"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-209.25

• 27 075
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • У Диспансера ...♥♥♥
Спрете да го отразявате това сравнение,че наистина е дразнещо,казвате деца ,а им обръщате внимание.Те няма да спрат ,така че няма смисъл да ги споменавате и да се коментира ,че нямат нищо общо,ние много добре си знаем,че нямат,нито като сюжет,нито като прилика персонажите.Искат ги заедно Ча и Хазал ,не харесват Серка повечето(включително и аз),и за това сравняват ,още в началото казах ,че аз Емир не видях в нито една гримаса на Яман,такива като нас не правят сравнение,защото сме достатъчно наясно с нещата.Сравнение мога да правя само с празния поглед на Мира ,ама не с Ферка,а по принцип с други актриси.Лично на мен ми е неприятно,като почвате да говорите с насмешка за АФК,нито АФК са открили топлата вода с някой сцени,нито ПО,така че пак казвам не е нужно да се обръща внимание на деца,които не могат да свикнат ,че и двамата си вървят по пътя  Peace

# 301
Скрит текст:
Спрете да го отразявате това сравнение,че наистина е дразнещо,казвате деца ,а им обръщате внимание.Те няма да спрат ,така че няма смисъл да ги споменавате и да се коментира ,че нямат нищо общо,ние много добре си знаем,че нямат,нито като сюжет,нито като прилика персонажите.Искат ги заедно Ча и Хазал ,не харесват Серка повечето(включително и аз),и за това сравняват ,още в началото казах ,че аз Емир не видях в нито една гримаса на Яман,такива като нас не правят сравнение,защото сме достатъчно наясно с нещата.Сравнение мога да правя само с празния поглед на Мира ,ама не с Ферка,а по принцип с други актриси.Лично на мен ми е неприятно,като почвате да говорите с насмешка за АФК,нито АФК са открили топлата вода с някой сцени,нито ПО,така че пак казвам не е нужно да се обръща внимание на деца,които не могат да свикнат ,че и двамата си вървят по пътя  Peace
Ирка, предполагам си прочела постовете ми, имам в предвид точно тези фенове, за които споменаваш и ти, а не тези към които се числя и аз,  не съм писала а и от постовете на другите момичета не виждам някой да е визирал някого конкретно.
Пишем за самата статия, за крайните на никому ненужни сравнения, а тя не е писана нито от теб, нито от мен, нито от другите момичета в темата, а от комшиите. Значи те(може би точно тези деца, за които си споменала) предимно виждат тези сходства, които въобще не съществуват реално, защото АФК не е чудо невиждано досега като сценарий, че да е единствен и неповторим во век и веков.
Да, според мен си е смешно да се сравняват двата сериала и затова пиша в тази насока, и смятам да го правя тук в тази тема за сериалите ПО, и АФК, както досега, които са обвързани дори, и в самото заглавие на темата.
Права си, че не бива да им обръщаме внимание, но все пак защо да не се изкажа....има статия, има и постове от моя страна в тази насока!?!
Обичам да разчепквам всичко детайлно, както беше повреме на АФК.

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 14:04 от Neidjal

# 302
# 303
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми Наде,смешно ви е ,а им обръщате внимание,а и се дразните ,че ги сравнявали,и защо ги отразявате,както казах,те няма да спрат,това означава ,че до края на ПО,ще се нервите на такива писаници ли,няма смисъл просто  Peace

# 304
Ми Наде,смешно ви е ,а им обръщате внимание,а и се дразните ,че ги сравнявали,и защо ги отразявате,както казах,те няма да спрат,това означава ,че до края на ПО,ще се нервите на такива писаници ли,няма смисъл просто  Peace
Права си Ирче, наистина е така, че им отдаваме прекалено голямо значение а дори не е нужно, ама аз да си кажа де, че да ми олекне, не че съм се напрегнала, Laughing а уж нямаше да коментирам, Joy ми такава съм си открай време още откакто пишех за АФК и ФЕмир. Grinning
Когато следя даден сериал, обичам да вниквам и в най-малките подробности в него, и във всичко случващо се около сериала.

# 305
Привет!Епизода го изгледах два пъти  Crazy и чакам третия с превод  Mr. Green!Вече ми е в списък любим  Heart Eyes!Много ми харесват и допадат такива серии,много романтика и нежност,перфекто  Mr. Green!

# 306

Момичета подробен превод на диалозите мога да направя довечера евентуално. Но сега се сетих за нещо. Когато излезнаха от Серез и Мерт пристигна с таксито Яман каза на Мира да не слага сърдитата физиономия и колко много и благодари за вечерта и как всеки път го кара да се чувства много специален!!!И обещава да имат още много такива нощи!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet
Тия думи на Яман много ми харесаха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и щях да го отбележа, ама се отплеснах с обсъждането на въпроса с гледането на филм. Ей, ама винаги знае какво да каже това момче.

# 307
# 308
Иве, много ти благодаря за епизода.
Ставам, че имам работа.

# 309
  • близо до брега на морето
Иве Hug Hug Hug-благодаря ти и на момичетата за превода- Hug Hug Hug

# 310
# 311
# 312
#MedCezir #SET #SerenaySarıkaya

#NEW SET Medcezir Serenay Sarıkaya and hazar ergüçlü !

# 313
# 314

Иве и Вени +1 за това, което сте написали!!!   love001  love001 само, защото няма и думичка за скиора с крачолите!!!  hahaha hahaha hahaha
За скиорчето, не се притеснявай, ще има и за него,

smile3521 smile3521 newsm47  Mr. Green

Да изпълня обещанието ни...  Whistling Whistling  Mr. Green

Милото ни АРТ-Крачолче, Crazy
станало гюзел скиорче.  Crazy
Пори пистите със хъс,
а появата му предизвиква земетръс.  Grinning

Има шапка интересна,  Heart Eyes
и под нея- причесчица чудесна,   Crazy
а жилетката му - аххх, картинка- Heart Eyes
с тез снежинки, също Коледна витринка... Mr. Green

Той тренира, блъска фитнес до зори, newsm39