Четки за грим-4

• 66 267
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Ооо, те моите също не са с гловата надлу 180 градуса. Правя им един солиден наклон с две кърпи, главите са във въздуха. Само с кабукито по друг начин процедирам, че му е къса дръжката

# 586
  • Варна
Ооо.. ама много трудоемко с връзване и закачване  ooooh! И с мрежичките също.. аз почиствам средно два пъти в седмицата с пране четките си.. кой ще ме остави с всяка поотделно да се занимавам и при сушенето?!  Blush

Признавам, че досега не съм се замисляла за сушене 'с главата на долу'  Blush

Ето какво намерих из нет-а:

Скрит текст:

Първото предложение от нета много ми допадна и го потърсих,но цената му хич не ми допадна Sad

http://www.ebay.co.uk/itm/BENJABELLE-BRUSH-TREE-Drying-Tool-Orig … sh=item3cdf246b59

# 587
Аз вчера съвсем забравих метеоритната си четка... Та и да покажа как съхнат, макар наклона да не личи толкова. И в крайна сметка стават 11 четките за лице, които имам. Като за едно гримирано ползвам между 2 и 4.

# 588
  • Пловдив
И аз снощи изкъпах всичките си четки подтикната от дискусията  Grinning . Този път обаче първо ги минах с измиващия гел на Фитокод, нали и лицето си измивам с него, та реших да пробвам и добре се получи .  Grinning

Напоследък от както ползвам фдт Clarins Skinn Illusion пробвах да го нанасям с няколко четки за лице и с всичките става добре, не мога да реша коя е моята четка. Стигам до извода,че продукта като е хубав и лесен за разнасяне всяка четка върши работа.  Thinking

# 589
  • Torino,IT

Епона, как миеш диорската четка за течен фон дьотен? Моята след всяко миене остава със светли косми и не мога да махна продукта Close

# 590
  • Австрия
Четките от този тип за нанасяне на ФДТ са много гъсти и не се мият много лесно. И все пак.. с две ръце препоръчвам сапуна на Da Vinci, с него безпроблемно 'изпирам' четката за ФДТ на shiseido  Peace

# 591
Четките от този тип за нанасяне на ФДТ са много гъсти и не се мият много лесно. И все пак.. с две ръце препоръчвам сапуна на Da Vinci, с него безпроблемно 'изпирам' четката за ФДТ на shiseido  Peace
И аз го ползвам сапуна и аз съм доволна.

# 592
  • Плевен
От къде поръчвате сапуна?

# 593
Линдита, още не съм я ползвала. Но ще си я мия като другите - с влажна кърпа след всяко ползване и пране с бъркоча всяка седмица.
Сега се сетих, че имам от разтвора за четки на МАС. Може да пробвам да го слажам и него в бъркоча. Зарязала съм го, че самостоятелно нещо не ми харесваше как се справя.

# 594
От къде поръчвате сапуна?
От амазон.

# 595
Здравейте,
чета ви от скоро....търся си четка за ФДТ...Четох, четох, обаче повечето които коментирате не ми допадат ценОво  Embarassed и търся по- бюджетен вариант.
Купих си Eco Tools Buffing Brush:
http://rachmccormick.blogspot.com/2012/06/review-eco-tools-buffing-brush.html
обаче тя май не е за ФДТ. Много мекичка ми идва някак, недостатъчно плътна. Разнесе ФДТ някак, но не съм убедена, че е най- добрия вариант. Та питам, става ли този тип четка за ФДТ или много съм се заблудила?
На път съм да поръчам тези:
http://www.fragrancedirect.co.uk/real-techniques/real-techniques … rush/invt/0048644
http://www.fragrancedirect.co.uk/so-eco/so-eco-foundation-brush/invt/0048275
Приемам съвети и предложения  Hug
Само да вметна, че преди ползвах Ебелин за ФДТ и много ми допадаше, обаче след 3-то измиване четката се разпадна. Та, харесвам такъв тип четка, обаче да е по- качествена, за по- малко парички ако може... Embarassed Гледах Зоева, но доставката пък е доста, има ли вариант за комбиниране? знам, че е забранено, обаче ако има възможност за комбинация, бих поръчала от там с удоволствие.

# 596
Аз съм много приятно изненадана от четката на Zoeva 102 Silk Finish. Дори бих казала, че е най-любимата ми от всички, които имам, включвайки МАК, Шисейдо, оригиналния Бюти блендер и няколко други различни по вид четки за ФДТ. Дава най-хубавия завършек, лесна и бързо се работи с нея и е много мекичка.  Heart Eyes
Става чудесно и за кремообразния бронзър на Шанел, който преди това ползвах с МАК 109, но от 109 бронзъра се напълни със зверски много косми  Twisted Evil

# 597
Zoeva 102 става горе-долу. Прилично се справя, доста по-добре от 104. Но все пак нива под тази на МАС и най-вече тази на Диор, които имам. Някой има ли предложение за какво друго бих могла да ги ползвам, че за ФДТ никак не ми харесват?

Тъкмо и да споделя невероятното си очарование от четка за ФДТ на Диор. Страхотна е!!! Такова перфектно покритие и естественост досега с друга не съм постигала. Много съм доволна от тази си покупка! Просто е номер 1!

# 598
Култ е тази четка култ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 599
Ще ме накарате и аз да се замисля за тази четка на Диор  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт