Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно ранния скрининг по време на бременност?
Как се лекува цистит по време на бременност?
Какви са мненията за д-р Боян Духовников, лекарят?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно ранния скрининг по време на бременност?
Форумът съдържа различни мнения за ранния скрининг по време на бременност. Някои майки се съмняват в полезността на тестовете, тъй като не могат да осигурят 100% точен отговор за наличието на аномалии. Други смятат, че ехографският скрининг е полезен, тъй като предоставя подробни измервания на бебето. Наличието на различни мнения подчертава важността на консултацията с лекар и вземането на информирано решение.
-
Как се лекува цистит по време на бременност?
Препоръчват се различни лечения за цистит по време на бременност. Те включват билкови таблетки, много течности, топли компреси и промивки със смрадлика/лайка. Важно е обаче да се консултирате с лекар, който ще препоръча подходящото лечение, като вземе предвид специфичните нужди по време на бременност.
-
Какви са мненията за д-р Боян Духовников, лекарят?
Форумът съдържа отрицателни мнения за д-р Боян Духовников, свързани с неговата некомпетентност и липса на правилно преглеждане на пациентките. Една майка споделя негативен опит с него, като посочва, че неправилната му оценка е довела до сериозни проблеми по време на бременността ѝ. Това подчертава важността на избора на квалифициран и отговорен медицински специалист.
-
Какви са мненията за д-р Кълвачева, лекар в болница Вита?
-
Какво мислите за доктор Станков в Шейново?

Леле колко съм щастлива. Таткото и той беше с мен и толкова миличко гледа и се радва и той като малко дете
Няма такова щастие. Представям си щом сега се радваме така на всяко тупкане и движение на бебчо, какво ще е като може да си го гушнем

Би трябвало ПЪРВО да е фм и ДО два дена след това най-късно да се направи БХС. 
Хайде на по кафенце 

в петък и от събота вече не запалих
И с предната бременност ей така от раз ги спрях. Пушеше ми се първата седмица, а освен това съм голям почитател на хубавото червено вино, та шокът беше пълен, но после започна да ми се
и сега само като си помисля за миризмата на пепелника и ми призлява
да е живо, здраво и весело
Нямам търпение да приключи тоя мъчен период.

!Усмихнат и позитивен ден на всички!
!Относно болките вдясно,явно са нормални,мен една вечер много ме боля,аз не съм оперирана от апандесит,но поне засега не съм имала проблеми,та много се бях притеснила,но лекарката ме успокои.За пушенето-не съм пушила никога,но и аз обичам,особено зимата,чаша червено вино с вечерята и го пиех с голяма наслада,докато не разбрах,че съм бременна и просто започна да ми се гади от него,за кафето същото-много ми горчи и пия рядко с много мляко евентуално 3 в 1,че ми е по-сладичко!