"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-209.25

• 27 123
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Валя, благодаря ти много! И на мен някои неща ми изглеждат малко перразказани. Писах им да видим дали ще посочат оригиналния източник.  Peace Не ми се вярва.  Joy Този сайт и има още един с подобна визия за латиносериали малко не ми вдъхват доверие, но дано ме опровергаят!  Mr. Green

# 721
Здравейтееее. Hug
Не съм Ви чела но и това смятам да направя сега.

# 722
Аз от прочетеното останах с впечатление, че Ча има перука за ролята си на Яман. hahaha

"Косата ми в "Приливи и отливи" всеки ден се прави по този начин, по който ме виждате, но в действителност извън снимачната площадка е съвсем различна - със стария си образ. "

Имал половинка, която крие, но пък пише и че не я е открил. В превъзходни взаимоотношения е със Серка, ама ходи на кафе с Хазал и снима по 12 часа - с гаджето кога се вижда??? newsm78

Избягвал феновете по някой път - не съм останала с такова впечатление... гледайки и последните му снимки от вчера с фенове.

У дома можели да го видим, повечето фенове знаели къде живее - да да да...

За да има такова интервю първо трябва да го е дал за турска медия със снимки тем подобни. Турските фенове не са сигнализирали, а те всичко следят до най - малкият детай А Ча да дава интервю за Сериали БГ - няма шанс. Laughing Използвани са и негови думи от предишни интервюта, но има измишльотини голяма доза. Joy

# 723
# 724
Надеее  Hug Hug Hug Радвам се, че се върна!!!  Hug

Така и така съм почнала  Joy Joy Joy айде и любимата ми песен от сериала в изпълнения на ЯМИРА!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 725
Направи ми впечатление, че някои от фразите твърде много наподобяват на вече публикувани изказвания и затова го поствах, тъй като вие сте доста навътре и реших, че веднага ще реагирате. В този сайт и друг път ми се е струвало, че доста съчинения се публикуват, но не съм сигурна, така че...да не говоря наизуст newsm78  Thinking

# 726
Аз от прочетеното останах с впечатление, че Ча има перука за ролята си на Яман. hahaha

"Косата ми в "Приливи и отливи" всеки ден се прави по този начин, по който ме виждате, но в действителност извън снимачната площадка е съвсем различна - със стария си образ. "

Имал половинка, която крие, но пък пише и че не я е открил. В превъзходни взаимоотношения е със Серка, ама ходи на кафе с Хазал и снима по 12 часа - с гаджето кога се вижда??? newsm78

Избягвал феновете по някой път - не съм останала с такова впечатление... гледайки и последните му снимки от вчера с фенове.

У дома можели да го видим, повечето фенове знаели къде живее - да да да...

За да има такова интервю първо трябва да го е дал за турска медия със снимки тем подобни. Турските фенове не са сигнализирали, а те всичко следят до най - малкият детай А Ча да дава интервю за Сериали БГ - няма шанс. Laughing Използвани са и негови думи от предишни интервюта, но има измишльотини голяма доза. Joy

Вярно излиза, че е с перука  Joy Joy Joy Joy
Не ги подценявай тези от сайта, моляяяяя!!!  Naughty Mr. Green В латиноварианта имаше интервюта на латинозвезди специално за тях!  Mr. Green Mr. Green Никога не се знае  Joy Joy Joy
Аз им писах, ако забравя да проверя и са ми отговорили, казвайте.  Peace

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 19:43 от Aniska

# 727
Направи ми впечатление, че някои от фразите твърде много наподобяват на вече публикувани изказвания и затова го поствах, тъй като вие сте доста навътре и реших, че веднага ще реагирате. В този сайт и друг път ми се е струвало, че доста съчинения се публикуват, но не съм сигурна, така че...да не говоря наизуст newsm78  Thinking

Хич не говориш наизуст  Hug и моите наблюдения са точно такива!  Peace Ще чакаме да посочат източника!  Rolling Eyes Mr. Green

# 728
Копвам новата тема  Peace след малко трябва да се местим май  newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756473.0

# 729
Надеее  Hug Hug Hug Радвам се, че се върна!!!  Hug

Скрит текст:
Така и така съм почнала  Joy Joy Joy айде и любимата ми песен от сериала в изпълнения на ЯМИРА!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Ани Hug и аз.
Хриси, честит имен ден  bouquet макар и със закъснение.
Оххххх, Ча с перука специално за ПО, Joy смях в залата, каква перука, какви пет лева. ooooh!
Това интервю с него, което за мен въобще не е истинско ми изглежда като сглобено от множеството с Ча в миналото.....не ми лъха на достоверно в никакъв случай след като го изчетох, а пък частта, че за една седмица снимали по две, три серии #Crazy го няма никъде при съседите. Те едва успяват да заснемат и сглобят една серия за седмица и то при нечовешки труд, и безсънни нощи, но на снимачната площадка на ПО заснемвали по няколко за седмица. Joy
Крачола на инстаграма е един път. Rolling Eyes

New Murat Aygen #Faruk with fan ..SET

New Murat Aygen ( Faruk )

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 19:58 от Neidjal

# 730
Малката hahaha се е хипнотизирала докато го гледа.

Yaman and Mira .....> Barbie and Ken

# 731
А и ако в действителност косата му е  в стария си вид, защо на снимките извън сета е все със шапка. hahaha Че ние бяхме свидетели как през лятото си я пускаше... и тук Надето най - добре може да каже за фризурата му. Тя следи нещата отблизо и съм убедена, че в Коледните си късмети е сложила - Дуду да се появи в ПО. Laughing Наденце Hug

# 732
Да, Зори, Hug позна....., Joy следя косицата на Ча изкъсо. Mr. Green
Дуду не се е намесвал от отдавна и аз затова все мрънкам заради бретона му. Crossing Arms
Като се появи през лятото с него и с едно момченце на снимка, и тъкмо беше започнал да си пуска косата заради предстоящата роля на Яман, и беше подстриган на канадска ливадка, а сега косата му е къде къдеееее по-дълга оттогава.
Права си, че и извън снимките е все с шапка а под нея се прокрадват на моменти бая дълги коси....ох, Чаги с перука заради ПО. Joy ooooh!
Страшни интервюта някои си пишат мисловно в собствените си глави, че и даже по скайпа си пишат с него, и си вярват. Joy
Сигурно и на делото през месец Ноември беше с перука...... Joy а всъщност беше с прическа както в този епизод.

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 20:34 от Neidjal

# 733
Някой ги насоли здраво онези за интервюто.  Joy Joy Joy Веднага си признавайте коя е????  hahaha hahaha hahaha
Сега като посочат източника ще видите вие.  hahaha

Барби и Кен???  hahaha hahaha hahaha Ох, нееее чудят се какво да измислят. Аз не че харесвам Барби, но пък Кен е толкова грозен, че направо не знам как могат да го сравняват с Чачи!!!!  Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 20:44 от Aniska

# 734
Скрит текст:
Да, Зори, Hug позна....., Joy следя косицата на Ча изкъсо. Mr. Green
Дуду не се е намесвал от отдавна и аз затова все мрънкам заради бретона му. Crossing Arms
Като се появи през лятото с него и с едно момченце на снимка, и тъкмо беше започнал да си пуска косата заради предстоящата роля на Яман, и беше подстриган на канадска ливадка, а сега косата му е къде къдеееее по-дълга оттогава.
Права си, че и извън снимките е все с шапка а под нея се прокрадват на моменти бая дълги коси....ох, Чаги с перука заради ПО. Joy ooooh!
Страшни интервюта някои си пишат мисловно в собствените си глави, че и даже по скайпа си пишат с него, и си вярват. Joy
Скрит текст:
Сигурно и на делото през месец Ноември беше с перука...... Joy а всъщност беше с прическа както в този епизод.
Скрит текст:

Наде, то онова в скайпа е дете, ами тези като се взимат насериозно и сайт са направили?  ooooh! В предната статия за ПО са объркали режисьори и сценаристи и някой ги е поправял.  ooooh! Направо им се чудя как си вярват толкова и сайтове правят и си пишат. А на тези, които им взимат писаниците за чиста монета още повече им се чудя.  Shocked Ама какво да се чудя като не само за сериалите е така.

Общи условия

Активация на акаунт