Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 649
  • 379
  •   1
Отговори
# 225
Съгласна съм с гореизложените мнения и имам конкретен въпрос,че станах вече разногледа-как след като прочета всички мнения по дадена тема мога директно да се върна в раздела ,в който чета?Има ли директен начин както преди или...?

# 226
  • София
Съгласна с гореизложените мнения и имам конкретен въпрос,че станах вече разногледа-как след като прочета всички мнения по дадена тема мога директно да се върна в раздела ,в който чета?Има ли директен начин както преди или...?

Те това е и моето питане. Ще каже човек, че сайт до сега не съм отваряла, така объркано се движа из BG Mamma.

# 227
  • София
Не ми харесва.
Прекалено шарено, рекламно и объркано. Затруднявам се с 'маневрирането' из темите...

# 228
Съгласна съм с гореизложените мнения и имам конкретен въпрос,че станах вече разногледа-как след като прочета всички мнения по дадена тема мога директно да се върна в раздела ,в който чета?Има ли директен начин както преди или...?
С Х-то, което излиза горе в дясно.

# 229
С Х-то, което излиза горе в дясно.

Над заглавието на темата също го има раздела, а ако се цъкне на това преди него се отива директно на 1 стр.

# 230
Мерси,не бях срещала такъв вариант с Х-то по форумите.Това с наличието на раздела над заглавието на темата е много неудобно, особено ако страницата е към края си.

# 231
Не ми допада! Толкова хаотично е всичко, че ми се губи желанието да отварям. Да не говорим за другите неудобства, които са изброени в предните постове.

# 232
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
само при мен ли началната страница с "нови отговори" не се презарежда от бутоните, а само с рефреш на страницата?  Tired

# 233
Не ми харесва! До сега само четях, е вече няма и това да правя. Изключително много дразнеща нова визия!

# 234
  • вятър в маслините, вятър над хребета
само при мен ли началната страница с "нови отговори" не се презарежда от бутоните, а само с рефреш на страницата?  Tired
Всички сме така Peace, много е дразнещо.

# 235
  • При децата ми
Гласувах с т. 5 и продължавам да се чудя и аз като повечето потребители на сайта, кое наложи тези промени!? ooooh!  
Разочарована съм и новата визия е дразнеща!

# 236
Всички сме така Peace, много е дразнещо.

Hug Hug Hug мерси

# 237
  • София
И аз съм за 5.

Много неорганизирано, шарено, натоварващо очите. Да не говорим, че ми изчезна линийката с килата дори за мен самата.

Ако не свикна, ще си правя собствен форум.

# 238
  • у нас
Изобщо не ми харесва новата визия, отвратителна е. Да си ни върнат старата. Не мога да разбера защо след всеки пост има бутон за отговор, напиши съобщение е скрито в падащото меню като натиснеш на името? И защо не могат да се видят кои потребители са дадена тема?

Гласувах с 4 и 5.

# 239
Изобщо не ми харесва новата визия, отвратителна е. Да си ни върнат старата. Не мога да разбера защо след всеки пост има бутон за отговор, напиши съобщение е скрито в падащото меню като натиснеш на името? И защо не могат да се видят кои потребители са дадена тема?

Гласувах с 4 и 5.

Цитат
fro, icheto, st. Dobri, Тристана (+ 2 Скрит/и) и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

най-долу, на майна си райна,  Tired чак под "бърз отговор"

Общи условия

Активация на акаунт