоя мама да даде телефон да не се затрия, че ми е непознат района Simple Smile
Кайлис, 6 часа сън  #Crazy ако е било непробудно е ок, аз нямам толкова от месеци  Laughing
Весели празници, мамчета, надявам се утре дружно да опустошим час от запаса на сладкарница "Неделя"  Joy Joy Joy
много прегръдки от мен  Hug Hug Hug

# 681
я да си сверя часовника-ако реша да дойда и аз  - утре, 13 аса в неделята на красно село?

# 682
я да си сверя часовника-ако реша да дойда и аз  - утре, 13 аса в неделята на красно село?
Да, точно така Simple Smile  Peace

# 683
  • София
Изтървала съм за часа - значи утре в 13ч. в Неделята. Освен Десита, Николета 21 и аз ( Никито под въпрос) има ли други желаещи?

# 684
Кайлис, 6 часа сън  #Crazy ако е било непробудно е ок, аз нямам толкова от месеци  Laughing
Aми не, беше с 2 прекъсвания, което си е съвсем прилично Crazy Непрекъснат 6 часов сън не съм имала повече от 3 години  Tired

# 685
Кайлис как живееш въобще ?!  #Crazy 
Аз се радвам, че през бременността нямах бодувания Simple Smile пак си спах по 7-8 часа.
Сега бабите гледат бебчо и пак си спя по 6 часа с 3 събуждания по неговия режим  Laughing Laughing

# 686
Веселааааа Коледа,момичета! Hug

И аз като Кайлис ,спах доста прилично ,с 2ставания до ВЦ...по пр и аз имам големи проблеми със съня...

Снощи имах малко болки,сега също,чакам да минат и ставам да правя сладки Heart Eyes

Викии ,Честит Рожден Ден!

Ели,какво стана на прегледа??

Хубав Ден !!! Hug

# 687
Принцесо, сега отивам.  Hug Днес съм без контракции. Не му се излиза и това е  hahaha

Кайлис Hug аз си поспах бременна.

# 688
  • София
За срещата съм и аз, а и Яни Ди изяви желание, да пише тук, когато може.. Ники, ще ти пратя тел. на лични.
Кайлис, ти ме "успокои" с 3-те години.... Май и аз като Матевска ще викам бабата чат-пат да се наспя през деня поне. Иначе си спя ок през бременността, с малки изключения. Само дето ММ ме будеше всяка сутрин в 6, но аз после си доспивах. Поне 7-8 часа съм събирала. Май ще трябва да се науча да си лягам рано, че малките деца стават рано и лягат рано.
Матевска, ти как го кърмиш нощем? Мен ме посъветваха да избягвам нощното кърмене в 3 часа, а директно в 6. На поискване пък било някакъв кошмар. Оф не знам... ooooh!  

# 689
Кайлис как живееш въобще ?!  #Crazy 
Аз се радвам, че през бременността нямах бодувания Simple Smile пак си спах по 7-8 часа.
Сега бабите гледат бебчо и пак си спя по 6 часа с 3 събуждания по неговия режим  Laughing Laughing

Ами как Tired На ръба на изтощението...Две тежки бременности, после нощно кърмене до 10 месец, после зъбоникнене...Никога не съм имала късмета детето ми да си ляга в 9 вечерта, , винаги след 10.30 е заспивала...Нали трябва и с таткото да се видим малко. Баби никога не са ми гледали детето, от първия ден у дома изцяло ние с таткото сме я поели. Те и да искаха да ме отменят нощем, нямаше как - кърма имаше само в мен. Когато мога лягам с нея на обед, когато има как - таткото я поема, за да дремна - но това се случва много рядко. Иначе преди да стана майка не ми стигаха и по 9 часа сън, но...неволята учи. Peace
Елг, късмет

Общи условия

Активация на акаунт