Операция на миома 2

• 144 538
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте! И на мен ми откриха миома 5 на 6 см. казаха ми, че съм за операция... Имах обилни кръвотечения 3 месеца, сега пия хапчета за регулиране на цикъла и желязо и съм по-добре

# 301
Здравейте! И на мен ми откриха миома 5 на 6 см. казаха ми, че съм за операция... Имах обилни кръвотечения 3 месеца, сега пия хапчета за регулиране на цикъла и желязо и съм по-добре
Само една ли е?Обикновенно ходят поне по две да не им е скучно.. Grinning Grinning

# 302
  • София

5 на 6 см може да се махне лапароскопски, дано имаш късмет.

# 303
  • Под Слънцето
Ех.. аз пих отвари от билки- всичко , което намерих из нета като рецепти.. Вкарвах Тотема без вода, колкото и гадна да е ампулата.. Плюсках черен свински дроб все едно щях да ходя на световно по надяждане .. Само леко вдигнах стойностите на желязото..

# 304
Ех.. аз пих отвари от билки- всичко , което намерих из нета като рецепти.. Вкарвах Тотема без вода, колкото и гадна да е ампулата.. Плюсках черен свински дроб все едно щях да ходя на световно по надяждане .. Само леко вдигнах стойностите на желязото..
С тия билки се докарах до тоя хал..ама човек докато не се опари,вяра на хваща!!

# 305
  • Под Слънцето

И аз тъй баш.. че и 30 кинта ръснах на една леля билкарка за змийска хурка ,дето за малко щях да се отровя с нея..

# 306
  • София

И аз тъй баш.. че и 30 кинта ръснах на една леля билкарка за змийска хурка ,дето за малко щях да се отровя с нея..
Хахахах, все едно аз съм го писала това. Доктора каза, че с тея билки само съм я нахранила миомата. Добре си я бях отгледала, колкото пъпеш. И змийска хурка пих. Не съм се натровила, но ефект нулев. Нито билки помогнаха, нито алое, нищо... Операция докато е рано.

# 307

Хахахах, все едно аз съм го писала това. Доктора каза, че с тея билки само съм я нахранила миомата. Добре си я бях отгледала, колкото пъпеш. И змийска хурка пих. Не съм се натровила, но ефект нулев. Нито билки помогнаха, нито алое, нищо... Операция докато е рано.
Точно..отгледана до размера на пъпеш беше и моята...ама беше.Резнахме я и се чудя на акъла ми кво чаках толкова време newsm78 newsm78

# 308
  • София

Точно..отгледана до размера на пъпеш беше и моята...ама беше.Резнахме я и се чудя на акъла ми кво чаках толкова време newsm78 newsm78
И аз така си повтарях - защо трябваше да чакам????  Ама надеждата нали умирала поседна. Като излязох от упойка ме посрещнаха с думите: "Ако беше чакала още 6 месеца, край с матката."

# 309
  • Под Слънцето
Как какво чаках?! Да се махнат с билките, със змийската хурка.. Не бях стъпвала за себе си на доктор 20 години   и изведнъж като текнаха едни реки.. и като ги обиколих всички   "СВЕТИЛА"  из Варна и слушах кви ли не щуротии.. Ма на - както писах и преди.. само реките ги няма.. Болката ме кара да блъскам по стената като невменяема.. След НГ имам час за Плеен.. Записах се под чуждо име. Щото не ме прехвърлят на Томов по телефона. А не искам да си хабя нервите.. Ще им се изтърся , да видим кво ще ме правят..

# 310
Момичета,искам само да ви пожелая Честита Коледа!Лошото вече е зад гърба ни!Да сме живи и здрави занапред,другото ще си дойде само.Много здраве и късмет от мен!

# 311
  • София
Честита Коледа и от мен! И аз пожелавам на тези с проблеми - скорошно оздравяване, а  на останалите дето веднъж сме били на тоя хал - никога вече миоми!
Как какво чаках?! Да се махнат с билките, със змийската хурка.. Не бях стъпвала за себе си на доктор 20 години   и изведнъж като текнаха едни реки.. и като ги обиколих всички   "СВЕТИЛА"  из Варна и слушах кви ли не щуротии.. Ма на - както писах и преди.. само реките ги няма.. Болката ме кара да блъскам по стената като невменяема.. След НГ имам час за Плеен.. Записах се под чуждо име. Щото не ме прехвърлят на Томов по телефона. А не искам да си хабя нервите.. Ще им се изтърся , да видим кво ще ме правят..
Същото и аз чаках, и с години съм си влачила шишенца с билки в чантата, че нали се пиеха под час. Змийската хурка малко насила я пих, че вече устата ми беше изтръпнала от билки, но бях обещала на майка ми, че уж някой си се бил излекувал с нея... дрън-дрън! Пък и баба ми обясняваше, че трябва и да ВЯРВАМ, че билките ще ми помогнат. Май не съм вярвала достатъчно. Докторите после ме направиха на нищо, че уж съм била интелигентна , а не съм се взела в ръце навреме, та съм се докарала до касапница. Общо взето - открият ли ви голяма миома, не чакайте на билките, а ходете да ви я махат. Аз 3 години се мъчих с природни средства и нищо.

# 312
Не знам дали знаете, но змийската хурка е отровна и трябва много да се внимава с дозата  Thinking!
Скрит текст:

# 313
Понеже бая от нас са пробвали с какви ли не билки и бабини илачи,се зачудих дали въобще познавате някой на който те са помогнали??

# 314
  • София
Дозата е колкото грахово зърно мисля. Утре ще видя материала, че ми се спи Simple Smile. Иначе аз лично не познавам жена, излекувана с билки. Само съм чула, че някой познавал някой, чиято леля имала баба, излекувала се с билки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт