Домакини-25/Да посрещнем Коледа и 2014 с надежда за сбъднати мечти

• 33 325
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
В албумчето ли ще качвате снимки?Да знам къде да ги търсим.

# 91
Щастливка, благодаря ти за картичката! Изненада ме приятно!
Вио- и аз се нареждам за снимки.

П.п. Паролата ни с К ли започва все още, или я сменихме, че не помня.

# 92
  • София
.......
Марчева, би ли ми дала рецептата на твоето реване? Моля   bouquet
Трябва да ставам, много целувки на всички, няма да успея да си допиша поста. Цун и до скоро!  Hug
Давам. Тук я намерих и я пробвах но нещо не ми хареса.
4 яйца, 1 ч.ч. захар 1ч. ч брашно , 1 бакпулвер. Яйцата + захарта се разбиват до побеляване и внимателно се прибавя брашното + бакпулвера. Пече се в намаслена тава. Студен се залива с горещ сироп от: 1 ч.ч. захар и 2 1/2 ч . ч вода + 2 ванилии. Сиропа нека да поври няколко минути.
Добър ден, прекрасни!
Баклавата ми е готова и ухае прекрасно на масло. Утре ще я заливам със сироп. Дано да не я разваля.
Продължавам да тичам.  Simple Smile
Щастливка, благодаря ти за картичката! Изненада ме приятно!
Вио- и аз се нареждам за снимки.

П.п. Паролата ни с К ли започва все още, или я сменихме, че не помня.
Не, паролата не започва с "К". Ще ти я пратя на ЛС.

# 93
  • UK
Здравейте,

Желая ви Весело и незабравимо посрещане на Коледните празници
  bouquet

# 94
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря за картичките на ВИВИ, Sta_di и Хортензия.
Благодаря ви, момичета.

Хортензийка, твоята нестандартна картичка е поблазнила някого и плика беше отворен...търсили са явно нещо...търсили, но поне са ми оставили картичката да и се порадвам.

Идиоти! #Cussing out

# 95
 Mr. GreenЛеле, три  манджи и половината  ден замина .Правих  мусака, кюфтета  и грис .
Чакам мм   се пребе нали беше  работен ден .Той май е на банкет  довечера, не съм много сигурна. Изгладих  му една  риза   за всеки случай Mr. Green,ама като види каква кремава риза  съм му изгладила  дето е носи  на работа, ще каже  тва няма го слагам  не е " банкетна " риза hahaha
Дели  си ги човека  на " банкетни " и " работни ".
Радвам се,че са  ви харесали  картичките  Hug
Леле, Мари, как  така  ще бъркат  в чуждо  писмо ?!?  :xarms  ужас !
Вчера  нали  беше  Игнажден, които  ти влезе в къщата, такава ще е годината .
Бях  със  съседката  по магазини, ама с децата  докато  се замотам , тя звънни  и аз по халат от банята, няма да й кажа  стой  пред  вратата,та влезна . Тя е голяма    чистофайница  само туй, относно  работа  тя не  работи , и сега  не знам ква ще ми е 2014   Mr. Green
Ставам   да си  шетам .чао  bouquet

# 96
  • при късмета
Щастливка, благодаря за картичката  Hug

# 97
Получих си изненадатааааааааааааааааааааааааааааа  newsm44
Момичета, нямам думи да ви благодаря! Страхотен подарък за малката Дея, страхотен жест, невероятни сте!!! Обичам ви!!!
Снимки ще пусна евентуално по - късно, ако си намеря кабела за фотоапарата  Crazy

# 98
  • София
Много се радвам,че ти хареса.

имаш там и една коледна картичка от мен... Hug спестих 65 стотинки Laughing

# 99
Здравейте красотани.Прибрах се с последен взет изпит.Първия ми семестър замина...всички изпити взех и мн се гордея със  себе си . Heart Eyes

# 100
  • София
Много се радвам,че ти хареса.

имаш там и една коледна картичка от мен... Hug спестих 65 стотинки Laughing
  Joy
Вио, още веднъж да сте здрави и много щастливи! Не е голямо, но е от сърце  специално купено за твоето бебе. Нека да му носи късмет,  ние всички  му го пожелаваме с цялото  добро чувство!  Heart Eyes
Имам си картички от Ста-ди, Хортензийкаи Джеймиnewsm51 Благодаря ви, девойки прекрасни!
Здравейте красотани.Прибрах се с последен взет изпит.Първия ми семестър замина...всички изпити взех и мн се гордея със  себе си . Heart Eyes
newsm10

# 101
Мен не ми е ясно как така
Е вземат картичка надписана за друг човек?За какво им е .

# 102
Мили дами,иска ми се да направя питка,но никога не съм правила.Може ли някоя лесна да ми пратите?

# 103
  • Бургас
Момичета тук съм. Чета ви, но нямам време да пиша, така ще е докато си напасна новият ритъм.
Споделям радостите ви  Heart Eyes
На всички болни - бързо оздравяване,  Praynig`щото празниците идват

Много, много  Hug Hug Hug

# 104
Привет момичета!!!
Ние за празниците ще сме си в къщи.Не издържам да стоя на едно място,най-добре се чувствам в къщи и каквото реша това ще приготвя.Друг път като се каня и все нещо се случва и се проваля. Crossing Arms
Ще си направя домашна руска салата,може и млечна,тиквеник и зелник.Телешко със сини сливи,сърмички и други неща.
Тия дни бързах да свърша обещаните неща и ги изпратих.Видях снимки на един прекрасен човек-ще издам,дано не ми се сърди. Thinking
Изглежда страхотно! Hug Heart Eyes  Марѝ
vio    bouquet добре дошли във вкъщи! Искам да видя малката принцеса и щастливия батко!!! Heart Eyes Simple Smile
Лека и приятна вечер!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт