Като цяло - писах по темата обсъждайки нуждата от причина.Това да чуеш причината и да разбереш, че половинката ти правейки нещо е анализирал сам себе си. Правейки си труда да се анализира в моите представи той е оценил какво е направил. Разбра се стана ясно, че НЕ ВСЕКИ има нужда от причина. Аз ЛИЧНО смятам, че трябва да има такава.
Относно всичко останало изписано - то вече беше размивка и нямаше общо с твоята тема. Предполагам поради липсата на друга тема в която да си обсъждаме изневярата като акт на действие, за което .... ако трябва да ти се извиня?? Такива са моите виждания. Смятам, че често мъжете изразяват себе си чрез парите. Това е. Но явно не е тук мястото да обсъждам мнението си защо жените се мажат с кремове, слагат грим и си боядисват косата.... причината е горе долу същата поради която мъжете наблягат на пушки, автомобили, яхти - и всеки там според възможностите си. Мислено си казвам, че жени, които смятат, че мъжете не изразяват себе си чрез парите (не твърдя - САМО чрез тях, а И чрез тях) предполагам са попаднали на половинки, които чистят, готвят, перат, гладят, организират партита вкъщи и посрещат гости, наблюдават децата си и сигнализират за проблем,а като отидат в магазина купуват измежду другото и една солничка, защото .... много ще им отива на подложките за маса.А може би пишат стихове, което е чудесно.
Всеки се е сблъскал с различни неща в живота си, всеки носи своите очи и колкото и да му се иска, и да се старае - трудно гледа през очите на другите. Дали ще простиш или не една изневяра е толкова относително и зависи от толкова много фактори, че е смешно да се нападаме тук! И аз не споделям мнението на много от потребителките, но какво от това?
М/у другото темата май е КАК простихте, а не дали ще простите и защо си изневеряваме, така че .... не знам дали трябва, ама да взема да се извиня.От тук нататък само ще чета.