Как простихте изневяра?

• 26 922
  • 198
  •   1
Отговори
# 165
Мъжете обичат това, жените правят онова, а всички хора са еди какви си. Приемам за верни подобни твърдения, ако става въпрос за урок по анатомия и дори там има изключения, какво остава за абстрактни понятия като любов, харесване, полигамност и сие.
Някои хора с такава категоричност се обясняват, че чак ме плашат.

# 166
  • Tам през Атлантическия океан
Ако обичаш човека , няма см. да му изневеряшаш .

Измяната/изневерата това е сравнение, търсене на по-добро от това което имаш ..... а този кото търси по-добро ,обикновенно*  никога няма да цени/оцени това което има ...... Rolling Eyes

*разбира се има и изключения

# 167
Ако обичаш човека , няма см. да му изневеряшаш .

Измяната/изневерата това е сравнение, търсене на по-добро от това което имаш ..... а този кото търси по-добро ,обикновенно*  никога няма да цени/оцени това което има ...... Rolling Eyes

*разбира се има и изключения

Няма , ама нали за да го разберат някои го правят/им. И в такива моменти изневярата ни подкзва, че сме сточния човек.  Не винаги и не задължително, разбира се. Simple Smile

# 168
ProstoAz, разсъжденията, които си изписала като "отговор" към мен не противоречат на моето лично виждане в живота-да, мъжете , поне част от тях се изразяват чрез материалните неща....Но това по никакъв начин не е свързано с написаното по-горе от мен....Ставаше въпрос някой "да инвестира в теб"....за мен съдържанието на този израз се изпълва с егоистично моделиране на половинката, не с цел толкова закрила, мъжественост или обич, а по-скоро с цел оформянето на партньора ти за издигане на собствения имидж....Тази инвестиция би могла да е много неща....от пластичната хирургия, през образованието, до създаването на имидж-професионален, обществен и т.н.В този смисъл аз не виждам нищо толкова положително в израза "някой да инвестира в теб", освен може би собствените ти родители...

# 169

Не е непременно търсене на по-добро, а на разнообразие.  Peace

# 170
Кому-то не хватает одной женщины и он переключается на пятую, десятую, а другому не хватает жизни — чтобы любить одну единственную.....

Скрит текст:
На накои не им стига една жена и скачат от една на друга , пета , десета ..., а на другиго не му стига цял един живот за да  обича единствената и неповторимата ......

# 171

Mr. Green   Ако се търси разнообразие защо се пънем да се обвързваме. Разнообразие на неангажиран , 'свободен' човек е ОК .
    Познавам такъв неулови за връзка тип , разнообразява се супер , разбирам го  Peace Абсолютно откровен със мацките с които разнообразява и въпреки това е желан хахаахх .

За обвързаните , освобождават се от семейните 'окови'  Mr. Green и да се разнообразяват  Peace
иначе ми е неприемливо.

# 172

Mr. Green   Ако се търси разнообразие защо се пънем да се обвързваме. Разнообразие на неангажиран , 'свободен' човек е ОК .

А де! Аз съм и против брака, ама като живееш с хора, които само това ти ламотят (особено колко е важно за една жена и едва ли не, не струваш нищо, ако не си обвързан), понякога клякаш.  tooth

Познавам такъв неулови за връзка тип , разнообразява се супер , разбирам го  Peace Абсолютно откровен със мацките с които разнообразява и въпреки това е желан хахаахх .

Тва е любимият ми.  Wink Моят любим, исках да кажа.

# 173
  • София

Да, или допълнение към това, което ти предлага половинката.

# 174
  • София
Трябва да му простиш и да го прибереш! Това не значи , че не те обича или че не го интересуваш , просто е искал да си вдигне самочувствието и да се прави пред някой на интересен или просто да се оплаква, но се е овлякал. Щом иска да се върне значи е осъзнал , че вие. Сте най-важни и не си заслужава да ви остави. Винаги съм мислила , че изневярата е непростима , но не е така , вие имате 15 год семеен живот , нормално е някой да кривне , може това да си ти! А повярвай ми да си виновен е мнооого по трудно . Просто използвай тази негова грешка като свой плюс и му прости. Ще ти е гадно и ще те е страх , но на него ще му е три пъти повече, всичко ще мине и ще го забравите , така е!

# 175
Трябва да му простиш и да го прибереш! Това не значи , че не те обича или че не го интересуваш , просто е искал да си вдигне самочувствието и да се прави пред някой на интересен или просто да се оплаква, но се е овлякал. Щом иска да се върне значи е осъзнал , че вие. Сте най-важни и не си заслужава да ви остави. Винаги съм мислила , че изневярата е непростима , но не е така , вие имате 15 год семеен живот , нормално е някой да кривне , може това да си ти! А повярвай ми да си виновен е мнооого по трудно . Просто използвай тази негова грешка като свой плюс и му прости. Ще ти е гадно и ще те е страх , но на него ще му е три пъти повече, всичко ще мине и ще го забравите , така е!
А ако просто няма друг избор и си избира удобството за момента?

# 176
  • Насред хаоса
А ако просто няма друг избор и си избира удобството за момента?
Или се връща чисто и просто защото другата вече има мъж в живота си и нашият герой няма шанс? При това положение е естествено, че ще поиска да си върне сигурното, вместо да хукне тепърва да гони нещо диво.
Интересно ми е и дали жените, които дават съвети на жени да преглътнат, да се примирят и да простят, биха давали същите съвети на мъже, жените на които са им изневерили?

# 177
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне, значи и другите не са го искали  Mr. Green

La Sombra Peace

Единствените орговори по темата които ми харесаха са на Бронте Peace искренна , неподправена , уви от личен опит ,  разбрах я  Hug

# 178
  • София
Имаше и доста други лични опити в темата...

Ако, ако, ако...

Ами ако не сте прави и съветите ви не са приложими навсякъде? Не се слага край на дългогодишен брак с лека ръка, особено ако има деца - трябва хубаво да се премисли и даа се вземе трезво решение.

Ако всеки режеше дългите си рокли при всяко модно "мини" течение...

# 179
  • Насред хаоса
Кой е казал, че е лесно? Но за запазването на тоя брак носят отговорност и двамата възрастни в него. Не може единият да реши, че може да се развява когато и както му скимне, защото ще разчита  на другия да се прежали и да се примири, понеже семейството на всяка цена трябва да се запази. Е, не трябва на всяка цена.

Общи условия

Активация на акаунт