Отговори
# 420
  • Още у мъглата ...
Чакайте сега да обобщим, че стана объркано:

Харесвам и двамата, Серка не я харесвам, Хакан ми е безразличен.............в коя тема следва да пиша? Моля някой да ме ориентира?  Praynig

Не знам   33uu Mr. Green А кои са тез двамата  newsm78 Не си уточнила  Mr. Green

# 421
Булка, Heart Eyes то ако се сбъдваха клетвите до ся всички оправници щяха да са се изпотръшкали  ooooh!
smile3521 аз затова не вярвам в нищо Peace

# 422
Охххх, бе Мишенце, скъса ме от смях значи, Joy а отговорите на Рени и Профи ме довършиха. rotfImao rotfImbo
Ще си пишеш в която тема ти е на сърце, а в предвид, че тук си пишем за абсолютно всички и всичко кой каквото, и по което, и време на денонощието да е.....ми без коментар, тук ни е мястото.

# 423
  • Още у мъглата ...
Мен ни ма отразяа никой ми да са самоцуням поне да са самоотразя   love001  love001  love001

Оп, след има няма 1-2 часа май  newsm78 Ама да си те отразя  Grinning Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 424

Харесвам и двамата, Серка не я харесвам, Хакан ми е безразличен.............в коя тема следва да пиша? Моля някой да ме ориентира?  Praynig
В темата за Кавънч Joy
Peace, в тази връзка той има нова любов  Heart Eyes, но не е Серка Mr. Green

Мише Hug, най-хубавото тук е, че всеки може да пише каквото иска  Peace

Профи Hug, знаеш какъв е тона и настроенията там, няма да споря, щото отдавна не съм в течение, и знаеш, че не визирам пишещите редовно тук, които много уважавам и обичам  bouquet

Рени, мерси Hug

Габи Hug bouquet, цветята бяха за колажите, какво гледа като име на постановката newsm78

# 425
Джейн, държа да внеса едно уточнение. Peace
В мига, в който в темата за ПО някой се опита да "наложи забрана" върху споменаването на Хазал, момичето, което пуска темите веднага се намеси и направи забележка, че това е абсурдно и че темата за ПО е, и ще си остане, продължение на темата за АФК! И че нито АФК, нито Хазал ще бъдат забравени, камо ли пък забранени. Peace
Точно така беше, а и не само Тинчето реагира, а и АФК фигурира като подзаглавие на темата ПО.
Профи, сега пиша, защото се върнах на предходната страница за да изчета постовете.
Неведнъж съм казвала, че именно онази тема за мен е първоизточника на ФЕмир, а тази и другата за Хазал ги приех, като нейни производни.
Пиша си и в ПО, защото обсъждаме сериала, и героите надълго, и нашироко, и не искам да внасям ненужен смут в тази тема, защото на моменти, и това се случваше, и никак не са ми на сърце подобни ситуации.
До ден днешен си споменаваме Хазал в ПО, че даже и нейни снимки публикуваме(макар и по-рядко по обясними причини, защото не тя е на дневен ред в момента, а сериала ПО и героите му).

# 426
  • София
 Hug Hug Hug Успокоихте ме   bouquet

Джейн, сподели за новата любов на Киво  Praynig Той ги сменя като носни кърпи, ето и той си има слабости  Crossing Arms Няма един идеален значи  Whistling

Не знам   33uu Mr. Green А кои са тез двамата  newsm78 Не си уточнила  Mr. Green

Не смея да им произнеса имената даже   newsm43

# 427
Hug Hug Hug Успокоихте ме   bouquet

Джейн, сподели за новата любов на Киво  Praynig Той ги сменя като носни кърпи, ето и той си има слабости  Crossing Arms Няма един идеален значи  Whistling

Мише, ето в пост 274
Скрит текст:

Чачи е пуснал tweet  Grinning

Çağatay Ulusoy‏@cagatayulusoyy16m
#sevdimsenibirkere

# 428
  • София
Джейн  Hug Hug Hug

И какво е казал Чачко  newsm78

# 429
Джейн  Hug Hug Hug

Че обича всички Laughing newsm78

# 430
  • София
Джейн  Hug Hug Hug

Това е хаштага за тазвечершния епизод  Peace

Здравейте!  Hug Hug Hug

# 431
  • София
Един човек да ни обича и нас значи  Wink

Габи, направо ми идва на моменти да си сложа твоя аватар, ама в огромен размер  Laughing

# 432
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  ама я кажете на 2 на 3 за какво пак е виновна нашата тема, че не можах да разбера от коментарите  Joy Joy Joy Joy Joy   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 433
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  ама я кажете на 2 на 3 за какво пак е виновна нашата тема, че не можах да разбера от коментарите  Joy Joy Joy Joy Joy   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ооо, не ти трябва да знаеш, че ще си в позата на проф. Вучков от аватара на Габи  Joy

# 434
  • София

Ооо, не ти трябва да знаеш, че ще си в позата на проф. Вучков от аватара на Габи  Joy

Joy Joy айде няма да питам, че май се досещам кой,какво и от къде и ще се ядосам, а не ми се ще  Wink  Heart Eyes Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт