ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 880
  • 782
  •   1
Отговори
# 255
Не ми харесва новата визия!  Crossing Arms

# 256
И аз гласувах, но ми се струва, че само си приказваме и нищо няма да върнат в предишния му вид.  newsm61

# 257
Кошмарна е новата визия. Дори ми е неприятно да влизам вече във форума.
Твърдо за връщани на стария изглед.

# 258
И аз съм за старият облик... Wink

# 259
По принцип идеята на интернет пространството "форум" е то да бъде максимално опростено като дизайн и на първо място визуално да стоят мненията на потребителите. Нещо като Ноутпад при текстовите програми.

Всякакви новини, линкове, бляскави каренца и наблъскани прозорчета убиват идеята за форум.

Надявам се все пак някой да се сети навреме, че един форум е "жив" благодарение на хората, които пишат в него. И когато те спрат да пишат, никаква интергалактическа визия няма да го спаси.

Пожелавам на новите собственици на сайта успех в живота. И когато се захванат със следващия си проект, да изгорят книгите по маркетинг, които са чели и да инвестират малко време, за да опознаят продукта и хората, които го ползват.

# 260
Гласувах. Изобщо не одобрявам новия вид, неприятно ми е да влизам вече във форума  newsm61
Твърдо съм за връщане на стария .

# 261
И аз да се запиша тук... хич не ми харесва  Confused , много по лесно се оправях със стария.

# 262
  • при късмета
Добре де, нали това, че днес ще бъде върната старита визия вътре в темите беше ОБЕЩАНИЕ!
А какво стана с изпълнението?

# 263
Искам да питам Янечек , Катрала и Бърдс флу , какво харесват в новата визия или са просто на контра с всички , които не я харесваме ? Thinking

# 264
  • При децата ми
С две ръце съм за стария облик! В тази тема май всички сме на едно мнение. Mr. Green

# 265
  • София
НЕ ми харесва новият вид на форума.
НЕ ми е удобен.
НЕ мисля, че информацията се намира по-лесно, напротив МНОГО по-трудно е.
НЕ ми се влиза.
НЕ ми се пише.
НЕ ми се чете.

ЗА връщане на изцяло старата визия съм!

Новата визия ме отвращава и отблъсква.

# 266
  • София
Категорично съм ЗА СТАРИЯТ вид на форума! Тази нова визия ще ме откаже да влизам изобщо! #Cussing out

# 267
  • Пловдив
Не ми харесва форумът по този начин, изглежда ужасно, не се разграничава по никакъв начин даден коментар от друг.
Заставам зад идеята да се завърне стария облик на форума.

# 268
# 269
Какъв е смисълът от аватари , които трябва под микроскоп да се гледат ? Twisted Evil
Нали г-н Николов обеща , че ще си запазим идентичността ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт