Лакове за нокти- 85

• 53 323
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, броя ги, защото съм си поставила за цел само 10 нови лака за цялата година, на фона на 80 бр за миналата.

Zoya Payton поръчах от бг сайт, но всъщност аз поръчвам чрез съфорумка и тя още не ми е потвърдила дали го има.

Днес - ОPI My paprika is hotter than yours и OPI can't find my czechbook

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 12:26 от gadamer

# 571
Момичета, да попитам и тук - Cherryculture  правят брзплатна доставка до БГ, защо правим обща поръчка?  newsm78

п.с. На checkout ми дава, че е безплатна доставката, но като избера shipping method ме чарджи. Разбрах Simple Smile  Peace

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 12:08 от Норе

# 572
`Милена` Много ми беше полезен твоя пост с маникюрите. Аз лично се кефя като видя нещо красиво и по-бюджетно, защото не мога да издържа да правя колекция с лакове от по 20 лева и без никакви по-евтини цветове  Crazy
gadamer, 80 нови лака, уау!
Пускам нов опит за галактически маникюр, на лилава основа.

Още снимки: http://nailcentric.net/perfect-galaxy-nails-tips/

# 573
Да, броя ги, защото съм си поставила за цел само 10 нови лака за цялата година, на фона на 80 бр за миналата.
И аз след като от години не бях купувала миналата година накупих около 40 Embarassed,разбирасе има доста бюджетни.Трябва и аз да се поспра,сега почнах да купувам за майка ми по-светли цветове и така оправдавам покупките Joy gadamer аз мисля,че единственото решение за мен е да си забраня форума,дано ти устискаш Wink

# 574
  • София
Е това с 10 лака няма как да ми се получи.Sad((( само сега очаквам 8 от Зимната колекция на Кико Simple Smile)) и съм набелязала още около 5-6 стари ОПИ-та ...

# 575
  • Стара Загора
При мен 2012 беше най-ужасна в трупането. Сигурно около 150 лака, нови имах тогава. Но вече съм се поспряла. Което ми напомня, че трябва да снимам останала част от колекцията за блога и да се уплаша, за да се кротна. Mr. Green

# 576
Здравейте, някой може ли да ми каже реалния цвят на Flormar 323 https://www.google.bg/search?client=firefox-a&hs=7YQ&rls … p;q=flormar%20323? В нета на снимките е от виненочервен до черно с кафяви оттенъци newsm78 Ако може да го сравните с Classics charming 50 https://www.google.bg/search?q=classics+charming+50&client=f … tml%3B1524%3B1108  bouquet Търся бюджетен тъмно виненочервен към черен.

# 577
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, аз 8-те пясъка на Кико ги получих преди Коледа, така че ги броя към миналата година. Което ми напоня, че все още не съм си изпробвала  Whistling

Ивче, то така - първата година от зарибяването е с най-голямото трупане, после идва момент на отрезвяване.

# 578
  • София
Здравейте, някой може ли да ми каже реалния цвят на Flormar 323
 Търся бюджетен тъмно виненочервен към черен.

Такъв е - много тъмно червен, към черен.

# 579
  • Варна
Здравейте, има ли начин и аз да се включа към поръчката на LA?   bouquet

# 580
Ивче, с удоволствие бих разгледала такава колекция, в която се появяват 150 лака за една година, макар и по изключение. Не забравяй да покажеш, след като допълниш снимките  Praynig

10 лака за годината ми се сетува трудно постижимо, но така пък ще са най-желаните придобивки и може би ще радват повече Simple Smile

# 581
  • Belgium
О, на втората, третата година от лаковата мания си идва пренасищане.

И тогава новите лакови бройки рязко спадат.

# 582

То май с всички мании е така, докато не дойде следващата мания обаче. Mr. Green
Натрупват се бройки от почти всички цветове и малко неща могат да те прехласнат. Аз съм изненадана, че в момента се заглеждам по кафеникави лакове, а преди я мразех тази гама. Ама като на всичко останало съм се наситила. Blush

# 583
При мен всяка покупка е добре обмислена, защото никога не съм обичала да трупам. Но е факт, че от както ви чета, лаковете ми се увеличиха.  Blush Забравих да кажа, че и аз използвам зеления лакочистител  на Лили. Просто след като си изчистя лака, си измивам ръцете със сапун и излишното умазняване изчезва.

# 584
  • виртуално

То май с всички мании е така, докато не дойде следващата мания обаче. Mr. Green
Натрупват се бройки от почти всички цветове и малко неща могат да те прехласнат. Аз съм изненадана, че в момента се заглеждам по кафеникави лакове, а преди я мразех тази гама. Ама като на всичко останало съм се наситила. Blush

Абсолютно вярно  Peace
Минах през парфюми, лакове, сенки .... чудя се какво ще ме подхване тази година  Joy
Количеството на манията ми зависи от стойността на продукта, докато единхубав парфюм е около 100лв, то хубав и траен лак може да се намери и за 5 . Затова май с лаковете се олях най-много  Blush

Общи условия

Активация на акаунт