ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 893
  • 782
  •   1
Отговори
# 345
Taка премахнати са правата за редакция на пост, ако след него има други постове.. Хвала .. само, че информацията в днешно време бързо старее Mr. Green

Не е вярно.
Пробвах с последния ми пост, 2 бр. над твоя.

# 346
  • при късмета
Никой не може да ме убеди, че нерегистрираните са повече от регистрираните.
И то в такъв голям процент.... newsm78  И мен ме учуди. Само 5 % от влизанията на ден били на регистрирани потребители. Би ми било интересно да видя статистика.
То статистика никой няма да покаже, защото не им е угодно. Измислили са си някаква причина и сега сами ще показват, че не е вярна.
Пък дори да е(само го допускам, статиститчески), пак напомням, че много от регистрираните потребители влизат като гости да четат. Кой от работа, кой само преглежда от телефон или таблет, ако случайно попадне на безплатна връзка някъде, кой просто е млязъл да проследи нещо за малко. Аз често влизам само да прочета нещо набързо и не се логвам.
А статистиката на гостите се вижда под всяка тема. Никога не съм виждала цифрата на гостите да е по-висока от регнатите.Дори в някоя тема да е, пак половината от тях са потребители и тази бройка не може да се отнася за целия форум

# 347
Адски неприятно и неудобно е ползването на новия вид на сайта Sad но това надали означава, че ще го променят. Предходния беше добър заемаше ми целия екран, което си е удобство а не както сега да гледам само в ляво! Shocked

# 348

Аз също много често не се логвам.
Статистиката  регистрирани-нерегистрирани е безмислена и неточна.

Цинично е да се предлага и "продава" съдържание, без да се съобразяваш ни най-малко със създалите го.

# 349
Taка премахнати са правата за редакция на пост, ако след него има други постове.. Хвала .. само, че информацията в днешно време бързо старее Mr. Green

Не е вярно.
Пробвах с последния ми пост, 2 бр. над твоя.
След този пост пробвам предния мой дали се редактира.. Редактира се, но се върна и старият вид на форума..

# 350
Оп - временната промяна. Flutter

# 351
Не забравяйте, че много от гостите са всъщност регистрирани потребители. Аз никога не съм се логвала от чужд компютър - т.е. винаги чета като гост. От телефона също. Даже от вкъщи често преглеждам форума като гост. Когато бързам и искам да прегледам само новото, когато нямам време да пиша или умишлено се въздържам от писане и т.н. Причини има много и не съм само аз така.

# 352
  • Варна
Отмора за очите. Simple Smile
Дано остане за постоянно!

# 353
  • Талант на 2012,2013 г.
Красивооо... Party

# 354
Да вярвам ли на очите си? Възстановиха стария облик... Peace

# 355

Дано да не е временна, присъствието на две карета е много разсейващо за мен.  Sad

# 356
чак се зарадвах че те виждам от близо  Mr. Green  Hug

# 357
След този пост пробвам предния мой дали се редактира.. Редактира се, но се върна и старият вид на форума..

Аз в предния му вид още пробвах и нямаше никакъв проблем  Peace

# 358
чак се зарадвах че те виждам от близо  Mr. Green  Hug

Joy И аз предпочитам паспортната ми снимка да си я гледам. Laughing И да съм чаровна и дружелюбно изглеждаща на макс.

Devorah  - нали чете на г-н Иван изказването, пък и на Мамма. Whistling

# 359
  • София
Я старата визия, о, кеф! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт