ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 880
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
  • на последния етаж
НЕ ми харесва новия облик. Уморява ме, трудно чета, натоварват ме многото шарении и картинки.

# 271
При сегашния изглед подписите са абсурдно големи и мен лично ме дразнят.

# 272
По принцип идеята на интернет пространството "форум" е то да бъде максимално опростено като дизайн и на първо място визуално да стоят мненията на потребителите. Нещо като Ноутпад при текстовите програми.

Всякакви новини, линкове, бляскави каренца и наблъскани прозорчета убиват идеята за форум.

Надявам се все пак някой да се сети навреме, че един форум е "жив" благодарение на хората, които пишат в него. И когато те спрат да пишат, никаква интергалактическа визия няма да го спаси.

Пожелавам на новите собственици на сайта успех в живота. И когато се захванат със следващия си проект, да изгорят книгите по маркетинг, които са чели и да инвестират малко време, за да опознаят продукта и хората, които го ползват.

Подкрепям напълно това мнение.
Пиша и в други форуми, на най-различна тематика. Такова чудо няма никъде. Претрупано, бозаво, неясно, неудобно ... да продължавам ли?
Съгласна съм, че всеки собственик има право да подреди къщата (форума) си по свой вкус, но само в случай, че живее сам и не приема гости. Но ако става дума за кафенето, с което си изкарва хляба, и по този начин си изгони клиентите, мнооого ще се замисли, преди да прави такива фрапиращи промени.
Жалко за форума, защото беше уютно място, пълно с много полезна информация. Сега бързо ще западне, освен ако собствениците не си преразгледат стратегията....

# 273
Гласувах против новия вид на форума. Дразнещо и объркващо е, че когато отвориш дадена тема, постовете са сбити в едната страна (ляво)! Confused  Искам стария облик на форума!   comp03

# 274
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ужасен е! Докато го ползвам така дразни периферното ми зрение, че ме заболя главата.

ПРЕПОРЪЧВАМ НА УЕБ РАЗРАБОТЧИЦИТЕ ДА ПРОЧЕТАТ КНИГАТА:
"УЕБ ДИЗАЙН" на Якоб Нилсен.
Потребителят е над всичко !

# 275
Защо някой трябваше да съсипе визията на форума,вместо да е удобен на пишещите и четящите стана неприятен в този вид.
А мобилната версия е ужасна...

# 276
Новият вид на форума е меко казано ужасен. При мен изреченията са едно върху друго, някъде даже изчезва началото на изречение, главата и очите ме болят от пет минути напрягане. Много обичам да влизам и да чета във форума, но явно ще трябва да се откажа от това удоволствие. Надявам се да надделее здравия разум и да се върне стария изглед.

подкрепям  Peace

# 277
Happy mamma, аз см написала какво харесвам, а също и какво не харесвам, не виждам защо да пиша по 2 пъти  Rolling Eyes

# 278
Гласувах със не в анкетата, искам старият вид на форума. Това сега е някакъв кошмар.

# 279
Само за половин ден в антеката са гласували 1107 човека, от които 1036 са против новата визия!  Shocked  И това ако не е представителна извадка!

# 280
  • Талант на 2012,2013 г.
И въпреки, че виждам огромната разлика в гласовете дали нещо ще се промени? Rolling Eyes

# 281
тези белезникави цветове са отвратителни. трудно се отличават отделните постове и авторите им, което губи време. тия скачащи отвсякъде реклами и линкове към реклами в същия цвят са много изнервящи, особено когато си разглеждам през телефона. има по-малко постове на страница, но пък заемащи доволно огромно място всеки. съжалявам, създатели на новия вид, но никак не сте се справили!!

# 282
НЕ ми харесва новия облик. Уморява ме, трудно чета, натоварват ме многото шарении и картинки.

И мен  Close

# 283
И въпреки, че виждам огромната разлика в гласовете дали нещо ще се промени? Rolling Eyes
Ами едва ли ни взимат на сериозно. Според мен всички са убедени, че се лигавим, щото още не сме свикнали, ама ще привикнем и ще ни мине и че това е буря в чаша вода. Само времето ще покаже прави ли са.
Всъщност вече сме привикнали на всякакви чалгийки в ежедневието си. На един чалгаджийски форум ли няма да свикнем? Ще свикнем и ще си свиркаме в такт даже! Sunglasses

# 284
Новата визия на форума е ужасна!

Общи условия

Активация на акаунт