Операция на миома 2

• 144 544
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Под Слънцето
Не е нормално болките по време на мц преди да бяха само 2-3 ден, а сега, след операцията  2 дни преди и 2 след като  свърши... вече 4 месеца след лапарото...не  е нормално просто, колкото и да ме уверяват по телефона,че още малко и ще минело.. и ми напомнят,че се дават 6 м болнични за такава  операция..

Не издържам от болки вече. Това е някакъв кошмар-вия от болка, пия поредното хапче- повръщам на секундата. Не ям по 3 дни , за да няма какво да повръщам.. Бърза помощ- инДжекция за успокоение, кратка дрямка и отново...

# 286
Не е нормално болките по време на мц преди да бяха само 2-3 ден, а сега, след операцията  2 дни преди и 2 след като  свърши... вече 4 месеца след лапарото...не  е нормално просто, колкото и да ме уверяват по телефона,че още малко и ще минело.. и ми напомнят,че се дават 6 м болнични за такава  операция..

Не издържам от болки вече. Това е някакъв кошмар-вия от болка, пия поредното хапче- повръщам на секундата. Не ям по 3 дни , за да няма какво да повръщам.. Бърза помощ- инДжекция за успокоение, кратка дрямка и отново...
Защо не отидеш да видиш на ехограф да не би нещо друго да има?Аз преди месец си направих операцията ,вече мина и първия цикъл и нямах никаква болка както беше преди...мина за 4 дни тихо и безболезнено. newsm78

# 287
Аз също имам болки по време на цикъл след лапаро. Ходих на преглед и доктора ми каза, че това било индивидуално. Болките не били вследствие от операцията, а зависило от организма ми. При вас как е имали болки след лапаро. Аз имам леки болки дори и когато не съм в цикъл. Питах доктора и той ми каза, че все пак това било операция няма как без болки.

# 288
Аз също имам болки по време на цикъл след лапаро. Ходих на преглед и доктора ми каза, че това било индивидуално. Болките не били вследствие от операцията, а зависило от организма ми. При вас как е имали болки след лапаро. Аз имам леки болки дори и когато не съм в цикъл. Питах доктора и той ми каза, че все пак това било операция няма как без болки.
Аз съм с коремна ,но моя приятелка е с лапароскопска и също се оплаква от болки отвреме навреме...като чета тука какво търпите след лапароскопиите почвам да се чуствам късметлийка с моята операция! Rolling Eyes Rolling Eyes

# 289
След конизация съм с диагноза карцином ин ситу, а за да е пълна картинката имам и миома. Нямам време да изчета всичко по темата, затова ще ви питам направо. Решена съм на операция, но разбрах, че в клиника Света Марина в Плевен са най-добрите специалисти, но и с високи цени. Имате ли мнение за Чавдар Цветков, който също е онкогинеколог. Или ако избера Света Марина, колко би ми струвало ориентировъчно. Всяко мнение ще ми е от полза.

# 290
Коремната операция на миома в Света Марина в Плевен е 1700лв,а лапароскопската е 1430лв.Добри са лекарите там,  аз бях при проф. Томов нямам мнение за др.  доктор за който питаш. Ако ще махат и махат и матката сущо може с лапароскопия. Аз сум и с 2 операции и се чувствам добре след 1,5 месеца.

# 291
  • Варна
Аз преди операцията нямах никакви болки, но имах силно кървене. След това кървенето стана нормално, но първите 5 месеца имах болки. Понякога по-големи, понякога по-малки. Ползвах си всичките 6 месеца болничен и след това излязох в отпуск, защото виждах зор с издържливостта - първата седмица на работа ме боля къде ли не какво ли не. После мина постепенно, но ходих на физиотерапия и масажи разни. На практика операцията ми е коремна - с 12 см шев. По документи се води лапароскопска кистектомия и миомектомия и ми струваше 1430 лв /+ още 20 лв за анестезиолог/ и с направление от личната за планова операция + още 240 лв за 3 нощувки, защото бях там 5 вечери, първите 2 не се плащат.

# 292
След конизация съм с диагноза карцином ин ситу, а за да е пълна картинката имам и миома. Нямам време да изчета всичко по темата, затова ще ви питам направо. Решена съм на операция, но разбрах, че в клиника Света Марина в Плевен са най-добрите специалисти, но и с високи цени. Имате ли мнение за Чавдар Цветков, който също е онкогинеколог. Или ако избера Света Марина, колко би ми струвало ориентировъчно. Всяко мнение ще ми е от полза.
Моята е коремна от миома съм оперирана.Правих я в СофияМед.Цената е 1040 лв+направление от личния доктор за хоспитализация.Лапароскопската като цена беше 940лв.

# 293
  • Под гъбата
Препоръчвам го!  Peace Най -невероятният лекар в последно време на когото съм попадала! Оперира и в Света Марина, и в онкото и в гинекологията. Ако нямаш негови координати да ти ги дам. Моят съвет е мини на преглед при него и се разбери какви са условията! За избор на екип таксата е 500 лева в болницата и онкологията.

# 294
аз понеже проучвам и аз лекарите в Света Марина съм се спряла на професор Томов .Сдиагназа ин си ти мисля че ще се наложе премахване на матката .В Света Марина правят лапароскопска и цената е 2360 лв . Разговаряла съм с три жени които са опирирани в Света Марина

# 295
Аз си направих лапаро в  Света Марина при проф. Томов имах миома 4см. Струваше ми 1800лв. с направление от личната и доплатих 80 лв. понеже се наложи да остана още един ден. доволна съм от екипа, всичко обясняват. Ако те интересува още нещо питай, защото аз бях подготвена за почти всичко от коментарите на останалите.

# 296
Здравей Димитрина!
Моята операция беше лапароскопска  с която махнаха и матката, заради миома и обилно кръвотечение при цикъл. Бях при проф. Горчев и вече почти година от тогава нямам никакви оплаквания.УСПЕХ!

# 297
Благодаря, Ви дами! Утре съм на преглед при д-р Чавдар Цветков. След прегледа ще реша какво ще правя.

# 298
  • София
Здравейте. Скоро не съм писала в темата. Желая успех на всички, на които им предстои операция. Само ще вметна, че в държавните болници навсякъде условията са подобни и няма смисъл да се кълвете една друга за изказани мнения. Всеки има право да си преценява. Аз се оперирах в Шейново заради конкретен лекар. Условията са приемливи, но тоалетната и банята са по 1 бр. на етаж. В реанимация отношението към пациентките е потресаващо. Рехабилитаторката е някакъв цербер, която ме докара до припадък. Ако не се лъжа 800 лв платих за операцията и по 70 за вип стая на вечер. като виповете са без санитарен възел. Там вече отношението е друго, само от реанимация не съм доволна. И пак заради същия лекар януари зибрах да родя там, като вече си знаех плюсовете и минусите на болницата. За щастие раждането беше в събота и въпросната рехабилитаторка беше почивка. Сама се раздвижих след операцията и положението беше много по-добре. Имаше една смешно-плашеща случка - последния ден преди изписването ми донесоха друго бебе, не моето. И ме пита акушерката ама как не е моето бебе това и аз казах, че най-малкото имам момче, а ми носят момиче Simple Smile)))

# 299
Аз не мога да проумея упреците,че ''като не си плащаш,какво очакваш...''.Оказва се,че и да си плащаш пак може да е кофти.Нямах намерение да пиша,но искам да споделя за б-ца ''Света София''.Дори не знам държавна ли е или частна.На 3ет.,1во АГ от три жени в една стая всички с направления за планови операции,не се плащаше нищо.Абсолютно нормални условия.Чисти стаи със собствен санитарен възел и душ.Удобни,хубави легла дарение от Германия.Отпред виси нещо като подвижна дръжка за удобство да се хванеш и вдигнеш от леглото.Стаите не са вип.Има и без заплащане нормално човешко отношение.

Общи условия

Активация на акаунт