ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 914
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
Според теб потребителите, които не харесват новата визия и са около 90%, са заинатили се пенсионерки, решили да се правят на интересни и са вкопчили ръце в старите си телевизори? Това ли имаш предвид?

Точно това имам предвид, само не знам тази статистика за 90 % откъде я измисли, тук пишете тези, които не харесвате новия изглед.
А за подравняването - и мен ме дразни, но повече ме дразнеха изскачащите реклами, които сега си имат място. Нали ви е ясно, че без реклами няма да стане?

# 241
Много ме обърква новият вид на форума.  Confused
Хубаво- промени, животът се развива, тече.........ама защо така рязко. Ами нека да предупредят, да направят плавни промени..........
Ще ми е стрес докато му свикна ooooh!

# 242
Точно това имам предвид, само не знам тази статистика за 90 % откъде я измисли, тук пишете тези, които не харесвате новия изглед.
А за подравняването - и мен ме дразни, но повече ме дразнеха изскачащите реклами, които сега си имат място. Нали ви е ясно, че без реклами няма да стане?

Не си измислям нищо, има анкети тук- там.
Рекламите отдавна съм ги блокирала, както много хора направиха в последните два дни, и не съм роптала срещу тях.

Тук пишат тези, които не харесват новата визия, така е. Факт е, че има три теми, в които общо взето се повтаря едно и също- не харесвам. На мен това ми говори много.
Къде обаче е темата, в която пишат тези, на които им се харесват промените? Защото аз не виждам такава.

# 243
Изобщо не ми допада новия вид на форума !

# 244
ами имащите претенции да си направят анкета за оставане на тази визия да видим колко процента и колко гласуващи ще има там , аз в пуснатите анкети виждам и положителни отговори (отговорите не са само против ,на който му харесва може да пише че е за новия форум

# 245
  • София
И аз не харесвам новия вид на форума. Особено това, че в един момент (като пускаш отговор) те препраща в стария.... Някаква голяма мешавица е.
Поредния случай на "If its not broken - don't fix it". Стария форум си беше супер, може би имаше нужда от 1-2 леки корекции, не от такава ДРАСТИЧНА промяна.........
Но дали ще успеем е друг въпрос.... Ако мислите, че разработчиците ги интересува мнението ни... Ще стане като с продавалника.

# 246
Това че е сбито в единия край всичко е най-некомфортно.Сълзят ми очите.Ако е за реклами празното място-къде са?

# 247
  • Пловдив
Твърдо съм за старата визия .

# 248
  • Пловдив
Не одобрявам новия вид на форума. Но това едва ли интересува администраторите. Най-вероятно е изсипана една торба пари за този резултат и няма как да се признае огромното фиаско

# 249
Твърдо съм за старата визия .
 Подкрепям.

# 250
Твърдо против новата визия. Обичам промените, но когато имат смисъл. По- трудно откривам темите, които чета, набиват ми се на очи теми, в които влизам рядко. Дясното изравняване е ужасно.Добре, че ме известява за теми, в които публикувам, иначе няма и да влизам.Дали ще ни чуе някой незнам, но определено ще загубят потребители!

# 251
  • София
Не одобрявам новия вид на форума. Но това едва ли интересува администраторите. Най-вероятно е изсипана една торба пари за този резултат и няма как да се признае огромното фиаско
Peaceиначе по темата-ужасна е новата визия Sick

# 252
Гласувах ,тотално объркано е всичко , изобщо не различавам цитати от отговори и се чудя къде да гледам  Embarassed Mr. Green

# 253
Добре де, нали уж днес щяха да ни върнат стария изглед Cry.И мен ме болят очите след влизане във форума, дори за минути.Хем съм с очила...

# 254
Не ми харесва новият изглед на форума. "За" съм да се върне стария, но уви, ще да е глас в пустиня

Общи условия

Активация на акаунт