Любители на Котки Тема 80

• 45 615
  • 786
  •   1
Отговори
# 645
... Аз обичам гушливи и тантурести, падна ми се проклет и кльощав икарус ...
Joy

Какво кротко коте от видеото. Ако реша да режа нокти, ще е при ветеринар. И Шони не стоеше така мирно, и Стейси се очертава да е такава.

# 646
Вела, а защо все пак не направиш ренген на котето- ако наистина има запушване само му губиш времето с рациново масло и фуфалак. Колко толкова пари ще ти вземат?
За хапането по време на галене- Фин го прави също,въпреки че е най-социалното и мило коте. Някъде четох,че котараците свързват удоволствието от галенето с това от сексулания акт и за това захапват.Фин не стиска ръката,просто я  захапва- трябва да внимаваш,също както и с драскането- котки са-драскат,голяма драма

Няма да си поправям грешките- Фински ми помага,като лежи на половината клавиатура и мърка Heart Eyes

# 647
  • София - Рим и обратно
Вела, на мен на снимката не ми изглежда твърдо акото, напротив. Прилича ми на физиологичен проблем, а не запек. Не мисля, че дуфалак, рициново и подобни ще оправят проблема Confused. Идеята за рентген ми се струва добра.

# 648
... Аз обичам гушливи и тантурести, падна ми се проклет и кльощав икарус ...

Моето е тлъсто, но проклето. Още ми стои дълбоката драскотина на бузата от онази вечер...
А ръце и крака от даването на антибиотика са на решето, буквално.

# 649
Като ви драскат така, постоянно, + хапането, как ги траете тези котета? Все пак нали е домашен любимец, който храните, давате пари за него (ако съдя по моя котак и разходите за него - на месец поне едно 50-70 лв не ми мърдат) и така ви се отплаща? ...  Thinking

# 650
  • Be realistic - plan for a miracle.
red soul, как е Фин?

# 651
yulleto_stz, да го изхвърля ли?
Той си е такъв - дерлив и особен, просто котарак. Обичам го, независимо дали ме дере или се гуши.

# 652
  • на село
Няма да си поправям грешките- Фински ми помага,като лежи на половината клавиатура и мърка Heart Eyes
Погалване от мен  Heart Eyes

Като ви драскат така, постоянно, + хапането, как ги траете тези котета? Все пак нали е домашен любимец, който храните, давате пари за него (ако съдя по моя котак и разходите за него - на месец поне едно 50-70 лв не ми мърдат) и така ви се отплаща? ...  Thinking
Сериозно ли питаш  newsm78
Любовта е безусловна.

# 653
Аз лично не мога да го търпя това. Всичко трябва да си има граници (все едно ако имаш куче, да те хапе...). Не знам, предното ми коте кипеше от енергия, видимо не беше за апартамент. Та го подарих на приятели, живеещи в къща с двор и там котето се чувства перфектно. Но аз да го храня, да съм му дала подслон и в повечето случаи - да съм дала пари за него, за да го имам, няма да бъде вкъщи дълго, ако ме хапе или драска. Все пак искам домашен любимец, който да отглеждам с любов и който да ми отвръща със същото. Това е моето виждане по въпроса...
Особено ако в дома има малки деца, едно агресивно коте не е подходящо. Пак подчертавам - това е моето мнение. Всеки сам решава с какво животинче да живее и до каква степен би му търпял магариите и прочее. Simple Smile

# 654
За три драскотини на седмица и тук-там ухапване не бих изгонила/подарила котето си. При мен нещата не стоят така - храня те, имаш покрив, трябва да си послушен и мирен ... Всичко опира до отговорността, която поемам.
Ако е наистина някое много агресивно коте, може би ще се замисля, но досега не съм попадала на такова страшилище  Simple Smile

Гледали ли сте това  Laughing
Котка и мишка

# 655
vela, и на мен не ми изглежда запечено котето, меко ми изглежда това ако - заведи го в друга клиника, аз лично съм доволна от ЦВК, макар че има различни мнения за тях.

Скрит текст:
Също така снимката ми се струва много странна - човек със запек не му остава как да кажа, така акото наполовина - не би ли трябвало да се прибере ако...ъм...не може да излезе? Много нетипично ми изглежда така да стои. Сори за образното описание.

# 656
  • на село
hahaha
Ако знаех, че Гала си има котка в студиото, щях да й гледам предаването.

# 657
Вела, и аз съм за рентгенова снимка (цената е около 20 лева). Не мога да кажа какво ме смущава в снимката с дупето на твоето коте, но определено ми е нетипично. При запека, който аз съм виждала, акито изобщо не стига до изхода.

За ноктите:
http://porche.wordpress.com/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B … 1%82%D1%8F%D1%85/

В статията има схема, на която ясно се вижда живецът и частта, която трябва да се отреже. Успокоителното е, че когато почне да се реже редовно, живецът се прибира навътре.

# 658
  • Варна
Магито наистина е разгонена. От снощи започна да вири дупето по онзи начин.
Тц,тц,тц-още сменя зъби, малка е, ама на.

То още до ваксината не сме стигнали, а вече и за кастрация мислим!

Ей я на,от преди няколко дни. Заоблила е кълките и бузките Grinning
Скрит текст:

# 659
Аз лично не мога да го търпя това. Всичко трябва да си има граници (все едно ако имаш куче, да те хапе...). Не знам, предното ми коте кипеше от енергия, видимо не беше за апартамент. Та го подарих на приятели, живеещи в къща с двор и там котето се чувства перфектно. Но аз да го храня, да съм му дала подслон и в повечето случаи - да съм дала пари за него, за да го имам, няма да бъде вкъщи дълго, ако ме хапе или драска. Все пак искам домашен любимец, който да отглеждам с любов и който да ми отвръща със същото. Това е моето виждане по въпроса...
Особено ако в дома има малки деца, едно агресивно коте не е подходящо. Пак подчертавам - това е моето мнение. Всеки сам решава с какво животинче да живее и до каква степен би му търпял магариите и прочее. Simple Smile

Виж сега- взимаш си коте малко и няма как да знаеш какъв ще бъде характерът му.Същото е и с детето-ако  тича,скача,вдига мн шум,разхвърля и те ядосва,к'во ще направиш-ще му покажеш пътя ли? Голяма драма е това котето да те поодраска малко или да се отпусне и да те захапе лекичко по ръката! Отделяш по 70 лв на месец за котето-'ми това си е твой проблем,не на котето Laughing
Благодаря,момичета,че питате за Фин- той си пие лекарствата всеки ден,малко живна,като че ли/ ама се страхувам да се похваля/ и в понеделник сме на контролен преглед.

yulleto_stz,до тук съм водила Фин два пъти на лекар- първия път ми взема 130 евро,втория 250 евро, в понеделник незнам колко- да представя касовите бележки на Фин и да му кажа да внимава много,'щото видиш ли колко ми струва Laughing

ето една снимка от преди секунди/ отслабна Финчето,ама да е жив и здрав,колкото толкова дебел/
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 21:35 от red soul

Общи условия

Активация на акаунт