Лакове за нокти- 85

• 53 355
  • 772
  •   1
Отговори
# 540

Много красиво ти стои. Макар че, не го харесах първоначално, след твоя прочит ще си преосмисля мнението. Mr. Green

# 541
  • Велико Търново
Не мога  да повярвам цяла седмица с лак на перфект  к24 Crazy

# 542
Аз си купих топ лака на Jessica- Brilliane  от магазина на SND ул.Дънав 38 пак за 20лв . В първия момент продавачката ме попита: "Вие знаете ли, че той струва 45лв?" хахаха

# 543
  • Sofia
Аз си купих топ лака на Jessica- Brilliane  от магазина на SND ул.Дънав 38 пак за 20лв . В първия момент продавачката ме попита: "Вие знаете ли, че той струва 45лв?" хахаха

А защо те е попитала това?  newsm78 Аз нещо не загрях май.  Laughing

# 544
Точно снощи въздишах по този

# 545
  • Sofia
   Точно във връзка с лаковете L.A. Girl 3D имам един въпрос, който ми се върти в съзнанието отскоро. Има ли изобщо някаква разлика между L.A. Girl 3D Sparkle Ruby и Zoya Blaze, а също между L.A. Girl 3D Purple Effect и Zoya Aurora?

В едно ревю четох, че Зоите като цяло са една идея по-холограмни; в едно друго пък, че има лека разлика в големината на частиците при двете марки.

http://www.ohthreeohfour.com/2013/08/la-girl-3d-effects-collection-possible.html

http://plisherrific.blogspot.com/2013/11/sparkling-wine-zoya-blaze-la-girl.html

Моля, ако някоя от вас ги има и двете и може да направи реално сравнение, или поне ги е виждала как стоят един до друг, да се включи с инфо. Всичко, по отношение на нанасянето, покривността, консистенцията, холо-ефекта, нюанса и т.н. при двете марки, ще ми е от голяма полза.  Hug   bouquet

# 546
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз си поръчах Zoya Payton  Heart Eyes

# 547
  • Стара Загора
  Точно във връзка с лаковете L.A. Girl 3D имам един въпрос, който ми се върти в съзнанието отскоро. Има ли изобщо някаква разлика между L.A. Girl 3D Sparkle Ruby и Zoya Blaze, а също между L.A. Girl 3D Purple Effect и Zoya Aurora?

В едно ревю четох, че Зоите като цяло са една идея по-холограмни; в едно друго пък, че има лека разлика в големината на частиците при двете марки.

http://www.ohthreeohfour.com/2013/08/la-girl-3d-effects-collection-possible.html

http://plisherrific.blogspot.com/2013/11/sparkling-wine-zoya-blaze-la-girl.html

Моля, ако някоя от вас ги има и двете и може да направи реално сравнение, или поне ги е виждала как стоят един до друг, да се включи с инфо. Всичко, по отношение на нанасянето, покривността, консистенцията, холо-ефекта, нюанса и т.н. при двете марки, ще ми е от голяма полза.  Hug   bouquet

Аз нямам лилавия или червения, но имам Зоите които сравняват с тях. Поне от снимките във второто ревю изглеждат еднакви, като Зоя Аурора според мен е с идея по-едри частици от LA (това го казвам като притежател на Teal Dimension, който между другото няма нищо общо в действителност с този от снимките). Блейз по спомен е с по-ситни, т.е. са като при ЛА. И при двете марки консистенцията, нанасянето, ефекта, блясъка е супер. Зоите искат 2 слоя, а този на LA дори ми покри на един и на толкова е на снимките. Четката му беше много удобна по спомен.

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/12/la-girls-3d- … al-dimension.html

Относно холо ефекта - хубав е, но не като типичните холограмни лакове.
Въпреки това на мен много ми харесват и са ми едни от любимите. Хем са като желета, хем покриват и стоят "дълбоко". Heart Eyes
Аз лично бих взела Зоите, ако нямах достъп до интернет-поръчка, понеже в Мориа цените на ЛА са 26 лв за бройка Shocked, а на мен ми излезна 7-8 лв с намалениe от cherryculture. Като се има предвид на какви цени са в Щатите, дрогерийна марка...а тук да ги продават по-скъпо от професионалните. Whistling

http://www.blogohmy.com/2013/06/glitter-holografico-em-base-jelly.html

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 18:30 от iv4enceto_91

# 548
А топ лака на Джесика от къде го купувате и на каква цена е?

Пак от Мория, цената е 20 лева  Laughing

А защо те е попитала това?  newsm78 Аз нещо не загрях май.  Laughing

А, просто споделям от къде другаде може да се намери топа Simple Smile Аз лично за момента нямам Зоя, но повече ми харесва от другия лак ( поне на външен вид)
. Успех Simple Smile  Peace

# 549
  • Sofia
   Ивчеее, много, ама много ти благодаря за детайлните разяснения!  Hug   bouquet Определено ми бяха от голяма полза.  Peace Ще помисля още малко и ще видя на коя от двете марки ще се спра.

А L.A. Girl и да реша да ги купувам, със сигурност ще е онлайн. Знам, че тук са на безбожна цена.

Всъщност, от тази колекция 3D Effects съм си харесала и вероятно ще си взема Electric Coral и Teal Dimension, тъй като поне те нямат аналог сред другите марки. Защо, обаче, пишеш, че вторият "няма нищо общо в действителност с този от снимките" или аз нещо не разбрах? Прочетох отзивите ти за него в блога ти, виждам, че доста си похвалила качествата му.  Peace

Магдалена, мерси!  Wink

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 20:41 от Black Cat 13

# 550
Топът на Джесика го има и при Старите вносители на ОПИ ЕСТЕТИКА 10(сега внасят именно Джесика)
http://www.opi-bg.com/pages/view/10 ценатае 20лв.Има го и при Стар Нейлз.
А що се отнася до  L.A. Girl в Мориа направо са се уляли цената е 26лв както Ивчето каза Peace
На мен лично Аурората ми се видя по-тъмничка от Л,А,но ги гледах само в шишетата

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 21:23 от ~betta~

# 551
  • Стара Загора
  Ивчеее, много, ама много ти благодаря за детайлните разяснения!  Hug   bouquet Определено ми бяха от голяма полза.  Peace Ще помисля още малко и ще видя на коя от двете марки ще се спра.

А L.A. Girl и да реша да ги купувам, със сигурност ще е онлайн. Знам, че тук са на безбожна цена.

Всъщност, от тази колекция 3D Effects съм си харесала и вероятно ще си взема Electric Coral и Teal Dimension, тъй като поне те нямат аналог сред другите марки. Защо, обаче, пишеш, че вторият "няма нищо общо в действителност с този от снимките" или аз нещо не разбрах? Прочетох отзивите ти за него в блога ти, виждам, че доста си похвалила качествата му.  Peace

Магдалена, мерси!  Wink

Ами гледай моите снимки, на тази са и много обработени. За мен е различен. Laughing
А и не само на тези, повечето суочове на тази серия в нета според мен са ужасно нереални. ooooh!
Аз не пипам въобще цветове и прочие. Снимам и качвам директно.  Peace

# 552
  • Sofia
   Ок,  Hug.

# 553
  • Стара Загора

Решавай бързо - в момента има намаление и са по 2,40 $ LA, феята може да пусне поръчка. gydi

# 554
  • София
Супер странно е това с Golden Rose, при мен при с Gel look топ-лакът им не ми се е
случвало нищо от това, което описват момичетата...  newsm78 Нямала съм никакви проблеми с него,
но както по-нагоре писах - 2 от пясъчните им лакове при мен са като вода, а при
момичетата тук покриват без проблеми. Явно различните партиди са с различно качество...  Shocked

Относно топ-лакът на Пош - аз съм ползвала само от голямата разфасовка, една мацка
ми беше отсипала от нейният, излиза наистина доста изгодно. Нямам база за сравнение с
този в оригинална, малка бутилка, но съм доволна от пресипаният и то много.  Grinning

Някой беше споменал за красотата на Golden Rose 53. така обсъжданото копие на OPI - Jinx.  Heart Eyes
Може би е обсъждано вече, но все пак да добавя - според мен копие и на Zoya - destiny.  Grinning
Зойката ми се вижда по-оранжева, докато Голдъна - по-червен и мааалко по-покривен.

Извинявам се за лошите снимки и оплесканите нокти, целта ми беше просто да ги сравня.
Показалец и безимен -  Golden Rose Holiday 53,среден и кутре- Zoya - Destiny.
Скрит текст:

Пак Golden rose Holiday 53
Скрит текст:

Golden Rose Rich color 16 и China Glaze - Champagne Kisses  Heart Eyes
Скрит текст:

Color Club - Electro Candy
Скрит текст:

Perfect Sand - 73 и Flormar wet look 02
Скрит текст:

Perfect Sand (изтрил се е номера)
Скрит текст:

China Glaze - Flip Flop Fantasy и Essie - After school boy blazer
Скрит текст:

Avon - Midnight Green и Avon colortrend - Rose Golden
Скрит текст:

China Glaze - So blue without you и Golden Rose holiday 60
Скрит текст:

Да наваксам, че покрай изпитите в университета само ви чета,
въобще нямам време да качвам снимки и да се лакирам през ден...  Tired
Стискайте ми палци, че от оценките тези дни зависят много неща за в бъдеще... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт