ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 552
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
  • Ланкър, планините Овнерог
Не мога да открия благотворителност, тръгнах да питам и видях че вече е отговорено че е в Дом и семейство е да ама там не  го откривам , при мен ли е повредата ?

Не знам, без проблем стигам до него през падащото меню - http://www.bg-mamma.com/?board=50.0

# 631
И аз тук! Гласувах! Гледам, че няма ефект, но...

# 632
Благодаря на всички които гласувахте и продължавате да гласувате , за жалост полза няма от гласовете ни ,но това и друг път ни е е случвало ,на едни други избори  Whistling

# 633
Ако можеше с две ръце щях да гласувам "Не". Никак не ми допада новата визия. Страшна бъркотия е. Теми, форуми, статии, рекламни банер, една каша направо. Нямаше ли читав уеб дизайнер, който да внесе малко свежест тук там, а не изцяло да се променя облика на форума?

Грозно изглежда сайта.

# 634
  • софия
Днес се пулих около 2 мин. от къде се пуска нова тема Shocked  На 19" екран. Предполагам, проблемът е в моя капацитет. Не е от юзъбилната нова визия  Confused

# 635
Все още не съм свикнала и все още ме дразни новата начална страница Close

# 636
Ако можеше с две ръце щях да гласувам "Не". Никак не ми допада новата визия. Страшна бъркотия е. Теми, форуми, статии, рекламни банер, една каша направо. Нямаше ли читав уеб дизайнер, който да внесе малко свежест тук там, а не изцяло да се променя облика на форума?

Грозно изглежда сайта.
И аз съм на същото мнение  Peace 

# 637
  • София
Наскоро ми се наложи да вляза извън своя профил, и се ужасих отново колко зле изглеждат и темите, и всичко.

# 638
Наскоро ми се наложи да вляза извън своя профил, и се ужасих отново колко зле изглеждат и темите, и всичко.

Точно така. И явно огромната част от нас мислим така, и какво от това, никой не ни пита или чува.

# 639
Изобщо не ми харесва! И вече не ми се пише тук  Close

# 640
И на мен не ми харесва!

# 641
  • София
Изобщо не ми харесва този нов облик на форума, полето за писане изместно в ляво и в дясно само реклами, които непрекъснато мърдат и дразнят окото.

# 642
  • Лондон
Аз пък благодаря за промяната и не искам да връщат стария вид.

Така ме накараха да посетя сайтове и форуми ,който  ми станаха любими.

Защо по рано не направиха промяната?

# 643
Специално пробвах извън профила си дали не съм се объркала и всъщност да ми харесва новата визия.
Е, не. Бях забравила колко неприятно за очите е и как искам веднага да се изнеса оттам.

# 644
Аз пък благодаря за промяната и не искам да връщат стария вид.

Така ме накараха да посетя сайтове и форуми ,който  ми станаха любими.

Защо по рано не направиха промяната?
сподели ги  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт