Отговори
# 465
smile3507 На мене ми е противопоказно вечИ да си зимам сънче следобед Shocked

Ся да си разкажем сънчето #Shocked #Silly

Скрит текст:
Така, пътувям си аз с Тера и сестра ми на некъв кораб. Акостираме на некъв остров...не знам къде е , ама беше голема мизерия там. Настаняват ни в некви боксониери... Crazy Shocked
Да отбележа, че си бях натъпкала куфара за трупове с чаршафи.  Naughty Настаняваме се и ся ше си сменяме чаршафите (сметайте за ква мизерия ви говорим). Обаче на мен ми е изчезнал единия чаршаф...почва едно лудо търсене...къде ли не...няма го...даже нахълтах в стаята на камериерките и там го няма...да се отбележи, че на цялата мизерия имаше камериерки...спретнати... #Crazy
Та от толко търсене на тоя чаршаф си лягаме да спиме...Ставаме на другия ден и продължаваме да търсим чаршафа...обаче огладняваме по некое време и айде на мястото за храна...пълна мизерия... Sick Обаче насред мизерията...Денди с Хининус(кучето му)....и кат зел да изнася неква философска беседа на тема моите любими автори Хайдегер и Кант...и аз така... newsm09 Толкова ми е интересна неговата интерпретация и разбиране на темата "Нещото е нищо, обаче от друга страна и нищото е нещо...", че чак забравям за основния ми проблем чаршафа.
По едно време се сещам и отивам пак да го търся...ама се връщам пак в оная стая дет е Денди...изведнъж сестра ми влиза и след малко телефоните у на трите почват да звънят едновременно...плюс таблета дет сестра ми го държеше и като зе да звъни почна така да вибрира, че тя кат некъв жонгльор с чупки в ръцете едвам го удържа...и дига таблета...той естествено закрива целия и фейс...аз викам кой е...и в тоя момент чувам милото да крещи отсреща..."Няма ли някой да се върне да доготви телешкото варено?" Shocked Shocked Shocked Shocked
При което аз викам айде стегайте багажа....прибираме се да готвим...ама проблем а с чаршафа ми още не е решен...и по едно време сестра ми бърка в куфара за трупове и вика ето го....ама той се дублира с този дет съм си сложила...и я така... newsm09 newsm09 newsm09
И така в мисли как ми се дублира чаршафа се събудих... Rolling Eyes[/b]
Ох rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Благодаря за смеха  bouquet

Аз пък забравям на Вани Heart Eyes да честитя одеждите Rolling Eyes честито Heart Eyes и почивка Laughing

# 466
Още нейни снимки като булка в АШК.

# 467
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
smile3507 На мене ми е противопоказно вечИ да си зимам сънче следобед Shocked

Ся да си разкажем сънчето #Shocked #Silly

Скрит текст:
Така, пътувям си аз с Тера и сестра ми на некъв кораб. Акостираме на некъв остров...не знам къде е , ама беше голема мизерия там. Настаняват ни в некви боксониери... Crazy Shocked
Да отбележа, че си бях натъпкала куфара за трупове с чаршафи.  Naughty Настаняваме се и ся ше си сменяме чаршафите (сметайте за ква мизерия ви говорим). Обаче на мен ми е изчезнал единия чаршаф...почва едно лудо търсене...къде ли не...няма го...даже нахълтах в стаята на камериерките и там го няма...да се отбележи, че на цялата мизерия имаше камериерки...спретнати... #Crazy
Та от толко търсене на тоя чаршаф си лягаме да спиме...Ставаме на другия ден и продължаваме да търсим чаршафа...обаче огладняваме по некое време и айде на мястото за храна...пълна мизерия... Sick Обаче насред мизерията...Денди с Хининус(кучето му)....и кат зел да изнася неква философска беседа на тема моите любими автори Хайдегер и Кант...и аз така... newsm09 Толкова ми е интересна неговата интерпретация и разбиране на темата "Нещото е нищо, обаче от друга страна и нищото е нещо...", че чак забравям за основния ми проблем чаршафа.
По едно време се сещам и отивам пак да го търся...ама се връщам пак в оная стая дет е Денди...изведнъж сестра ми влиза и след малко телефоните у на трите почват да звънят едновременно...плюс таблета дет сестра ми го държеше и като зе да звъни почна така да вибрира, че тя кат некъв жонгльор с чупки в ръцете едвам го удържа...и дига таблета...той естествено закрива целия и фейс...аз викам кой е...и в тоя момент чувам милото да крещи отсреща..."Няма ли някой да се върне да доготви телешкото варено?" Shocked Shocked Shocked Shocked
При което аз викам айде стегайте багажа....прибираме се да готвим...ама проблем а с чаршафа ми още не е решен...и по едно време сестра ми бърка в куфара за трупове и вика ето го....ама той се дублира с този дет съм си сложила...и я така... newsm09 newsm09 newsm09
И така в мисли как ми се дублира чаршафа се събудих... Rolling Eyes[/b]
Ох, 10 минути не мога да се спра да се смея с глас. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И се съсипах да се давя и да кашлям, че като се засмея стигам и до този страничен ефект.
Зизко, ША мА умориш. Joy Joy Joy

Вдясно на серията сватбени снимки от АШК /Джейни е дала линк/ има резюме, и колкото изрязах и разбрах с Чичи, мама Неслихан идва на подписването да развали работата и поставя някакъв ултиматум на Джан, ама не разбрах какъв.  newsm78 В последния 13-ти епизод ще се разбере решението на Джан.

Зизко, зЕми преведи ей тия редчета. Flutter Praynig
Neslihan, Can’la Azra’nın gizliden evleneceğini duyunca şoke olur.
Can’a karşı büyük öfke duyar.
Azra’dan vazgeçmesi için Can’a teklifte bulunur.
Bu durumda Can, Azra’yla annesi arasında kalır.
Can seçimini kimden yana kullanacaktır?

# 468
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лелче, Hug мерси за кафенцето...ще си го пина с кеф, че още съм в шок... Shocked Shocked Shocked

Тая Азра що се вози в полицейска кола... newsm78 Да не би да са пандизчии....или кумО да е ченге??? Thinking

Питам сериозно и ше се радвам некой да ме отрази...че са ми дерт ся тия снимки.

# 469

Зизко, зЕми преведи ей тия редчета. Flutter Praynig
Neslihan, Can’la Azra’nın gizliden evleneceğini duyunca şoke olur.
Can’a karşı bьyьk цfke duyar.
Azra’dan vazgeзmesi iзin Can’a teklifte bulunur.
Bu durumda Can, Azra’yla annesi arasında kalır.
Can seзimini kimden yana kullanacaktır?
Неслишах изпада в шок, когато разбира за тайният брак на Джан и Азра.
Джан среща голям гняв.
Джан намира предложение, с което да не се отказва от Азра.
В това положение, Джан застава срещу майката на Азра.
Чия страна ще заеме Джан?

# 470
Може да им се е счупила колата и Джан да е уредил да ги закарат до залата за подписване с полицейска кола и включени сирени, че да стигнат навреме и безпрепятствено.  Wink Peace

П.П. Нещо се обърках.  newsm78 Чакай ще ти метна тогава и първите няколко редчета.

Много благодаря!    bouquet    newsm51

Azra aldığı evlenme teklifine şaşırıp kalır.
Azra, Can’a aşık değildir ama, Kerem’den intikam almak arzusu içindedir.
Can’la evlenmeyi kabul eder.
Can ise Azra’ya aşıktır ve onun için annesi Neslihan’ı karşısına almayı bile göze alır.
Şebnem, Kerem’in annesi Sırma Hanım’ı eve yemeğe davet eder.
Şebnem her şeyden habersiz Sırma’ya ilgi gösterir.
Bu ilgiden rahatsızlık duyan Sırma, herkesin içinde Kerem’im Şebnem’le para için evlendiğini söyler.
Kerem şaşkındır, Şebnem’i kaybetmek istemez.
Şebnem duydukları karşısında ne yapacaktır?

# 471

Azra aldığı evlenme teklifine şaşırıp kalır.
Azra, Can’a aşık değildir ama, Kerem’den intikam almak arzusu içindedir.
Can’la evlenmeyi kabul eder.
Can ise Azra’ya aşıktır ve onun için annesi Neslihan’ı karşısına almayı bile göze alır.
Şebnem, Kerem’in annesi Sırma Hanım’ı eve yemeğe davet eder.
Şebnem her şeyden habersiz Sırma’ya ilgi gösterir.
Bu ilgiden rahatsızlık duyan Sırma, herkesin içinde Kerem’im Şebnem’le para için evlendiğini söyler.
Kerem şaşkındır, Şebnem’i kaybetmek istemez.
Şebnem duydukları karşısında ne yapacaktır?

Азра остава изненадана от предложението, което получава.
Азра не е влюбена в Джан, но желае да отмъсти на Керем.
Приема предложението за брак на Джан/
Джан е влюбен в Азра и ще застане против майка си Неслишах.
Шебнем кани майката на Керем г-жа Сърма на вечеря.
Без да знае нищо за Шебнем Сърма проявява интерес.
Този интерес притеснява  Сърма, всеки казва, че Керем се е оженил за Шебнем заради парите.
Керем е учуден, не желае да изгуби Шебнем.
След като чува това какво ще направи Шебнем?

Проф, намери ли смисъл вече? Аз изобщо не знам за какво иде реч в тоя филм  #Crazy

# 472
  • В света на мечтите... ❤
  love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001 

# 473

# 474
Много красиво Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Азра  за какво отмъщава Shocked нали тя тласна Керем към Шебнем ooooh!

# 475
Рени  Hug

Габи,
дано скоро ти се върне авчето пак на хоризонта  Hug

Хазал няма сериал,където да не е била булка  Mr. Green

# 476
Зиз, благодаря!   love001   
Не си изясних нещата. То наистина двете части нямат много връзка и общо взето правилно съм ти ги метнала разделени. Просто явно не е достатъчно ясно казано. Мислех, че Джан ще трябва да избира между Азра и майка си, и да застане срещу майка си. А пък то излиза, че нещо се намесва и майката на Азра. И между кого ще трябва да взема страна Джан? newsm78
Аз тия дни хем ще съм радостна, че софиянци ще дойдат при родителите си, хем малко ме тормози фактът, че това е равносилно на тотално отрязан достъп до всякакви турски сериали.  Особено на тези в интернет. smile3506

ДаниHug
туй мноУ грозно. Sick  Mr. Green Wink Hug Hug

Рени, тя го тласна, ама не очакваше той да заобича Шебнем и в същото време да лъже самата Азра, че още я обича, и че ще признае целия план на Шебнем и т.н., пък май му остана само меракът за секса. Wink
Така и не разбрах Азра какво чу, случайно без да иска, да казва Керем на Шебнем по повод бившата си, когато говореха във фоайето на спортния комплекс.

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 18:55 от profi_1

# 477

Рени, тя го тласна, ама не очакваше той да заобича Шебнем и в същото време да лъже самата Азра, че още я обича, и че ще признае целия план на Шебнем и т.н., пък май му остана само меракът за секса. Wink
Да е мислила Peace Mr. Green

Вани а в някои по два пъти е била Mr. Green ама му забраих името Mr. Green

# 478
Ренка  Hug Heart Eyes Hug  много съжалявам за неприятните спомени,които съпътстват празниците,които предстоят  spoko

Зиз  Hug Heart Eyes  и за твоята болка най-искрено съчувствам  spoko

Габи  Hug Heart Eyes,историята представена в колажи,беше прекрасна  newsm51 newsm51 newsm51

Профи Hug Hug Hug  и за всички останали сладурки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Още нещичко ФЕмирско,стихчето аз си го съчиних,така че не е много брилянтно,но исках да е свързано с предстоящите празници  Peace

# 479
  • У дома :)
Дани Hug Heart Eyes прекрасни колажи и прекрасно стихче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зизулия Hug Heart Eyes за сънчитУ с чаршафа rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Рени Hug Heart Eyes  love001

Общи условия

Активация на акаунт