Отговори
# 435
  • Още у мъглата ...
Габи Hug bouquet, цветята бяха за колажите, какво гледа като име на постановката newsm78

love001  love001  love001
Постановката беше "Откачена фамилия" в Сатиричния театър, но е постановка на Хасковския театър, по-познати актьори Валентин Танев, Ева Тепавичарова, Мария Сапунджиева  Grinning
Голям хилеж, мноооого е готина, много съм доволна, обожавам да си се смея на глас продължително време  Laughing Та това си правех снощи на постановката  Joy Joy
Интернет било интернат и разни други лафчета  Joy Joy
Заслужаваше си  Party Party Party

Слънчо  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 436
  • Още у мъглата ...
Един човек да ни обича и нас значи  Wink

Габи, направо ми идва на моменти да си сложа твоя аватар, ама в огромен размер  Laughing

Хихихихи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ама много актуално го метнах, нали  hahaha hahaha hahaha hahaha
Взимай го, ко толкоз, ша се държим и двете за главите  Joy Joy Joy Joy Joy

# 437
  • У дома :)
Добър вечеррррррррррррррррр Hug Hug Hug Hug Hug
Чай ви констатирам и установя всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes че тая вечер пак съм на банкет  Party Party Party Party Party Party Party Party Party PartyНаправо ще се размажа с тия банкети Mr. Green утре пак реанимация и ще ви търся към неделя Joy Joy Joy

Не съм чела нищо назад, но в неделя си обещавам като се наспа едно хубаво да прочета всичко Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Наща тема била виновна за нещо newsm78

Аааааааа някъде по диагонала срещнах че сме били педофилки  Mr. Green Аз заявявам гордо, че съм влюбена в Чаатай и  не крия, че всеки път като му се спомене името или видя негова снимка съм ей тъй  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 Mr. Green

Ай тръстиката ми свърши Mr. Green

Забрайх да се израдвам за Левски снощи Party Party Party
Сао Левски  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 438
  • София
Габи  Heart Eyes Heart Eyes Ели  Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Елчо само се сети от къде идват тия обвинения  Joy Joy Joy Joy Joy Joy ooooh!

# 439
  • Още у мъглата ...
А Хазал/Азра пак явно ще се жени, ама дали няма да е само опит  newsm78
Че нещо стреснато поглеждат на втората снимка  newsm78

Ох, беееее, сетих се, появил се е Чачи/Ямко да си я земи  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 440
  • София
Един човек да ни обича и нас значи  Wink

Габи, направо ми идва на моменти да си сложа твоя аватар, ама в огромен размер  Laughing

Хихихихи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ама много актуално го метнах, нали  hahaha hahaha hahaha hahaha
Взимай го, ко толкоз, ша се държим и двете за главите  Joy Joy Joy Joy Joy

Актуална си за всички теми направо  Hug Hug Hug

От утре ще се посветя на вашите Зейкер, да видя какво толкова им харесвате  Peace

Тюх, довечера ще изпусна на Ч. песента  Crossing Arms

# 441
Йооооооооооо Hug Heart Eyes Hug предполагам че от ЕнтелегентнитИ Mr. Green
Габчииииииии Hug Heart Eyes Hug

# 442
  • Още у мъглата ...
Елчеее Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ти хубу си флюбена, ама само флюбена или флюбена п....филка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А нееее, освен това си и прикриваща се влюбена п....филка зад таланта на Ча  Mr. Green Joy Joy Joy

# 443
Елчеее Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ти хубу си флюбена, ама само флюбена или флюбена п....филка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А нееее, освен това си и прикриваща се влюбена п....филка зад таланта на Ча  Mr. Green Joy Joy Joy

Габче Hug Heart Eyes аз таланта ич ни гу и гледам дажи Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 444
  • София
Елчо  Heart Eyes Heart Eyes и аз така предполагам  Mr. Green hahaha

Мише и аз ще го изпусна  smile3518 и аз довечера съм на мероприятие, не кулурно разбиръ съ  tooth tooth

Габи  Joy Joy Joy Joy и го гледаш верно Яман се явява у сериала  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 445
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
А Хазал/Азра пак явно ще се жени, ама дали няма да е само опит  newsm78
Че нещо стреснато поглеждат на втората снимка  newsm78

Скрит текст:

Ох, беееее, сетих се, появил се е Чачи/Ямко да си я земи  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Аз пък още се чудя как вече не си го сложила там някъде да се види за какво иде реч! Laughing Hug

Привет Ели, привет Йо!  Hug Hug

# 446
Профче  Hug Heart Eyes Hug

# 447
  • София
Здрасти Профффф  Heart Eyes Hug Hug

# 448
Рени
Скрит текст:
Не знам какво да ти кажа освен че е трудно да загубиш близък човек само мога да ти кажа да бъдеш силна.И ако искаш да споделиш съм насреща тъй като знам какво. Hug
И за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 449
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Я малко съпорт дайте!  newsm78

От два дни Гугъл транслейтъра отказва да ми превежда цели страници от турските медии. Shocked До преди беше услужлив, а сега ме мъчи да режа и копирам тестове, пък за някои сайтове трябва да минавам през HTML кодовете им да се докопам до текст за копиране. Писна ми на балалайката начииииии!!! hit smile3511  smile3515

П.П. И туй всичко откакто почнах борбата с Маммата.  smile3516

Общи условия

Активация на акаунт