Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече-2!

• 32 062
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
не  е ли рано за пол още, момичета?

# 271
След 12-13г.с. не е рано за пол тамън навреме Simple Smile
Оказа се че съм А- кръвна група и имало опасност да развия някакви антитела при втора бременост (извинявайте за невежеството), но наистина не съм наясно с това. Увериха ме че за сега всичко е Ок, даже са ми пуснали изследвания за антитела и всичко е наред, но след раждането ще се правят някакви изследвания на бебето, а на мен някаква инжекция.

Аз също съм А-
Когато се роди сина ми му направиха изследвания за кръвна група + всичките си му там задължителни...та ако бебето е с твоята кръвна група-няма никакъв проблем нито за теб,нито за бебето. Ако обаче бебето е с положителна кръвна група ти изгрждаш анти тела и следваща бременност организъма автоматично я изхвърля,но затова се бие тази инжекция,която струва м/у 150 и 200 лв. и няма никакъв проблем след нея при следваща бременост,а за бебето и в 2-та случая няма да има проблем  Hug
Ако е момче е почти сигурно,че ще е с твоята кръвна група

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 14:29 от mama@cvety

# 272
  • Варна
На мен в началото на 12-та ми казаха, че ще е момче, но те момчетата май по-рано се виждат, защото ако прилича на момиче, винаги има шанс да "изникне" нещо там долу през следващите седмици.  Simple Smile До 17-та седмица се формират окончателно половите органи.

# 273
diyana_mihova супер,че и сестра ти е бременна  Grinning Ние така със сестра ми забременяхме горе-долу по едно и също време с 1 месец разлика и заедно си бременеехме и чудо голямо по разни причини -аз по-късно от термин,тя по-рано секцио....та родихме в един ден  hahaha в един час...с 5 мин .разлика ...не е за вярване,ама е факт..в Шейново сигурно още ни помнят отпреди 8 год.Между другото двете дечица се родиха на днешния ден преди 8 г- да са ни живи и здрави  bdbaloni
Пожелавам ви много приятни  бременелски емоции   Hug

# 274
  • Варна
Алоха! Тук е прекрасно! Ама разкошно време, само където не му отива за декември. Направихме си една разходка и сега се кривим. Май е време да полегнем.
mini_moni прекрасно! Ама как няма да ви помнят. Да са живи и здрави дечицата! Да растат весели и безгрижни.   bouquet А сестра ти този път спотайва ли се?  Laughing
diyana_mihova точно това коментирахме с АГ предния път. Най-много и  на следващата консултация ще видим цяло човече и после ще гледаме я крак, я ръка, я дупе, я глава.   Laughing
За грипа не знам как е, там се разминах с един ден болки в гърлото, обаче да се оплача.. май имам гъбички..  Confused Миналата седмица като бях на консултация споделих с докторката ми, че имам малко по-силно от обикновено течение, но пък не ми изглежда притеснително(а и предната бременност пак бях така) и не ми създава дискомфорт, та тя ме успокои, че другия път ще пускаме секрети. Обаче от два-три дни се появи парене, сърбеж, дискомфорт и ми е хем притеснено, хем гадно. Много гадна работа.  Sad
Иначе в началото на новата година ще съм на ФМ и нямам търпение.  Heart Eyes

# 275
mini_moni това е прекрасно Simple Smile Честит празник! Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват  Embarassed Embarassed Embarassed

# 276
  • Бургас
mama@cvety Благодаря за подробната информаия
mini_moni да са ви живи и здрави дечицата. nbirthday

# 277
Честита Коледа момичета и весело посрещане на Новата 2014 г. Дано всичко е наред с нашите бебчета!  Simple Smile

# 278
Здравейте мами Simple SmileПърво Честита Коледа на всички Simple SmileЗаписвам се и аз в темичката.Моят термин е 12.07,втора бременност,от Стара Загора съм,ще ви следя с интерес Hug

# 279
mini_moni да са Ви живи и здрави дечицата, много да Ви радват Simple Smile   bouquet

Относно грипа аз го изкарах за 2 дни с малко гървобол и хрема, но сега вече съм добре, дано да не се разболявам повече. Иначе на 6.01 съм на ФМ и БХС и вече нямам търпение, много искам да видя малкото човече Simple Smile

# 280
Благодаря ви ,майчета  Hug всички да сме здрави  Grinning
Аз много се пазя от грипа, почти никъде не ходя -дремя си по вкъщи,което пък ще ми докара друга болест- лудост  smile3514   hahaha ама няма пълно щастие...

# 281
dilyana mihova и мини мони прекрасно е да можеш да споделиш толкова прекрасен период с най-близката приятелка(сестрата).На мен ми минаха всички неудобства общо взето чак започвам да се тревожа дали всичко е наред,на 2 януари сам на фетална и бхс тогава ще съм 13+3 (хващам последния влак)нямам търпение дано всичко да е наред и да успеят и пола да ми кажат!Желая ви прекрасно посрещане на новата година и колкото и притеснения и страхове да имаме през новата нека тя да бъде една от най-прекрасните за всички не само като майки,но и във всички останали аспекти

# 282
mini-moni много интересна случка.
Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват  Hug
Дианка, незнам дали много правилно го обясних,но се надявам да съм премахнала притесненията ти  Hug
Ние утре сме решили с моя Рошлйо да покорим южния парк
Лека вечер на всички  Hug

# 283
Здравейте, мами! Отдавна не съм имала възможност да влизам тук  Sad Надявам се вече често да съм част от вас  Hug

# 284
  • Burgas

Ако е момче е почти сигурно,че ще е с твоята кръвна група

Значи аз съм изключение. Аз съм 0- а синът ми роден преди 3 години е 0+  Simple Smile

Но мама Цвети е права, че няма нужда да се филмираш. След раждането не ми сложиха инжекцията за антитела, сега АГ ми пусна изследвания за антитела и мисля че всичко е наред и за сега нямам такива. Няма нищо страшно, важно е че АГ то ти знае че си резус фактор отрицателен. Оттам те си знаят работата.

Общи условия

Активация на акаунт