Любители на Котки Тема 80

• 45 659
  • 786
  •   1
Отговори
# 195
  • София
т.нар. "фурминатор" ... Ефектът е наистина невероятен.
Невероятен ефект, но ако котката позволява да я решат.
Мислех, че на всички им харесва. Нашата ляга по гръб и вирва краци, за да я решим по коремчето. Страшна глезана е. Laughing Ние имаме като на red soul за 60лв, които трудно преглътнах, но после видях ползата.

Мъро обича да го галим, но с ръка, а не с някакви метални гребени.  Laughing Не е като да не го използваме, но обикновено е насилствено. Ето една "реклама" на Фурминатор след 10-дневната ни почивка, през която никой не го е галил:

Купчинката е създадена след 5-6 минутна манипулация.  Laughing

Сетих се и за друг подобен случай.  Grinning Преди 2-3 години си купих такъв масажор. Мъро спеше до мен и започнах да го масажирам по гръбнака. Замърка от кеф, докато не се усети, че докосването е от "чуждо" тяло. Последва хъскане и як бой по нещастния масажор.  Laughing

Голям страх ще да е брала на улицата, още не може да се успокои, а те просто искат да я подушат като я видят.

Милата! Все някога ще се отпусне. Не се ли появи някой желаещ да я осинови?

# 196
  • на село
Ох, къде ги намирате тия котки, дето стоят мирно, докато ги сресват  ooooh!
Нашият обича, но се разхожда из цялата къща, поспира, полягва и се получава едно обикаляне из всички стаи... Сресването приключва след около 300 клека, прибежки и припълзявания от моя страна  Laughing

# 197
Момичета, навихте ме за този фурминатор. Каквато дълга козина има котката ми, определено ще ми свърши страхотна работа Simple Smile
Още 2 снимки на Парис  Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:

# 198
  • София
Момичета, навихте ме за този фурминатор. Каквато дълга козина има котката ми, определено ще ми свърши страхотна работа Simple Smile

Ако си от София, мога да ти кажа къде ги продават по 42-43 лв. Освен това да знаеш, че има за късокосмести и дългокосмести котки. Моят от снимката е за късокосмести. Мисля, че се различават по цвят и за дългокосместите са наситено лилави. Има и китайски реплики, които са по-евтини и може би вършат същата работа.

Весело посрещане на Новата година!   Hug

# 199
Наситено лилава е нашата, за късокосмести. На нея си пише. Най-добре да прочетеш внимателно на опаковката какво пише.
Ето ги, изглеждат еднакви.
http://www.furminator.com/Products/For-Cats/cat-grooming-deshedd … hedding-tool.aspx
http://www.furminator.com/Products/For-Cats/cat-grooming-deshedd … hedding-rake.aspx
Можеш да видиш на снимката надписа за каква козина е. Намира се на металната част в десния ъгъл.

# 200
  • София
Да, за големите котки са наситено лилави, а за малките са бледи. Дори сега се сетих, че бяха свършили за големи котки, но не ми се ходеше пак след 2-3 дни и взех за малки.  Laughing Разликата в дължината на гребена не е голяма.

И тъй като покрай разговора ни се сетих, че мога да пооскубя малко Мъро, точно на третото движение получих шамар и един забит нокът.  hahaha

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 16:09 от Тaня67

# 201
Весело посрещане на Новата от Шефчето у дома Simple Smile!

# 202
Благодаря за разяснението момичета   bouquet Не съм от София, смятам да го поръчвам по интернет.

# 203
  • Sofia
Щастлива Нова и успешна 2014 година! Много здраве и късмет!

# 204
Честита Нова година на всички!!! Hug  bouquet
Ето как прекара Нова година нашата мързеланка. Mr. Green

Скрит текст:

# 205
Честита Нова Година!

Нека бъдем здрави, оптимистични
и удовлетворени от съвместния живот
с нашите котанки и котаранци.

И тази година никакви ветеринари!

# 206
  • Варна
 Hug
Открийте разликите между Мила и малка кукумявка! Laughing

Скрит текст:

# 207
Честита Нова година, момичета! Много щастие на Вас и семействата!

Скрит текст:
При нас голям проблем бяха пукотевиците снощи. Янко се скри зад тоалетната. Взех го и докато и последната не приключи целият трепереше. Дано вече ги е забравил.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 06:19 от Jerry F

# 208
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЧЕСТИТИ С ЛЮБИМЦИТЕ СИ!

СтейсиHug няма разлики!  hahaha
Да намачкаш адашчето от мен!  Heart Eyes Hug

# 209
  • София
Честита Нова Година! Много здраве и късмет за всички!   Tada

Стейси, няма разлика.  hahaha  Мила-кукумявката.  Joy Joy Joy

pisenxeto, чудесна шапка!  Hug

Мъро отпразнува подобаващо настъпването на Новата година - открадна си мръвка от тавата в кухнята.  Laughing Ама "баща" му е виновен - все едно никога не е гледал котка и е оставил тавата на достъпно място.  ooooh! Аз се чудя, че Мъро все към кухнята напира да ходи, а той "ревизира" да не е останала още манджа.  hahaha Иначе гърмежите ги слушаше под леглото.  Grinning Доста време му трябваше да се съвземе. А от късметите му се падна мързела. Измъкна ми най-любимия късмет.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт