Как простихте изневяра?

• 26 952
  • 198
  •   1
Отговори
# 120
Да простиш не е равносилно на това да продължиш да имаш доверие на изневерилия човек и да продължиш да го обичаш и желаеш като преди.

Точно, а и не е задължително да продължиш с него. Това не пречи да му простиш  #2gunfire

# 121
  • София
Да простиш не е равносилно на това да продължиш да имаш доверие на изневерилия човек и да продължиш да го обичаш и желаеш като преди.

Точно, а и не е задължително да продължиш с него. Това не пречи да му простиш  #2gunfire

Е именно след това продължаваш напред  Party иначе тъпчеш на едно място и тормозиш само себе си

# 122
Първият път в живота най-трудно се прощава (на първия изневерил мъж), след това вече става все по-лесно .  tooth

Конкретно за случая не знам какво да кажа. Аз бих изневерила и бих си го прибрала. Ако иска да си тръгне, също бих го пуснала. Лесно ми е да простя, когато и аз извърша същото, иначе - не.
Като минеш и ти от другата страна, почваш да разбираш и приемаш тези  неща по-лесно.

# 123
  • София
Първият път в живота най-трудно се прощава (на първия изневерил мъж), след това вече става все по-лесно .  tooth

Конкретно за случая не знам какво да кажа. Аз бих изневерила и бих си го прибрала. Ако иска да си тръгне, също бих го пуснала. Лесно ми е да простя, когато и аз извърша същото, иначе - не.
Като минеш и ти от другата страна, почваш да разбираш и приемаш тези  неща по-лесно.

Е да ама ако го правиш само, защото другият го е направил, не е интересно  Crazy

# 124

Е да ама ако го правиш само, защото другият го е направил, не е интересно  Crazy
хаххаха да не си валат един вид.

# 125

Това е и моето мнение.След изневярата се къса свързващата нишка във връзката-доверието.
Никога не е същото.Между двамата се намества съмнението.Предадения има периоди на агресия или самообвинение.Живота в семейството става непоносим за единия или за двамата и се стига до очакван край.Не винаги и не при всички.Някои успяват да простят искрено,да не дълбаят,да продължат гледайки напред.При нас не се получи.

# 126
  • Канада
 ooooh!
Ох, момичета, момичета.

Никога, ама абсолютно никога не може да знаете как ще реагирате при изневяра. И не само при изневяра. В каквато и да е ситуация, предварително няма начин да знаете.
Ако всички се развеждаха заради това, едно здраво семейство нямаше да е останало.

Давайте го по-лежерно, стига с тези категоричности и декларации.

Peace

# 127
ooooh!
Ох, момичета, момичета.

Никога, ама абсолютно никога не може да знаете как ще реагирате при изневяра. И не само при изневяра. В каквато и да е ситуация, предварително няма начин да знаете.
Ако всички се развеждаха заради това, едно здраво семейство нямаше да е останало.

Давайте го по-лежерно, стига с тези категоричности и декларации.
 Peace
Ако оставаха наистина здрави семейства след изневяра, нямаше да виждам толкова нещастни жени около себе си./И аз израстнах в такова супер здраво семейство на "прощаваща" жена ooooh!/.

# 128
Ех,момичета,момичета,може ли да не ми определяте колко категорична да съм за моя живот?!
На 32 години съм с един развод и втори щастлив брак(да не чуе дявола)
Порастнах в"прекрасно" семейство,в което се редуваха изневяра,побой,извинения,прошка и така 17 години.
Аз знам как реагирам при изневяра.Не го знам преди това.Разказа е по преживяно.

# 129
Аз бих изневерила и бих си го прибрала. Ако иска да си тръгне, също бих го пуснала. Лесно ми е да простя, когато и аз извърша същото, иначе - не.
И аз така направих и въпреки всичко продължавам да слагам нещата на везната и полудявам епизодично. Може би защото АЗ давам причина и зная защо съм го направила, а той не ми дава такава. Аз я търся и се лутам във въпросите, но колкото и да смятам, че ми е ясна ситуацията, не мога да съм сигурна дали съм права. И искам отговор на въпроса "Защо го направи?" и не го получавам и не го получавам и... те така те.  ooooh!

# 130
И да простиш какво, ще забравиш ли?
Не мисля...
Нещо такова е като бомба със закъснител....винаги в даден момент ще изскочи и гръмне...
Може да попречи много и на цялостните отношения в семейството за в бъдеще. Колкото и да се обяснява как потърпевшият е простил...или как и двамата са си простили, ако и двамата са се сгащили в изневяра.

# 131

Е да ама ако го правиш само, защото другият го е направил, не е интересно  Crazy
A, много си е интересно даже, особено като се отървеш и от оковите на съвестта.  Wink

ProstoAz, приеми че мъжете са си такива. Някои са по-дискретни и не ги разкриват цял живот, а други ги набарват по един или друг начин...  Mr. Green Причината е, че с един човек омръзва и се търси разнообразие. Ако имам бъдеща връзка, ще се разбера с човека, че и двамата сме свободни души и всеки може да изневерява на другия, защото и на мен ми е писнало да ме следят, и ми е писнало да следя. Като се знае, поне е по-спокойно.  Laughing

# 132
 ProstoAz , в случая просто приемаш, че и той не знае.    Simple Smile   Доскучало му е с теб/слаби са му ангелите/по принцип си е женкар.....а и какво значение има причината?
Дори и да изнамери той такава, ти какво ще направиш?Ще тръгнеш да се променяш, (защото в 99 % мъжете обвиняват жените)за да му угодиш, та повече да не поглежда настрани?
Или те обича такава, каквато си, или не.
А ако причината е извън теб, то какво?Ще променяш него?Мисия невъзможна.
Ще зо изолираш от колежки и познати?Докога?
Или се примиряваш и го приемаш такъв, какъвто е, или го зарязваш и търсиш такъв, който да отговаря на очакванията ти.

# 133
O не - далеч съм от мисълта, че която и да било от страните в двойката трябва да бъде изолирана, следена и с хомот. Но наистина е тъпо, когато някой не може да каже причината за действията си. Първо смятам, че е невъзможно да не я знае - по-скоро не иска да я каже. И второ - когато човек обича (не говоря за любов, а обич, защото за мен лично това са две различни понятия), няма лошо това да се променя (разбира се, не с цената на това да изгуби себе си, а да се вгледа в ... себе си).  Медала винаги има две страни. Мен например ме тревожи това, че липсва обяснение за причината и имам усещането, че това означава непременно повторение на случилото се. Гледам, че и при авторката на темата също липсва причина. Било тя и "омръзнала си ми" "скучно ми е в леглото" "много мрънкаш" "пижамата с която спиш ме отблъсква" "не ми харесват веждите ти" и т.н и т.н... Отговор от сорта на "бях объркан" ... ама НЕ ЗНАМ ОТ КАКВО, определено ми звучи като " Скоро може пак да се объркам "  Laughing Laughing Laughing Laughing   Абе живи здрави да сме - живота и без това е срещи и раздели. Но е малко кофти за децата. Нищо, че в днешно време е нормално да си дете на разведени родители - това, че е нормално не го прави приятно.
Прочетох някъде и че мъжа държи повече на жена в която е инвестирал повече пари - абсолютно подкрепям това мнение!

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 15:34 от ProstoAz

# 134

Прочетох някъде и че мъжа държи повече на жена в която е инвестирал повече пари - абсолютно подкрепям това мнение!
Аз бях.  Embarassed Мъжете са много по-практични от нас. Ние все гледаме емоцията.

Общи условия

Активация на акаунт