Отговори
# 450
  • Още у мъглата ...
А Хазал/Азра пак явно ще се жени, ама дали няма да е само опит  newsm78
Че нещо стреснато поглеждат на втората снимка  newsm78

Скрит текст:

Ох, беееее, сетих се, появил се е Чачи/Ямко да си я земи  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Аз пък още се чудя как вече не си го сложила там някъде да се види за какво иде реч! Laughing Hug

Привет Ели, привет Йо!  Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Е аз малко по-късния момент съм спретнала, когато са вече в колата, че нали е фрагман, не трябва се знае всичко  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 451
Ели лелче, Hug Йоанче. Hug
Туита на Чаги е част от песента,  която, ще пее и свири на Мирчето тази вечер. Laughing

# 452
  • София
Галче  Hug Hug Hug Hug

Проф аз немога да помогна  Wink Hug Hug

Айде бай, че ще си пусна някво коледно филмче  Joy по-късно може да се появя  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Наде  Hug Hug аааааа яснооо  Mr. Green любов, любов  Crazy Mr. Green hahaha

# 453
  • У дома :)
Лелче Hug Heart Eyes Hug

Понеже не съм чела назад и не съм много в час със събитията,ама виждам че Галето пише на Рени за загуба на близък човек,какво се е случило newsm78

# 454
  • Още у мъглата ...
Я малко съпорт дайте!  newsm78

От два дни Гугъл транслейтъра отказва да ми превежда цели страници от турските медии. Shocked До преди беше услужлив, а сега ме мъчи да режа и копирам тестове, пък за някои сайтове трябва да минавам през HTML кодовете им да се докопам до текст за копиране. Писна ми на балалайката начииииии!!! hit smile3511  smile3515

Брях, при мен го няма този проблем, щото и аз метвам цели статии да се мъчи глупака  Mr. Green Joy
А иначе и аз много се нервя, като трябва да сдъвквам текста през html към text в Милиета и Геджето  Whistling Whistling

Не мога да се сетя защо го имаш този проблем newsm78

# 455
http://www.youtube.com/watch?v=vmCEYvfmCk8
http://www.youtube.com/watch?v=fGFNmEOntFA
И нещо коледно от мен.... Hug
Ели върни се  към 22-23 страница там Ренито е писала.

# 456
Здравейте  Hug

Ау,Габи,къде ти е хубавия аватар?  newsm78 Confused

Днес беше последния ми работен ден за тази година,а догодина с нови сили  Laughing

Не съм ви чела,та извинявайте,ако пропускам нещо важно.  Hug Hug Hug

# 457
Романтичке и аз така....

# 458
  • Още у мъглата ...
Здравейте  Hug

Ау,Габи,къде ти е хубавия аватар?  newsm78 Confused

Днес беше последния ми работен ден за тази година,а догодина с нови сили  Laughing

Не съм ви чела,та извинявайте,ако пропускам нещо важно.  Hug Hug Hug

Романтиче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
В склада ми е, пак ще се появи  Grinning Heart Eyes
Ама онзи ден се бъгна нещо авчето с пръстчето, сложих тоз от замайването по великия облик уж за ден, ама нещо малко по-дълго се получи чувството за хващане за главата, та затва  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 459
Вани, привет. Hug
Профи и аз нямам проблем с чичи. Е, не превежда перфе, ама се ядва.
Ауууу, Хазалчи като булка е като куклаааа, обаче Габи е права, че май някой, ще им стъжни тържеството.
И все пак не, че съм пристрастна, но като Фери ми беше най-сияеща като булка.

# 460
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
smile3507 На мене ми е противопоказно вечИ да си зимам сънче следобед Shocked

Ся да си разкажем сънчето #Shocked #Silly

Скрит текст:
Така, пътувям си аз с Тера и сестра ми на некъв кораб. Акостираме на некъв остров...не знам къде е , ама беше голема мизерия там. Настаняват ни в некви боксониери... Crazy Shocked
Да отбележа, че си бях натъпкала куфара за трупове с чаршафи.  Naughty Настаняваме се и ся ше си сменяме чаршафите (сметайте за ква мизерия ви говорим). Обаче на мен ми е изчезнал единия чаршаф...почва едно лудо търсене...къде ли не...няма го...даже нахълтах в стаята на камериерките и там го няма...да се отбележи, че на цялата мизерия имаше камериерки...спретнати... #Crazy
Та от толко търсене на тоя чаршаф си лягаме да спиме...Ставаме на другия ден и продължаваме да търсим чаршафа...обаче огладняваме по некое време и айде на мястото за храна...пълна мизерия... Sick Обаче насред мизерията...Денди с Хининус(кучето му)....и кат зел да изнася неква философска беседа на тема моите любими автори Хайдегер и Кант...и аз така... newsm09 Толкова ми е интересна неговата интерпретация и разбиране на темата "Нещото е нищо, обаче от друга страна и нищото е нещо...", че чак забравям за основния ми проблем чаршафа.
По едно време се сещам и отивам пак да го търся...ама се връщам пак в оная стая дет е Денди...изведнъж сестра ми влиза и след малко телефоните у на трите почват да звънят едновременно...плюс таблета дет сестра ми го държеше и като зе да звъни почна така да вибрира, че тя кат некъв жонгльор с чупки в ръцете едвам го удържа...и дига таблета...той естествено закрива целия и фейс...аз викам кой е...и в тоя момент чувам милото да крещи отсреща..."Няма ли някой да се върне да доготви телешкото варено?" Shocked Shocked Shocked Shocked
При което аз викам айде стегайте багажа....прибираме се да готвим...ама проблем а с чаршафа ми още не е решен...и по едно време сестра ми бърка в куфара за трупове и вика ето го....ама той се дублира с този дет съм си сложила...и я така... newsm09 newsm09 newsm09
И така в мисли как ми се дублира чаршафа се събудих... Rolling Eyes[/b]

# 461

Скрит текст:
Така, пътувям си аз с Тера и сестра ми на некъв кораб. Акустираме на некъв остров...не знам къде е , ама беше голема мизерия там. Настаняват ни в некви боксониери... Crazy Shocked
Да отбележа, че си бяй натъпкала куфара за трупове с чаршафи.  Naughty Настаняваме се и ся ше си сменяме чаршафите (сметайте за ква мизерия ви говорим). Обаче на мен ми е изчезнал единя чаршаф...почва едно лудо търсене...къде ли не...няма го...даже нахълтах в стаята на камериерките и там го няма...да се отбележи, че на цялата мизерия имаше камериерки...спретнати... #Crazy
Та от толко търсене на тоя чаршаф си лядаме да спиме...Става на другия ден и продължаваме да търсиме чаршафа...обаче огладняваме по некое време и айде на мястото за храна...пълна мизерия... Sick Обаче насред мизерията...Денди с Хининус(кучето му)....и кат зел да изнася неква философска беседа на тема моите любими автори Хайдегер и Кант...и аз така... newsm09 Толкова ми е интересна неговата интерпретация и разбиране на темата "Нещото е нищо, обаче от друга страна и нищото е неще...", че чак забравям за основния ми проблем чаршафа.
По едно време се сещам и отивам пак да го търся...ама се връщам пак в оная стая дет е Денди...изведнъж сестра ми влиза и след малко телефоните у на трите почват да звънят едновременно...плюс таблета дет сестра ми го държеше и като зе да звъни почна така да вибрира, че тя кат некъв жонгльор с чупки в ръцете едвам го удържа...и дига таблета...той естествено закрива целия и фейс...аз викам кой е...и в тоя момент чувам милото да крещи отсреща..."Няма ли някой да се върне да доготви телешкото варено?" Shocked Shocked Shocked Shocked
При което аз викам айде стегайте багажа....прибираме се да готвим...ама проблем а с чаршафа ми още не е решен...и по едно време сестра ми бърка в куфара за трупове и вика ето го....ама той се дублира с този дет съм си сложила...и я така... newsm09 newsm09 newsm09
Галя, все забравям да ти честитя дрешките, честити да са ти.
Зизунче леля, често сънуваш бе, аз не помня newsm78 откога не съм сънувала.
Хайде, заповядай специално каЙве, че да се разсъниш. Hug

# 462
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:
Така, пътувям си аз с Тера и сестра ми на некъв кораб. Акостираме на некъв остров...не знам къде е , ама беше голема мизерия там. Настаняват ни в некви боксониери... Crazy Shocked
Да отбележа, че си бях натъпкала куфара за трупове с чаршафи.  Naughty Настаняваме се и ся ше си сменяме чаршафите (сметайте за ква мизерия ви говорим). Обаче на мен ми е изчезнал единия чаршаф...почва едно лудо търсене...къде ли не...няма го...даже нахълтах в стаята на камериерките и там го няма...да се отбележи, че на цялата мизерия имаше камериерки...спретнати... #Crazy
Та от толко търсене на тоя чаршаф си лягаме да спиме...Ставаме на другия ден и продължаваме да търсим чаршафа...обаче огладняваме по некое време и айде на мястото за храна...пълна мизерия... Sick Обаче насред мизерията...Денди с Хининус(кучето му)....и кат зел да изнася неква философска беседа на тема моите любими автори Хайдегер и Кант...и аз така... newsm09 Толкова ми е интересна неговата интерпретация и разбиране на темата "Нещото е нищо, обаче от друга страна и нищото е нещо...", че чак забравям за основния ми проблем чаршафа.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зизун  Hug Heart Eyes Heart Eyes Умрях от смях, щото днес в нас ша ядем баш телешко варено  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 463
  • Още у мъглата ...
Хайде, чао ви от мен, зачезвам, лека вечер, днес можи да се включа в коментарното  Rolling Eyes
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 464
Няма проблем.Мерси че се сети. Hug

Общи условия

Активация на акаунт