Как простихте изневяра?

• 26 952
  • 198
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не  съм  се чувствала  унизена от  срещите с нея. Чувствах  се   "над   нещата".
Почувствах се унизена, когато   разбрах, че съм била лъгана   от  мъжа ми в продължение  на  месеци. На мен  ми е свалял   звезди, а  на  нея е пишел есемеси. До мен си е  лягал, а е мислел  за  нея. Абе, гадно беше,  спор няма.
Но не  съжалявам, че  останах  с него.
За мен изневярата е  повече духовен, отколкото  плътски акт.
Ако  я беше  из...л еднократно, нямаше  изобщо  да си  го сложа  на  сърцето. Но  връзка с чувства   в продължение  на месеци ми дойде  малко в повече. Той, естествено, отричаше, че   е увлечен; твърдеше, че тя   е тази, която  е  хлътнала. Да, ама не. Тя че беше хлътнала, беше. Но и  той не  беше  безразличен, твърдя го със сигурност.
Бронте,отстрани погледнато ми изглежда,че някаква отчаяна женица се е метнала на мъжа ти.Честно.Не го оневинявам,но обикновено жените са тези,които започват флирта.Грешката му е,че е поддал.Гледайки как се е развил живота и впоследствие,така ми се струва.

да, от позицията на времето лесно се правят заключения  Crossing Arms

# 106
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Не  съм  се чувствала  унизена от  срещите с нея. Чувствах  се   "над   нещата".
Почувствах се унизена, когато   разбрах, че съм била лъгана   от  мъжа ми в продължение  на  месеци. На мен  ми е свалял   звезди, а  на  нея е пишел есемеси. До мен си е  лягал, а е мислел  за  нея. Абе, гадно беше,  спор няма.
Но не  съжалявам, че  останах  с него.
За мен изневярата е  повече духовен, отколкото  плътски акт.
Ако  я беше  из...л еднократно, нямаше  изобщо  да си  го сложа  на  сърцето. Но  връзка с чувства   в продължение  на месеци ми дойде  малко в повече. Той, естествено, отричаше, че   е увлечен; твърдеше, че тя   е тази, която  е  хлътнала. Да, ама не. Тя че беше хлътнала, беше. Но и  той не  беше  безразличен, твърдя го със сигурност.

Бронте,отстрани погледнато ми изглежда,че някаква отчаяна женица се е метнала на мъжа ти.Честно.Не го оневинявам,но обикновено жените са тези,които започват флирта.Грешката му е,че е поддал.Гледайки как се е развил живота и впоследствие,така ми се струва.

Хич  не беше отчаяна женица- имаше си  и тя някакъв приятел  и  принципно, беше доста  самоуверена Simple Smile Пък  и изобщо няма  значение  кой е  започнал  флирта. Факт е, че  го е имало. Моят никой не  го е карал насила  да се впуска, нито  го е изнасилвал. Направил  го е  по собствена  воля и  собствено  усмотрение. Тя, ако носи вина, я носи пред тогавашния си приятел. А пред мен , виновникът беше той. Бил е готов, искал го е в онзи момент. Ако не е била тя, вероятно е щяла да бъде  друга. Така мисля.

# 107
  • Пловдив / София
Аз не простих. В момента в който го видях влюбен ( не в мен ) пътищата ни тръгнаха в различни посоки. Не разбрах до къде стигнаха нещата нито кога приключиха, факта че си позволи да ми причини подобно нещо ме накара да разбера със сигурност че това не е човека за мен. Две години след случката се разделихме. Аз не вярвам в глупости от рода - ами така се случи, ... по силно е от мен, .... не съм го искал просто стана, .... - за мен влюбването се случва тогава когато си отворен за такъв вид общуване и го търсиш. За човек със сериозна връзка или брак е недопустимо. Като ти е сиво и скучно - раздели се, разведи се и тогава търси емоции. Може и да съм крайна, но изневярата е  една от най-грозните лъжи - за мен.

Аз съм на същото мнение.
Когато търсиш нещо, тогава се влюбваш. А за да търсиш, или не си щастлив със сегашната си половинка, или не го/я обичаш, или си неудовлетворен. Причини хиляди.
Влюбването не идва просто ей така, като по филмите.
За да стане, ти си на тази вълна, образно казано.

# 108
  • където мечтите се сбъдват
Аз не простих. В момента в който го видях влюбен ( не в мен ) пътищата ни тръгнаха в различни посоки. Не разбрах до къде стигнаха нещата нито кога приключиха, факта че си позволи да ми причини подобно нещо ме накара да разбера със сигурност че това не е човека за мен. Две години след случката се разделихме. Аз не вярвам в глупости от рода - ами така се случи, ... по силно е от мен, .... не съм го искал просто стана, .... - за мен влюбването се случва тогава когато си отворен за такъв вид общуване и го търсиш. За човек със сериозна връзка или брак е недопустимо. Като ти е сиво и скучно - раздели се, разведи се и тогава търси емоции. Може и да съм крайна, но изневярата е  една от най-грозните лъжи - за мен.

Аз съм на същото мнение.
Когато търсиш нещо, тогава се влюбваш. А за да търсиш, или не си щастлив със сегашната си половинка, или не го/я обичаш, или си неудовлетворен. Причини хиляди.
Влюбването не идва просто ей така, като по филмите.

Точно така е.

# 109
  • София
Ема търсенето не се връзва с любовта от пръв поглед  newsm78 newsm78

# 110
  • София

Разбира се, че не се връзва. Затова и не подкрепям горните няколко мнения. Влюбването може да те "сполети" по всяко време, никой не е застрахован от такова нещо, много често и то е някъде извън теб и като те понесе, можеш и да не се усетиш колко високо си литнал. И най-голямата сухарка, за която семейството е всичко и не вижда по-далеч от тенджерата вкъщи, може да се влюби, ако някой приятен мъж някой ден й обърне внимание с един жест дори. Да си каже жената - бре, ми то аз още ставам, да си повярва и да се увлече. Всяко ново нещо е по-цветно от познатото старо.

Въпросът е какви решения вземаш, докато не си на себе си. Ще се развеждам с добрия си (не говоря за проблемен или сив дори) досега семеен живот, за да скоча на неудовлетворената от своето семейство 3-4-детна майка, защото сега ме вълнува повече. Ще напусна моите деца, защото по-младата дама от офиса много иска да се жени за мен и да има свое семейство. Ще се развежда, въпреки, че не е правил секс с другата - чакай, бе човек, на пазара като купуваш доматите пак ги опипваш, къде се хвърляш на някоя дето не я знаеш каква е - когато е сърдита, когато е уморена, когато не й се иска да те вижда, защото й се излиза с приятелки! Е я на вратата, за да се освести - винаги помага.

Ще остане за малко сам - да види какво има, когато го няма семейството му. Харесва ли му това, което му е останало, може ли да живее без него и т.н.

# 111
  • Пловдив / София

Който вярва в любовта от пръв поглед.  Wink

Моята теория за това е, че това не е любов , а просто мн. силно физическо привличане.
Не можеш да обичаш човек, когото реално не познаваш.
Изпитвала съм го веднъж. Наистина е нещо, което те помита, но на физическо ниво.

# 112
  • ...на безопасно
Аз не простих. Аз не вярвам в глупости от рода - ами така се случи, ... по силно е от мен, .... не съм го искал просто стана, .... - за мен влюбването се случва тогава когато си отворен за такъв вид общуване и го търсиш. За човек със сериозна връзка или брак е недопустимо. Като ти е сиво и скучно - раздели се, разведи се и тогава търси емоции. Може и да съм крайна, но изневярата е  една от най-грозните лъжи - за мен.

Аз съм на същото мнение.
Когато търсиш нещо, тогава се влюбваш. А за да търсиш, или не си щастлив със сегашната си половинка, или не го/я обичаш, или си неудовлетворен.

Подписвам се с две ръце!
И на мен така простичко БНД ми рече: " Ами хлътнах" .

НЕ!!!  Хлътнал си, щото си си го търсел, приоритета ти е бил другаде, не в семейството и запазването му!  Аз що не хлътнах, бе?
Хлътвах на по 15-25, след 30 когато се събрах с мъж за " цял живот", не че не ми са се случвали изкушения разни от пръв или пети поглед, ама съм си знаела мястото!

Е.х, Бронте, браво на теб....
Аз не можах да забравя, че е лежал до мен, а е мислел за нея....Май повечко Егото ми крещи...
Имахме и дете, не знам това накъде накланя везните....май към всеопрощаване  newsm78
Но нашето , както писах по-назад, беше много брутално Tired

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 18:14 от кеа

# 113
Ема търсенето не се връзва с любовта от пръв поглед  newsm78 newsm78

И най-голямата сухарка, за която семейството е всичко и не вижда по-далеч от тенджерата вкъщи, може да се влюби, ако някой приятен мъж някой ден й обърне внимание с един жест дори.

Знаеш ли колко мъже са ми обръщали внимание?Защо ли не се влюбвам  newsm78 Може би защото получавам всичко необходимо вкъщи и не търся нищо извън семейството.Не съм на тази вълна.Fam много точно го е обяснила.За да ти се случи нещо,трябва да имаш настройката за това,да го търсиш,да го искаш,дори и несъзнателно  Peace

Който вярва в любовта от пръв поглед.  Wink

Моята теория за това е, че това не е любов , а просто мн. силно физическо привличане.
Не можеш да обичаш човек, когото реално не познаваш.
Изпитвала съм го веднъж. Наистина е нещо, което те помита, но на физическо ниво.
Пак си права.Само физическо привличане не е равно на любов.Много често нищо не излиза от него.

# 114
През двете години в които живях с БНД като с нежелан съквартирант съм имала доста възможности и за връзка и за влюбване и за секс само и т.н... с интересни и привлекателни мъже. Никога не си позволих да се случи нещо. Влюбих се в съпруга си доста след като се изнесох от жилището в което живеехме с бившия.
За мен любов от пръв поглед не съществува. На я отричам, но все пак смятам че нещата се случват когато ги искаш.

# 115
  • София
Ема търсенето не се връзва с любовта от пръв поглед  newsm78 newsm78

И най-голямата сухарка, за която семейството е всичко и не вижда по-далеч от тенджерата вкъщи, може да се влюби, ако някой приятен мъж някой ден й обърне внимание с един жест дори.

Знаеш ли колко мъже са ми обръщали внимание?Защо ли не се влюбвам  newsm78 Може би защото получавам всичко необходимо вкъщи и не търся нищо извън семейството.Не съм на тази вълна.Fam много точно го е обяснила.За да ти се случи нещо,трябва да имаш настройката за това,да го търсиш,да го искаш,дори и несъзнателно  Peace

Да не си мерим атрактивността и верността. Laughing Никога не казвай "никога". Допусни, че има обстоятелства и обстоятелства, и че всеки греши. Въпросът е какво се случва след това. В името на какво, защо и на кого прощаваме или защо не проявяваме разбиране.

Не е нужно да си съгласна с мен. Просто искам да кажа, че някои хора заслужават прошка и се учат от грешките си. А онези, които прощават, са щастливи с взетото решение. Ако реагирахме винаги с ножицата обаче, после и на двете страни може целия свят на ни е крив...

# 116
  • в дяволитите очички на моето тормозче
[Да не си мерим атрактивността и верността. Laughing Никога не казвай "никога". Допусни, че има обстоятелства и обстоятелства, и че всеки греши. Въпросът е какво се случва след това. В името на какво, защо и на кого прощаваме или защо не проявяваме разбиране.

Не е нужно да си съгласна с мен. Просто искам да кажа, че някои хора заслужават прошка и се учат от грешките си. А онези, които прощават, са щастливи с взетото решение. Ако реагирахме винаги с ножицата обаче, после и на двете страни може целия свят на ни е крив...
[/quote]

Добре казано  bouquet

# 117
Който може да прости.Хубаво е това  Peace

# 118
  • София
Който може да прости.Хубаво е това  Peace

Всички трябва да се научим да прощаваме, защото така прощаваме и на себе си  Rolling Eyes

# 119
Да простиш не е равносилно на това да продължиш да имаш доверие на изневерилия човек и да продължиш да го обичаш и желаеш като преди.

Общи условия

Активация на акаунт