Отговори
# 495
Е значи тази зъбла не мога да я гледам.

# 496
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Гали, ти тук ли си? Мислех, че щеше да ходиш някъде. Hug

Джансуто ко сЪ праЙ, че съжалява. Бая време ще мине още докато наистина поне малко се осъзнае.

# 497
Утре ще ви оставям.
А то Джансуто не мога да я коментирам просто толкова тъпа че нямам думи.
Гюлсум пък хем вижда че нея обича хем да го задържи.

# 498
Джейн, може би имаш лош спомен от темата ПО/АФК, но повярвай ми това е било инцидентно а не обичайна практика както в други теми и Тинчето, и ние реагирахме, и винаги така, ще бъде. Даже аз днес пуснах нейни снимки и никой не ме наруга.
Случило се е веднъж, дваж и всичко е било потушено още в зародиш, и дотам.
Точно така Рени, да е мислила Азра, въобще не ми е жал за нея, защото това беше нейния избор и като такъв щом главата й роди този "генианел" план трябваше да помисли, и за ползите, и евентуалните загуби от него, в случая тя загуби но от самата себе си.

# 499
Рени Hug, аз го написах за 2 те теми, но не визирах нашата, по-назад съм обяснила кои са.
Нищо Hug аз са изказах Peace няма и да влеза повече там Peace

# 500
  • Още у мъглата ...
Уф, като чуя това за партито от Емир и  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ейййй, така и не му разбрах зора да се пъне на Явуз  smile3515 smile3515

# 501
Гюлсум колкото и да съжалява, заби нож в гърба на Ферито, който даже изваден остави рана, която после нямаше как Фериха сама да затвори. #Cussing out

Наде, ами след като оня муньо Керем нямаше хал-хабер как да се оправи, на Азра и се наложи да действа по някакъв начин.

Габи, ами гледа да се види, че го вади по-голям. Mr. Green

Обаче Емир и мустакатко да ми го озвучава един и същи актьор ...  Sick ауууууууууууу! По БТВ -  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 502
  • Керодиспансера
тая зъбла има късмет да играе с хубави момчета - тук с Ча , в Слънцата с  Керем .... Party

# 503
  • Още у мъглата ...
Мале, ама актьора така си пасва за коцкар  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 504
Айде батито дойде и Сехерлита се задява.

# 505
  • Още у мъглата ...
тая зъбла има късмет да играе с хубави момчета - тук с Ча , в Слънцата с  Керем .... Party

То хубаво с Чачи поигра само няколко серии, че иначе щях да пукясам да я гледам цял сериал  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
А пък слънчевите си я гледайте  Mr. Green hahaha hahaha hahaha Да ви е сладко  Mr. Green

# 506
  • Още у мъглата ...
Гюлсум колкото и да съжалява, заби нож в гърба на Ферито, който даже изваден остави рана, която после нямаше как Фериха сама да затвори. #Cussing out

Наде, ами след като оня муньо Керем нямаше хал-хабер как да се оправи, на Азра и се наложи да действа по някакъв начин.

Габи, ами гледа да се види, че го вади по-голям. Mr. Green

Обаче Емир и мустакатко да ми го озвучава един и същи актьор ...  Sick ауууууууууууу! По БТВ -  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

То големо замерване му удари значи, пфуууууу  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А иначе по БТВ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 507
Гъбке, ми те турските коцкари така изглеждат. hahaha
Ама ти не ги разбираш тия работи. Я виж, Сахерлитка как го оцени веднага човека!  Mr. Green Щом после и ключове отмъкна, и в апартамента на Емир успя да го вкара и набързо да го оправи.  Wink

# 508

Точно така Рени, да е мислила Азра, въобще не ми е жал за нея, защото това беше нейния избор и като такъв щом главата й роди този "генианел" план трябваше да помисли, и за ползите, и евентуалните загуби от него, в случая тя загуби но от самата себе си.
Peace

Профи аз не гледах филма но четях от горе от горе Laughing ама да тласнеш любимия си към друга щото била болна Shocked незнам Rolling Eyes нямам думи Rolling Eyes да си понесе  кво си е надробила Peace

# 509
Уф, като чуя това за партито от Емир и  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ейййй, така и не му разбрах зора да се пъне на Явуз  smile3515 smile3515

И аз  въобще не разбрах, въпреки че знаеше колко наранява и дразни Ферия

Общи условия

Активация на акаунт