Четки за грим-4

• 66 272
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Не, естествено. Съхнат с главата надолу. Wink

Те тук всичките са сухи вече, оснен кабукито, но се присъедини за снимката.

# 571
Дълбоко почистване на всички им правя веднъж в седмицата. Иначе отделните, които ми трябват ги чистя през ден-два с разтвора на МАС.
Не ги суша никога с главата надолу. Сгъвам една много дебела кърпа за лице и ги подреждам върху нея като главичките им са във въздуха и не докосват нищо.

# 572
  • Австрия
Какво ползвате, за да сушите четките с 'главата на долу'?

Аз правя като Жаки.

# 573
  • гр. София
И аз суша като Жаки.  Peace

# 574
По принцип става с тези мрежички brush guard. Издърпват се мрежичките малко по-напред и четките стоят прави върху тях.
Скрит текст:
Друг начин и да се вържат или закачат за нещо.

# 575
  • гр. София
Имам от тях, но много бавно съхнат така. Може би лятото пак ще им дам шанс на мрежичките.

# 576
аз ги връзвам за дръжката на шкафа с ластиче като разместени цветя в букет, за да не се натискат една друга тези с големи глави; чорапчето го слагам след като изсъхнат

# 577
  • Австрия
Ооо.. ама много трудоемко с връзване и закачване  ooooh! И с мрежичките също.. аз почиствам средно два пъти в седмицата с пране четките си.. кой ще ме остави с всяка поотделно да се занимавам и при сушенето?!  Blush

Признавам, че досега не съм се замисляла за сушене 'с главата на долу'  Blush

Ето какво намерих из нет-а:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 20:48 от DimS.

# 578
На мен този метод не ми харесва, а и по принцип съхненето с главата наопаки. Обичам да си ги пригладя сама в правилната форма и да си изсъхнат "на свобода"  Grinning Дори най-старите ми четки, които са на над 6 години са като новички и не са изгубили форма. А и при над 40 четки ако трябва всяка да я връзвам ще полудея. То самото им миене ми отнема поне половин-един час.

# 579
овесвам ги надолу с главата  Wink
имах и снимка някъде, бях я правила за темата тук и я бях пускала преди време /може някой да я помни/, но не мога да намеря къде съм я качила   Laughing

# 580
  • Австрия
Първият вариант ми допадна най-много! Оказва се специално приспособление - brush tree  Crazy

# 581

Аз съм на тотално противоположно мнение. Изобщо не харесвам четките на Екотулс. От изброените, най-много ми допадат четките на Зоева. На РТ има не лоши за лице, но тези за очи за мен са пълно недоразумение.

nad_tab, точно минута преди да пишеш поръчах Екотулс за руж и експерта на РТ:( Ако те бях прочела, сигурно щях друго да направя, ноо...така е, който бърза да му дойдат нещата преди Великден. Благодаря ти все пак.

И аз съм на мнението на Надето  Peace Имах четките на пудра и руж на Екотуулс - не ми харесваха. Да, много са меки и пухкави, но на мен точно това не ми хареса. Не може да се контролира лесно къде се нанася и понеже е много мекичка, не може да разнесе лесно и равномерно ружа. Трябва повече блендиране.
Преди нанасях руж с Експерта на РТ и много ми харесваше. Но откакто имам 126 на Зоева, просто забравих за всички други четки за руж  Heart Eyes Мнооого е добра  Peace

# 582
Първият вариант ми допадна най-много! Оказва се специално приспособление - brush tree  Crazy

Много ме кефят като измислят такива шантави джаджички  Smile brush tree

# 583
Аз също имам много четки, обаче никога не ги пера всичките наведнъж, тук ми се събират около десетина, точно толкова колкото използвам за едно гримиране.

# 584
  • Пловдив
Аз абсолютно никога не съм сушила четките си с главата надолу. Нямам и възможност и желание да го правя .   Blush

Общи условия

Активация на акаунт